fbpx
Acasa Horoscop Luna Plină în Capricorn. Eveniment astral major, cu repetiție

Luna Plină în Capricorn. Eveniment astral major, cu repetiție

0 comentariu 557 vizualizari 9 minute timp estimat

Luna Plină în Capricorn este un eveniment astral major, mai ales pentru că este unul care se va repeta. Primul moment este în 21 iunie, imediat după Solstiți, al doilea, tot o Lună PLină, și tot în semnul Capricornului, în 21 iulie. 

Această Lună Plină în Capricorn este specială! Nu se întâmplă foarte des, ba chiar se poate spune că este un eveniment astral rar, ca o lună plină să apară imediat după solstițiul de vară. Solstițiul a marcat intrarea Soarelui în semnul Racului. Începe un nou sezon energetic, de data aceasta unul foarte intens și incitant. 

👉 Horoscopul dragostei în 2024

Ce trebuie să știi despre Luna Plină în Capricorn din iunie

O să avem un sentiment profund de responsabilitate, deoarece luna plină va „colabora” cu Saturn, planeta guvernantă a Capricornului. Energia lui Saturn va aduce stoicism, pragmatism și autoritate. 

Închidem capitole, dar nu înainte de a ne autoanaliza. Va fi nevoie să răspundem – și o să răspundem, pentru că altfel nu putem merge mai departe la întrebări fundamentale. 

  • Ai realizat ceea ce ți-ai propus? 
  • Ai fost practic și productiv? 
  • Îți controlezi destinul? 

Cel mai proeminent aspect al acestui eveniment cosmic va avea loc atunci când Luna Plină în Capricorn se va opune Soarelui în Rac. S-ar putea să te simți mai conștient de timpul care a trecut. Nostalgia poate apărea în timp ce te gândești la ce nu ai realizat în ultimele șase luni. În loc să te plângi de oportunitățile ratate, energia Rac – Capricorn te poate încuraja să fii mai responsabil și mai implicat emoțional în obiectivele tale. 

Influența Lunii Pline din 21 iunie durează două săptămâni până la Luna Nouă din 5 iulie. 

👉 Săptămâna solstițiului cu Lună Plină în Capricorn

A doua Lună Plină, din iulie, tot în Capricorn 

Ai exact o lună până la următoarea lună plină în Capricorn, este ca și cum am primi o a doua șansă pentru a te ridica la nivelul așteptărilor pe care TU le ai față de tine. 

Pe lângă opoziția soare – lună, luna plină va crea o conexiune cu Neptun în Pești. Când se întâmplă acest lucru, se generează o tensiune extremă, generatoare de conflicte majore, fie între noi, fie cu noi. 

De asemenea, s-ar putea să fie nevoie să te lupți cu unele dintre deciziile majore, dar asta te poate ajuta să vezi cu mai multă claritate și responsabilitate viitorul. Efortul de a te elibera este atât de intens, încât nu mai ai altă cale decât înainte. 

👉 Efectul Chiron

Magistralele efecte pe care le are Luna Plină din iunie

Luna plină, în astrologie, este considerată un timp pentru eliberare și onestitate. Vedem ce trebuie schimbat și ajustat și facem asta. Acesta este efectul major pe care fiecare dintre noi îl va simți, deși la intensitate diferită. 

Taur – Permiteți să vezi problemele și relațiile cu o nouă de perspectivă. Anticipează ce va urma ca să iei cele mai bune decizii acum. Încearcă să fii deschisă – chiar dacă nu este starea ta naturală. Cu cât ești mai închis din punct de vedere energetic și emoțional față de evoluție, cu atât va fi mai greu să crești și să devii persoana care îți dorești să fii.

Gemeni – Acesta este un moment puternic pentru a te concentra pe tot ceea ce înseamnă bani și pentru a remedia problemele financiare. S-ar putea să poți rezolva situațiile dificile, să obții un credit sau o mărire de salariu. Înainte de a te angaja la planuri de viitor, analizează atent bugetul., cere sfatul celor pricepuți ca să fii sigură că ești pe calea cea bună. 

Rac – Poate viața ta amoroasă a fost în centrul atenției, dar noi angajamente potențiale ar putea fi, de asemenea, tentante. Aceste ultime șase luni ți-au oferit o nouă perspectivă, care poate afecta ceea ce rămâne în viața ta. Din fericire, nu trebuie să iei o decizie fermă până luna viitoare, sub a doua lună plină în Capricorn.

Leu – Ce fel de rutină ai urmat în ultimele șase luni? Reflectează asupra tiparelor în care ai căzut pe măsură ce luna plină în Capricorn îți evidențiază casa muncii, sănătății și obiceiurilor. În acest ciclu lunar, poate ți-ai stabilit un obiectiv de sănătate sau profesional pentru tine. Ai putea avea dificultăți în a face progrese. 

Fecioară – Inima ta s-a agitat înainte și înapoi în ultimele câteva săptămâni. Acum este momentul să iei o decizie cu privire la cine ești și ce vrei. Fă o alegere luminată pentru a te asigura că ești pe calea cea bună.

Balanță – Casa ta este acolo unde este inima. Luna Plină în Capricorn va face aluzie la chestiuni personale deoarece se așează pe casa căminului și familiei. Pe de altă parte, poate ai ignorat oportunitățile. Ai a doua șansă de a corecta cursul de acum.

Scorpion – Ai fost atât de ocupată în ultima vreme încât nu ai petrecut suficient timp concentrându-te asupra ta. Asigură-te că îți acorzi timp să te relaxezi, deoarece vei ajunge la punctul de vârf în weekend. Când ai îndoieli, meditează. 

Săgetător – Pentru prima dată după ceva timp, ești pe scaunul șoferului și iei toate deciziile critice din viața ta. Pe măsură ce avansezi, asigură-te că pui dorințele tale pe primul loc și să-ți trăiești viața la maximum. Meriți! 

Capricorn – Sentimente vechi vor reapărea, făcându-te să te simți vulnerabilă. Emoțiile tale pot fi foarte tandre, dar foarte puternice. Știi să le gestionezi, dar asta te consumă. Oferă-ți timp să te vindeci de trecut și îți redresezi spiritul. Fii blândă, amabilă și tolerantă cu tine însuți pe tot parcursul procesului.

Vărsător – A trăi în lumea ta interioară te ajută să te vindeci. Dar nu-ți fie frică să ieși din carapace. Împărtășește-ți sentimentele cu ceilalți. Ei îți vor oferi sprijin și bunătate ca rezultat al deschiderii tale.

Pești – Îți este ușor să te conectezi cu cei de care îți pasă. Planifică un eveniment precum o cină pentru a împărtăși informații și știri prietenilor și familiei. Provoacă-i pe cei dragi să vorbească despre aspirațiile lor. Încurajarea speranțelor reciproce va crea legături foarte puternice.

Sursa foto: http://www.123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies