fbpx
Acasa Horoscop Horoscop Rac. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Horoscop Rac. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

0 comentariu 238 vizualizari 19 minute timp estimat

Caracteristicile zodiei, predicții astrale și secrete ale zodiei îți vor fi de folos, și le regăsești pe toate sintetizate în această veritabilă analiză: horoscop Rac. Amănuntele de aici îți vor fi de folos, fie că ești un nativ al zodie, fie că cineva apropiat ție este în această casă. 

♋ Sunt nativi ai zodiei Racului cei născuți între 21 iunie – 22 iulie. Semnul zodiacal al Racului este influențat de Lună. Semn de apă, Racul trece brusc de la o stare la alta și nu are răbdare să analizeze problemele. Temperamental, în mod special cu aspect plăcut, atrăgător, sunt printre frumoșii zodiacului. 

Horoscop Rac – liniile directoare

Semnul zodiacal Rac sunt puternic influențați de Lună, într-o măsură mult mai mare decât alte zodii. Fiind un semn de apă, simte efectele lunii, în mod puternic în fiecare zi. Se poate spune că este o „victimă” a mareelor, dar de data aceasta cu manifestarea emoțională. Persoanele născute sub semnul Rac sunt sensibile, dominate de emoții puternice și extrem de intuitive (până acolo încât „citesc” gândurile celorlalți). 

horoscop rac

Horoscop Rac – caracteristici majore

Două trăsături sunt puternice la Raci: emoțiile, pe care le manifestă intens, deși nu le vor exterioriza întotdeauna și un aspect fizic foarte plăcut. În plus, fac parte dintre nativii care arată mereu bine, indiferent de context, indiferent ce poartă.  Deși pot fi destul de nestatornici în ceea ce privește relațiile amoroase – au mulți parteneri, înainte de a se așeza la casa lor, și nici nu sunt printre cei mai fideli nativi ai zodiacului, ba chiar dimpotrivă – familia este extrem de importantă pentru aceștia. Sunt legați emoțional de membrii familiei și își doresc să creeze un mediu sigur și reconfortant acasă.

Racii sunt adesea foarte empatici și au o puternică capacitate de a simți și înțelege emoțiile altora. Sunt buni ascultători și își pot arăta grijile față de cei din jur. Au o imaginație foarte bogată și sunt extrem de creativi. Sunt în md special atrași de artele vizuale – pictură, fotografie, cinematografie – dar nu vor ocoli nicio altă formă de manifestare artistică, chiar dacă deseori este doar un hobby. Totuși, creativitatea lor este un mare aliat pentru profesiile pe care le practică. 

Pot pare rezervați și introvertiți, dar sunt foarte protectivi față de cei dragi. Pentru sunt foarte afectați de emoțiile lor își construiesc un fel de carapace protectoare care nu lasă să se vadă imediat ce și cum sunt. Luna, guvernatorul lor, le poate influența starea de spirit, ceea ce poate duce la schimbări frecvente de dispoziție. Pot fi nostalgici, melancolici și adesea își amintesc cu drag de trecut. Această trăsătură poate fi un handicap în evoluția lor personală și profesională. 

Nu suportă să fie criticat, indiferent dacă este vorba de prieteni, familie sau șefi. Nu încercați să-l jigniți sau să-i faceți reproșuri pentru că riscați să-l transformați într-un dușman de temut. 

În cadrul căsătoriei, se va dedica familiei, dorind să împartă cu ei toate realizările, bucuriile și plăcerile vieții. Este preocupat de bunăstare și își dorește cât mai mulți bani, însă nu depune și efortul necesar pentru a-i dobândi.

Au nevoie de susținere continuă, afecțiune și atenție, iar asta îi poate face să progreseze și să atingă succesul pe toate planurile. Parteneriatele pozitive sunt vitale pentru Rac, pentru că vor compensa fluctuațiile puternice pe care le simt în fiecare zi. Practic au nevoie de cineva care să le spună mereu: „poți, ești bun, ești frumos, îndrăznește!”

Racii pot fi foarte risipitori, dar reușesc să rămână stabili din punct de vedere financiar. Au o abilitate excelentă de a face față tuturor complicatiilor financiare și reușesc mereu să depășească toate momentele critice din acest punct de vedere. Pe de altă parte, Racul este mereu în căutare de bani. Îi câștigă cu mare ușurință, dar are permanent riscul de a-i cheltui la fel de ușor.

Horoscop Rac – compatibilități și relații

Fiind elegant și empatic prin excelență, poate comunica și chiar conviețui cu toții nativii zodiacului, uneori sacrificându-se pe sine. Din punct de vedere spiritual, nativul din Rac va găsi punte de înțelegere cu nativul din Gemeni, vecinul său de zodiac, iar o căsătorie garantată, cu mari beneficii pentru ambele semne zodiacale, va fi cu nativul din Taur. Poate lua în calcul și Scorpionul, mal ales dacă este vorba de partenerul feminin al relației. 

Oricâtă bunăvoință ar exista, nativul din Rac nu va putea face casă bună niciodată cu Berbecul și nici cu Fecioarele. Racul este victima sigură a Balanțelor, pentru că aceasta din urmă nu vor putea niciodată înțelege suspinele de taină ale Racului. Poată găsi căi excelente de comunicare cu vărsătorii și Capricornii, fără a produce pasiuni intense. 

Există și câteva excepții: 

 • Se pot naște pasiuni mistuitoare între rac și balanță, dar nu vor fi niciodată fericite, pentru niciunul dintre ei. 
 • Relația cu Fecioarele poate fi excepțională, dacă pleacă de la legătură pragmatică, bazată pe interese. 

Raci celebri

Desigur, iată o listă cu câțiva oameni celebri născuți sub semnul zodiacal Rac, împreună cu data nașterii și cu domeniul lor de activitate:

 • Tom Hanks – actor (născut pe 9 iulie 1956)
 • Prințesa Diana – Membră a Familiei Regale Britanice (născută pe 1 iulie 1961)
 • Meryl Streep – Actriță (născută pe 22 iunie 1949)
 • Elon Musk – Antreprenor și inventator (născut pe 28 iunie 1971)
 • Nelson Mandela – Fost președinte al Africii de Sud (născut pe 18 iulie 1918)
 • Sofia Vergara – Actriță și model (născută pe 10 iulie 1972)
 • Lana Del Rey – Cântăreață și compozitoare (născută pe 21 iunie 1985)
 • Julius Caesar – General și lider roman (născut pe 12 iulie 100 î.Hr.)
 • Selena Gomez – Cântăreață și actriță (născută pe 22 iulie 1992)
 • George Orwell – Scriitor (născut pe 25 iunie 1903)
 • Ariana Grande – Cântăreață și actriță (născută pe 26 iunie 1993)
 • Vin Diesel – Actor și producător de film (născut pe 18 iulie 1967)
 • Lindsay Lohan – Actriță și cântăreață (născută pe 2 iulie 1986)
 • Harrison Ford – Actor (născut pe 13 iulie 1942)
 • Nikola Tesla – Inventator și inginer electrician (născut pe 10 iulie 1856)
 • Kris Kristofferson – Cântăreț, compozitor și actor (născut pe 22 iunie 1936)
 • Liv Tyler – Actriță și model (născută pe 1 iulie 1977)
 • Malala Yousafzai – Activistă pentru drepturile femeilor și a educației (născută pe 12 iulie 1997)
 • Carlos Santana – Chitarist și compozitor (născut pe 20 iulie 1947)

Acești Raci celebri demonstrează varietatea talentelor și realizărilor asociate cu această zodie.

horoscop rac

Femeia Rac

Femeia Rac este poate cea mai feminină nativă din tot Zodiacul, în sensul clasic al cuvântului. Este maternă, pasională și blândă. Nativa din Rac este o fire sensibilă, sentimentală și o bună gospodină. Este foarte frumoasă, și-și păstrează frumusețea, indiferent de vârstă. Apreci­ază corectitudinea și nu obișnuiește să vorbească despre viața sa familială și amoroasă. 

Dacă vrei să o cucerești, trebuie să știi că este atrasă de bărbații răbdători, care pot să îi ofere un cămin sigur și ține cont că tu trebuie să faci primul pas. Ține la stabilitatea cuplului și se căsătorește destul de devreme pentru că are nevoie de protecție. Nu optează pentru violența în educa­rea copiilor și aceștia vor aprecia spiritul ei deschis. Îi face mare plăcere să organizeze petreceri, iar casa ei va fi des vizitată de rude și apropiații săi. 

Bărbatul Rac

Extrem de tandri, un bărbat în zodia Racului trebuie să fie împins mereu de la spate pentru a face ceva. Există însă și momente în care un bărbat din zodia Racului poate avea accese violente de furie. În esența lui, în inima lui rămâne mereu tandru și bland. Aceste trăsături îl fac să se simtă vulnerabil, dar reușește de cele mai multe ori să ascundă aceste complicații.

Racul are încredere în propriile sale forțe. El este partenerul ideal pentru o fată liniștită care îi poate oferi afecțiune atât de mult cât oferă și el. Misterul emanat de Rac este irezistibil pentru cele din jurul lui, acesta reușind să le scoată din minți fără mare efort. După ce se căsătorește, devine fidel. 

Este un tată foarte bun și se va mândri mereu cu copiii săi. Nu suportă vocabularul trivial sau bancurile indecente, dar adoră declarațiile de dragoste. Este foarte suspicios. Are nevoie de dovezi de iubire constant. Un bărbat din zodia Racului rămâne toată viața îndrăgostit de mama lui. Nici o altă femeie din viața unui Rac nu ajunge la înălțimea mamei lui. 

Copilul Rac

Foarte emoțional și interiorizat, copilul Rac are nevoie de afecțiune. Conștiincios din fire, cu o imaginație foarte bogată, îi place școala și este dornic să cunoască lucruri noi. Copilul Rac este atras de matematică, informatică și artă. Din păcate, colegii lui vor avea de suferit pentru că micul Rac se supără ușor, face des crize de nervi sau de plâns și poate deveni violent. 

Părerea părinților va conta foarte mult pentru el, iar rolul mamei este foarte important pentru viața lui. Dacă se simte neglijat, nu va uita și, cu siguranță, va vă reproșa acest lucru. Se simte atras de natură și de animale, pe care îi place să le îngrijească. 

Slăbiciunile fizice ale micuțului Rac se manifestă, în general, la stomac și ficat, având, ocazional, probleme digestive, ulcer, crize de ficat sau chiar să sufere de obezitate.

5 lucruri mai puțin știute despre Tauri

Nu poate fi complet un horoscop al Racilor, fără a puncta aceste secrete foarte puțin știute despre acești nativi. 

 1. Racii sunt foarte timizi și emotivi. Are nevoie să ocrotească mereu pe cineva ceea ce îl face seducător. Are nevoie de o familie organizată, este conservator, tradiționalist. Este fericit atunci când totul decurge conform planificării. Detestă singurătatea, căutând să se atașeze de cineva sau de munca sa.
 2. Racii sunt renumiți pentru încăpățânarea lor, dar și prin perseverența de a-și urmării scopul, atunci când acesta este în interesul propriei lui persoane. 
 1. Dacă vrei ca racul să fie fericit oferă-i stabilitate, nu-l contrazice și cântă-i în strună chiar dacă ceea ce spune sau ce face își pare ciudat, absurd sau lipsit de sens. Este loial până la sacrificiu de sine.
 1. Iubește varza albă și roșie, napii, peștele, lactatele și este îndrăgostit de tarhon. Iubește florile!
 2. Nativii din Rac se maturizează greu și târziu și rămân copii, într-o oarecare măsură toată viața lor. Trădarea îi rănește cumplit și chiar dacă, în mod rațional iartă, emoțional nu va uita niciodată.

Top 10 detalii despre Raci

 1. Planetă guvernatoare – Luna
 2. Caracteristica zodiei – corectitudinea, devotamentul fata de familie
 3. Calitati – sensibilitate
 4. Defecte – nehotarare, auto-compatimire
 5. Ziua norocoasă – Luni
 6. Cifre norocoase – 3 și 7
 7. Culoarea norocoasă– alb, argintiu
 8. Piatra norocoasă – perlă albă
 9. Probleme de sănătate – probleme digestive pe fond nervos, cum ar fi gastrita sau ulcerul
 10. Cariere – doctor, veterinar, farmacist, profesor

Acum ai imaginea completă despre tot ceea ce înseamnă această zodie și știi toate detaliile care definesc toate aspectele unui horoscop Rac.

👉 Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

Sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies