fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024

Horoscopul săptămânii 26 februarie – 3 martie 2024

Vine primăvara! Renaștem!

0 comentariu 199 vizualizari 11 minute timp estimat

Săptămâna 26 februarie – 3 martie este una specială. În primul rând pentru că o să ieșim  dintr-o serie de tranziții, transformări și o să începem un proces de regenerare. În al doilea rând pentru că o să fim foarte interesați să facem analize despre trecut și să învățăm, pentru viitor, lecțiile care ne sunt necesare. 

Avem un sentiment de stabilitate și confort care va alimenta toate deciziile și factele noastre. Înțelegem mai mult din ceea ce s-a întâmplat și folosim ceea ce este util pentru noi. Avem claritate mentală și momente în care recunoaștem unde deținem controlul și acționăm pozitiv. E o săptămână bună. Să profităm!

👉 Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

Aspecte pozitive/negative ale săptămânii 26 februarie – 3 martie 

  • Pe 28 februarie, Soarele și Mercur se întâlnesc unul cu celălalt și fac un trio cu Saturn. Este o triplă conjuncție la începutul semnului Peștilor. Ne va ajuta să înțelegem mult despre responsabilitățile pe care le avem și pe care ni le-am asumat.
  • Ultimele săptămâni au adus multe schimbări, toate cele trei planete interioare întâlnindu-se cu Pluto. S-au terminat acele întâlniri. Avem un nou șablon, o nouă paradigmă care a fost stabilită. Vom primi câteva modificări la începutul lunii iunie, când Marte îl va îndrepta pe Pluto. Dar marile mișcări de transformare au fost declanșate și nimic nu le mai poate opri. 
  • Mercur face un semi-sextil cu Marte și există ceva în noi care spune: „Oh, trebuie să faci asta… mai mult și mai bine!” Suntem împinși în afara zonei de confort, dar este bine pentru că descoperim că lumea nu este mereu confortabilă și o să învățăm să ne adaptăm. Și face asta foarte rapid, și foarte bine. 
  • Venus, planeta iubirii, sau mai corect a tot ceea ce iubim și prețuim și Uranus, agentul schimbărilor rapide sunt în opoziție, iar acestea este statutul pentru tot ceea ce urmează nou în viața noastră. Este semnul pentru primăvară. Renaștem! 

👉 Anul Dragonului de Lemn, ce aduce pentru fiecare nativ

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec – Informațiile care îți sunt oferite luni ar putea să-ți aducă multe clarificări și oportunități. Este posibil să fie ceva legat de afaceri și de jobul tău, dar la fel de bine poate să fie ceva care ține de partea sufletească. Oricum ar fi, ceea ce afli te va ajuta să-ți găsești echilibrul interior și o stare generală de pace și armonie. Săptămâna aceasta este potrivită pentru o reevaluare a carierei. Ai putea face atât de multe lucruri bune și deseori te simți blocată într-o stare de incertitudine care îți taie orice elan. Abilitățile tale reale trebuie să meargă mână în mână cu îndrăzneala, pentru că una fără alta nu se poate.

Taur – Îți asumi multe responsabilități și ești capabilă să găsești echilibrul perfect între viața profesională și cea sentimentală. Ești condusă de un sentiment cald de unitate cu familia și prietenii apropiați. Marți ai o zi foarte plină, dar este ocazia potrivită pentru a te pune în în ordine. Această săptămână poate fi o rampă de lansare. Visele tale sunt atât de puternice, încât uneori nu mai ști exact care este realitatea. O atitudine mai radicală, pentru a-ți face loc în față, acolo unde îți este locul ar fi utilă și necesară. Fii conștientă de valoarea ta. E momentul!

Gemeni – Ai excelente abilități de comunicare, iar asta pur și simplu îi adună pe oameni în jurul tău, cu scopul de a atinge un obiectiv comun. Comunicarea este esențială și în dragoste pentru că ar putea clarifica rapid niște situații ce au putea să devină complicate. Calitățile îți vor fi de mare folos joi și vineri, când vei înțelege o dată în plus ce dat valoros ai. Este bine dacă rememorezi momente dragi din trecutul tău, dar asta nu trebuie să te împiedice să fi capabilă să faci față provocărilor curente. 

Rac – Găsești soluții la toate problemele. Și, da, sunt multe complicații și luni și marți, dar și joi. Le vei duce la capăt, cu bine. Nu lăsa îndoiala să ți se strecoare în suflet. Mergi bărbătește înainte. Ești sensibilă și delicată, mai mult ca de obicei, zilele acestea. Mănâncă alimente bogate în proteine. Acestea te vor ajuta să te stabilizezi și te vor aduce un pas mai aproape de realizarea planurilor.

Leu – Gândurile tale sunt mai focalizate ca de obicei și mintea ta pătrunde lucruri care le sunt inaccesibile celor din jur, ceea ce te pune în real avantaj. Profită de acest context favorabil și clarifică aspectele pe care le-ai lăsat în urmă. Perspectivele sunt pur și simplu strălucitoare. Astrele îți susțin energia pozitivă, și este primul pas spre rezolvarea problemelor mai mari sau mai mici pe care le ai.

Fecioară – Gândurile practice te vor domina toată săptămâna și asta este foarte bine. Traumele și fobiile vechi sunt depășite, așa că te poți aventura către noi realități, care să-ți facă plăcere și care să te scoată din anonimat. Ai idei extrem de utile, mai ales dacă vei face efortul de a le pune efectiv în practică.  Să știi că nimeni, niciodată nu a putut face doar ceea ce și-a dorit sau ceea ce a visat. Viața este de cele mai multe ori plină de renunțări și frustrări, dar tocmai aici stă motorul care ne împinge înainte. Gândește-te la asta!

Balanță – Atitudinea ta trebuie să fie, toată săptămâna, una de învingător, chiar dacă te simți epuizată și copleșită. Ține cont că fiecare persoană din lume este specială, așa că nu te mai purta ca și cum ai duce tu singură lumea pe umeri. Ești extrem de radicală și spui foarte multe lucruri fără să te gândești dacă e corect sau nu și asta îți aduce pagube importante. Ai putea gestiona mai atent astfel de momente de radicalism și să încerci să te pui în pielea celor pe care îi judeci cu atât de multă ușurință.

Scorpion –  Ești într-o stare specială care transmite tuturor că ești în căutarea unei noi aventuri, a unei noi iubiri, a unei noi provocări. Nu va trebui să aștepți mult. Exact ceea ce cauți vei găsi, exact atunci când vei fi pregătită pentru această nouă experiență. Se poate întâmpla chiar în această săptămână. Succesul într-un proiect la care ai lucrat cu patimă îți aduce mari satisfacții și apreciere. Eforturile tale sunt apreciate, recunoscute, lăudate și răsplătite. Bucură-te de norocul tău! Zile excelente miercuri și vineri. 

Săgetător – Ai un nivel ridicat de tensiune interioară. Ai prea multe de făcut și te simți incapabilă să te aduni, pentru că mereu apare ceva nou. Caută metode prin care să te concentrezi și ia lucrurile pe rând. Ai să vezi că se vor finaliza, cu bine, și ușor. Menține lucrurile sub control chiar dacă pare greu. Este o săptămână plină de muncă și efort, dar și satisfacțiile vor fi pe măsura așteptărilor. Ești într-o perioadă foarte bună. 

Capricorn – Comunici foarte bine cu toți cei din jur și asta te ajută să pui lucrurile la punct, rapid. Nu trebuie să muncești prea mult pentru a primi ceea ce vrei. Lucrurile vin la tine în mod natural. S-ar putea să te întrebi de ce te-ai stresat atât de mult înainte pentru ceea ce acum pare a fi o banalitate. Este o săptămână normală, fără evenimente neașteptate, iar pentru un pragmatic ca tine, este exact ceea ce ai nevoie. Stabilitate și echilibru. 

Vărsător – Mici evenimente sociale și activități de grup sunt pe agendă săptămâna aceasta. S-ar putea să fii prezentată cuiva care s-ar putea dovedi util în cariera ta. O scrisoare care conține vești bune vine de la un prieten. Poți fi optimistă pentru că vei găsi exact când te aștepți mai puțin soluții pentru cele mai complicate probleme. Ai abilitatea de a găsi rezolvări acolo unde alții nu se descurcă. Se dezleagă niște complicații mai vechi și apar rezolvări. Încearcă să fii mai calmă și nu mai pune mereu răul înainte. O să fie bine!

Pești – Rămâi concentrată la drumul tău și totul o să fie exact așa cum îți dorești, pentru tine și pentru cei care contează. Fii mai temperată. Uneori prea mult curaj, prea multă îndrăzneală strică și pot aduce prejudicii grave, exact când te aștepți mai puțin. Ai o stare de sănătate perfectă. Relațiile cu prietenii și familia sunt calde și cooperante. Toată săptămâna este lină și bună. Ceva emoții spre joi seară, dar pozitive și ele. Ai calmul și logica necesară pentru a le face pe toate rapid și bine.

👉 Horoscopul dragostei în 2024

Sursa foto: http://www.123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies