fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

0 comentariu 8,4K vizualizari 23 minute timp estimat

Pășește în noul an convinsă că 2024 este anul tău! Detaliile și analiza cuprinse în horoscop 2024, dovedesc asta.

2024 va fi un an special, care va aduce multe oportunități pentru toate semnele zodiacale, în diferite forme și va pune în evidență diferite fațete ale vieții. Dar, 2024 va fi diferit pentru fiecare dintre noi  – vor exista favorizații sorții, dar și cei nevoiți să depună efort, pentru că energiile cosmice vor fi provocatoare și îi vor pune la încercare.

În general, 2024 promite surprize și șanse egale pentru toți. Fiecare în parte va fi nevoit să iasă din zona de confort, să abandoneze rutina și să găsească soluții pentru a valorifica oportunități sau depăși obstacole. 

Caracteristica anului 2024 va fi disputa dintre „eu” versus „noi”. Independența și parteneriatul vor fi cele două realități care definesc acest moment al vieții noastre. De asemenea, în cea mai mare parte a anului 2024, Pluto se va afla în Vărsător, oferindu-ne o imagine a ceea ce va urma în următorii 20 de ani. Se poate spune că 2024 este început și final, în egală măsură. 

👉 Te pregătești de petrecere? Află cum porți rochia neagră. Accesorii și trucuri de stil.

horoscop berbec

Berbec – horoscop 2024 (19 martie – 20 aprilie)

2024 este unul dintre cei mai importanți ani din acest deceniu pentru nativii zodiei. 

În prima jumătate a anului, te vei simți deosebit de senzuală și vei fi posesivă și determinată. Vei construi o nouă versiune a ta, astfel că vei deveni extrem de selectivă în parteneriatele pe care le vei avea. 

Vei avea multe oportunități, care se vor concretiza prin consolidarea relațiilor dar, totodată, vei fi nevoită să iei decizii majore – uneori dureroase – pe termen lung. Oricare dintre variantele: schimbat casa, jobul, statutul social, vor fi posibile. Ești împinsă de la spate de o energie nouă care poate atrage oameni cu potențial în relații complexe pe termen lung. Vei crește și vei evolua, dar materializarea oportunităților pe care le primești, din belșug, depind doar de ambiția, perseverența și munca ta. 

Sfat! Nu regreta relațiile care se vor destrăma. Este mai bine pentru tine că se întâmplă asta. 

👉 Află totul despre Ianuarie, prima luna a anului si secretele el

horoscop taur

Taur – horoscop 2024 (20 aprilie – 20 mai)

Mulțumită lui Jupiter, planeta norocului, Taurii se află într-o fază a spectaculoasă, expansivă și plină de bucurie a vieții lor, în 2024.

Din multe puncte de vedere, 2024 va fi una dintre cele mai de bun augur perioade din ultimi doisprezece ani. Sunt șanse mari pentru a întâlni sufletul pereche, a te îndrăgosti, a avea un copil și a te căsători. Din punct de vedere al relațiilor de suflet, 2024 este un an pozitiv, surprinzător, care va abunda de momente fericite. Este o compensație pentru perioada 2021-2023 care a fost deseori plină de frustrare și deseori nedreaptă. 

Pentru a beneficia de toate acestea, condiția este aceea de a te cunoaște pe sine și de a-ți evalua corect valoarea, de a fi autentică, sinceră și foarte ancorată în realitate. 

Sunt șanse astrale pentru un eveniment sau o situație majoră, cu impact pentru toată viața, undeva din septembrie înainte. Se întâmplă asta datorită lui Saturn, care te va învăța lecția prieteniei și a importanței investițiilor de capital sufletesc pe termen lung pe care le vei face de acum înainte.

Sfat! Privește înainte din primele clipe ale lui 2024 și fii curajoasă! Poți să-ți faci planuri, pentru că Universul te ascultă. 

Horoscop Gemeni

Gemeni – horoscop 2024 (21 mai – 20 iune)

După aproape un deceniu de incertitudine, 2024 își va lua revanșa, iar Gemenii primesc unul dintre cele mai importante și bune perioada din viața lor.

Anul va începe lent, dar lucrurile se vor accelera pe parcurs, iar din iunie vei fi „în centrul scenei”, cu Jupiter – planeta miracolelor – dansând prin semnul tău zodiacal pentru tot restul anului. 

Vei avea multe evenimente memorabile, momente speciale, importante care te vor marca pentru tot restul vieții. Vei călători și vei acumula experiență care te va propulsa pentru mult timp de acum înainte. Ceea ce este cel mai important este că vei avea resursele de energie necesare pentru a trăi din plin toată aceste beneficii pe care conjunctura astrală a anului 2024 o aduce pentru tine. Momentele tale mari depind de eclipse, astfel că aceste vor veni în special primăvara și toamnă.

Sfat! Păstrează-ți energia pentru mijlocul verii pentru când vei fi în vârful lumii!

horoscop rac

Rac – horoscop 2024 (21 iunie – 22 iulie)

Anul 2024 o să fie unul plin de bucurie pentru tine.

Cercul tău social se va extinde la fel și relațiile de prietenie. Ai toate motivele să fii plină de speranțe pentru ceea ce va urma, mai ales în luna iunie. Într-o măsură mai mare sau mai mică, pe tot parcursul anului vei simți un sentiment profund de bucurie și recunoștință pentru viață și vei fi înconjurată de mulți oameni care te iubesc.

De la finalul verii te vei simții mai reflexivă și mai nostalgică, în raport cu viața și dorințele tale. Deși aparent aceasta nu este cea mai bună stare, va fi propice pentru a face selecția severă a celor din anturajul tău. Vor rămâne pe listă doar cei care sunt cu adevărat importanți. 

Acest demers este necesar pentru a lăsa loc noilor cunoștințe, care vor aduce un plus de valoare existenței tale, care te vor îmbogăți și-ți vor fi alături atunci când vei avea nevoie. Totodată din toamnă vei putea să te reconectezi cu cineva important din viața ta care ți-a lipsit și pe care îl iubești. Poate fi o rudă, un părinte, dar și un prieten pe care nu l-ai văzut de multă vreme și care va fi un element de maxim suport în viitorul tău. 

Ești concentrată pe casă, familie și carieră. Marte este planeta care te va însoți și influența și care va aduce mult entuziasm vieții tale personale. Retrogradarea lui Marte, va pune frână elanului, dar va lăsa entuziasmul. Se va întâmpla la finalul lui 2024 și în 2025.

Sfat! Planurile pe care le vei face la începutul lui 2024 te vor urmări tot anul, iar pe cele mai multe dintre ele – poate chiar pe toate– le vei pune în practică. 

horoscop leu

Leu – horoscop 2024 (23 iulie – 22 august) 

Anul 2024 pare a fi un an plăcut pentru tine!

În ciuda persistenței unei energii intense, nu tocmai pozitive, provenind de la Saturn și Pluto, vei realiza că te îndrepți către o nouă eră în viața ta, mai calmă, mai profundă, mai tolerantă și mai confortabilă. 

Saturn îți oferă lecții despre încredere, vulnerabilitate, intimitate, senzualitate și sexualitate. Ai nevoie de toate acestea pentru a evolua. Pluto este planeta care te va provoca și-ți va aduce în prim planul conștiinței adevăruri adânci despre ceea ce îți dorești.

Ai lucrat pe aceste teme pe parcursul anului 2023 și această muncă va fi răsplătită pe tot parcursul lui 2024, în până în 2026 și dincolo. În mod remarcabil, Jupiter – planeta expansiunii – va fi partenerul tău de speranță și tonus. Ca rezultat, vei avea o viață socială mai activă și te vei bucura de popularitate. Unul dintre principalele tale scopuri va fi parteneriatul pe termen lung și vei reuși să obții ceea ce vrei din primăvară încolo. 

Sfat! Marte va retrograda în semnul tău zodiacal, ceea ce ar putea scoate la iveală probleme karmice legate de sex, dar le vei putea gestiona. 

Fecioară – horoscopul 2024 (23 august – 22 septembrie)

Vei avea de învățat unele lecții de viață romantică și personală în 2024, sfatul major al astrologului fiind acela de a fi foarte atentă la toate deciziile pe care le vei lua.

Totuși, aceste „lecții” nu sunt ceva nou pentru tine, deoarece ai mai fost confruntată cu „dragoste eșuată” și cu momente de recuperare intensă și în 2008. Și ar fi bine să-ți amintești ce și cum a fost atunci, pentru că povestea se poate repeta. 

Ești adepta conexiunilor care funcționează pe principiul „totul sau nimic”, atracțiile fatale sau poveștile de dragoste obsesive ar fi putut să reapară – dar, din fericire, ești suficient de matură pentru a pune punct acestui stil, pentru că nu mai ai alte lecții de învățat.

Vei ajunge la un punct de cotitură în ceea ce privește angajamentul profesional, iar perspectivele sunt bune, deși nu depind doar de tine, ci de anturajul în care te învârți și de unde vei primi suportul necesar. Nativii tineri pot fi debusolați, dar cei maturi vor descoperi satisfacțiile pe care le aduce stabilitatea. Alți factori de luat în considerare în acest an includ călătoriile în special în luna iunie. Energia lui Marte îți este de folos și te ajută, iar Saturni îți va fi partener și te va inspira.  

Sfat! Petrece mai mult timp cu prietenii pentru că vei avea nevoie de ei. 

Balanță – horoscopul 2024 (23 septembrie – 21 octombrie)

Fii pregătită să te uiți în ochii destinului!

Datorită a tot ce ai experimentat în semnul tău zodiacal pe parcursul anului 2023, ești perfect pregătită pentru călătoria următoare. Mai interesante vor fi ultimele șase luni ale anului, în timp ce primele șase vor fi mai calme, aparent monotone. Umple-ți viața cu ceea ce te bucură și-ți place și fă-ți planuri pe termen lung.

Ai toate șansele să găsești exact ceea ce cauți și dacă simți că este momentul pentru schimbări majore, fii curajoasă și fă-le. Ai acces facil la noi orizonturi și la o nouă cale în viață care poate veni cu intimitatea, încrederea, resursele comune și sexualitatea pe care le dorești. Dacă treci printr-un conflict acesta se va finaliza cu o înțelegere care să să te avantajeze. 

Anul 2024 poate fi, de asemenea, un moment în care decizi să schimbi unele din tiparele tale existențiale. S-ar putea să vezi chiar o schimbare semnificativă legată de viața de familie. Poate să fie un copil, un nepot. 

Flăcările iubirii vor fi stârnite în a doua jumătate a anului 2024, iar călătoriile ar putea alimenta evenimente importante care să lase urme profunde, dar bune și utile evoluției tale. 

Sfat! O veche flacără de dragoste se poate reaprinde spectaculos. Decizia este exclusiv a ta dacă o ațâți sau o stingi. 

Scorpion – horoscopul 2024 (21 octombrie – 20 noiembrie)

Pentru tine anul acesta se anunță incitant!

2024 ar putea fi cu adevărat anul în care vei simți cea mai mare uniune în parteneriate. Planeta norocului și a miracolelor, Jupiter va dansa pe cer până în iunie și te va ajuta să crești și să-ți faci planuri pe termen lung.

Dacă ești singură, ai toate motivele de optimism! Vei atrage persoane care să reflecte exact dorințele tale. Saturn îți va aduce lecții de viață în ceea ce privește dragostea adevărată, fertilitatea sau copiii și te va ajuta să devii realistă și mai pragmatică. Sunt semne că vei pune bazele unei fundații solide pe plan profesional.  

În a doua jumătate a anului, Jupiter va consolida și mai mult conexiunea ta cu partenerul de viață. În cele din urmă, mișcarea lui Marte va aduce pasiune și oportunități începând din prima jumătate a verii.

Sfat! Toamna ar putea declanșa un punct de cotitură în dragoste, așa că este bine să fii atentă.

Săgetător – horoscop 2024 (20 noiembrie-19 decembrie)

Lucrurile stau în favoarea ta în acest an!

De fapt, 2024 este un an major pentru viața ta personală datorită mișcărilor semnificative ale planetelor. În primul rând, Jupiter – planeta expansiunii și norocului – te va însoți din mai, atrăgând o conexiune sufletească sau determinându-te să crești în uniunea ta stabilă. Planurile pe termen lung ar putea fi făcute în acest moment.

Ai puterea de a finaliza proiecte importante și de a deschide altele noi. Totul pentru că nu duci lipsă de oportunități care te vor ajuta să treci peste toate momentele tensionate ale anului, care, din păcate pentru tine nu vor lipsi. Nu te teme de provocări, pentru ca acestea sunt calea care aduce evoluția ta personală, așa că înfruntă tot ceea ce apare cu energie și curaj. 

Chestiunile legate de partea profesională pot deveni acute în a doua jumătate a anului, dar ai toate resursele necesare pentru a face față cu succes. Dovedește din nou ambiție și perseverență, pentru că acestea sunt secretele succesului. 

Sfat! Mercur retrograd în semnul tău, poate provoca confuzie și întârzieri în viața ta. Fii pregătită!

Capricorn – horoscop 2024 (19 decembrie – 20 ianuarie)

Pregătește-te să simți magia, pentru că energia și succesul este pe cale să se vină în casa ta!

Totul datorită lui Jupiter, planeta miracolelor și norocului, care va dansa alături de tine o bună parte din an. 

Norocul și binecuvântările lui vin în calea ta. Este un moment excelent să implici în acțiuni noi, să lupți pentru ceea ce-ți dorești și să te apleci cu abnegație asupra planurilor tale. Nu lăsa să treacă nevalorificată, perioada benefică pe care o traversezi pentru că nu vei mai avea prea curând oportunități asemănătoare cu acestea care ți se oferă, pe tavă, în 2024. 

Toate cele pe care le primești se vor materializa prin muncă și perseverență, trăsături bine definite la nativii zodiei. Mai târziu în an, ai parte de momente providențiale, deși odată cu venirea toamnei, energia se va mai calma. 

Sfat! Nu-ți pierde nicio clipă optimismul și crede în bine! Fii curajoasă cu deciziile pe care le iei!

Vărsător – horoscop 2024 (20 ianuarie – 21 februarie)

Ești pe cale să ai multe revelații în 2024.

Începutul este mai greu pentru că nu ești obișnuită cu  energia lui Pluto, dar vei culege roadele cu fiecare zi care trece. Vei avea un an plin, mai ales la nivel profesional care va fi marcat de succes și schimbări majore. Perseverența este unul dintre elementele care te ajută. 

Jupiter – planeta miracolelor – traversează domeniul vieții domestice, casă și familie, ceea ce ar putea să-ți aducă pace și fericire și un strop de magie.  Anul 2024 poate aduce și oportunități în calea ta, indiferent dacă ești într-o relație sau nu. În cele din urmă, mișcarea lui Marte va accentua carisma și încrederea în forțele tale, exact atunci când vei avea mai multă nevoie. Vara anului 2024 va fi fabuloasă, iar timp de șase săptămâni, vei fi în brațele norocului, nativi Vărsători fiind printre cele mai avantajate zodii ale anului. 

Evită conflictele cât de mult poți și concentrează-te pe comunicarea eficientă cu cei din jur, pentru că de aici pot să apară complicații. Controlează-ți temperamentul și rezolvați neînțelegerile într-o manieră cât se poate de calmă.

Sfat! Aparent vei avea dificultăți, dar ține minte că ești răsfățata anului!

Pești – horoscop 2024 (21 februarie– 19 martie)

Acesta va fi în sfârșit un an solid, datorită faptului că Saturn va continua să orbiteze în semnul tău zodiacal în perioada 2024-2026.

Dacă simți că ai o mare povară pe umeri, trebuie să te mobilizezi și să te concentrezi pe propriile tale nevoi și valori.

Acest lucru poate fi realizat prin muncă împletită cu aventură, deoarece Jupiter va încuraja călătoriile și socializarea până în iunie. S-ar putea să descoperi prieteni, pasiuni și să ai experiențe spectaculoase care te vor înnobila, indiferent dacă ești singură sau într-o relație.

Jupiter aduce noroc ție și casei tale și vei progresa pe toate planurile, atâta vreme cât îți stabilești obiective și urmărești îndeplinirea lor. Vei fi în centrul atenției în toamnă, ceea ce poate determina un punct de cotitură major în viața ta. Axează-te în special pe a obține ceea ce îți dorești și fiind autentică și sociabilă. 

Multe aventuri sunt susceptibile să aibă loc la începutul toamnei. Acestea pot aduce provocări, dacă nu ești atentă la riscurile asociate. 

Sfat! Fii atentă la sănătate și dovedește blândețe cu cei pe care-i iubești. 

Sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies