fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024

Schimbă ceva la look-ul tău. Este de bun augur!

0 comentariu 230 vizualizari 12 minute timp estimat

Săptămâna 22-28 ianuarie este marcată de trecerea în zodia Vărsătorului, rebelul excentric al zodiacului, de Pluto, Uranus și de puternica Lună plină din 25 ianuarie. 

Câteva aspecte pozitive/negative ale săptămânii 22-28 ianuarie 2024

  • Venus trece în casa Capricornului, marți, 23 ianuarie, ceea ce va impune reevaluări emoționale.
  • Luna plină în casa Leului de joi, 25 ianuarie, este un moment puternic care ne va ridica, la propriu, tensiunea, tuturor. Este prima Lună plină a anului, numită și „Luna Lupului”.
  • Prima Lună plină a anului 2024 este un minunat moment de restart general. Evenimentul are loc exact la ora 19:54 în semnul regal al Leului. Luna plină va lumina laturile creative, inspirându-ne să ne exprimăm sentimentele cu fler și pasiune. Este un moment fabulos, un punct culminant care aduce succes și șansa de a depăși obstacole.
  • O compensație necesară și binevenită este Uranus, un bonus și un suport util, care își încheie vineri, 26 ianuarie, mersul retrograd. Va influența rațiunea pozitivă, va activa deciziile și va stimula partea bună a acțiunilor noastre. De fapt, acest Uranus care revine la mersul direct va pune în funcțiune, în fine, partea rațională din creierul nostru. 
  • Soarele în Vărsător va aduce beneficii importante nativilor acestei zodii, care vor primi susținerea puternică de care au foarte mare nevoie și-i va mobiliza să se așeze pe traiectoria care le este destinată. Vărsătorii sunt printre cele mai bine aspectate zodii ale anului și asta poate avea efecte pozitive asupra tuturor celor care o legătură sentimentală cu un Vărsător.
  • Toate sunt potențate de Pluto, mica planeta a transformărilor care va aduce fiecăruia dintre noi câte ceva. 

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec – Este posibil să fie un moment de cotitură care ar putea oferi o explozie de energie și inspirație. Ai încredere în capacitatea ta de a ști ce vrei – precum și în capacitatea trupului de a te susține în toate demersurile tale. Această săptămâne poate rezolva unele dintre conflictele tale vechi. Totul este să ai încredere în deciziile pe care le iei și să muncești pentru a le împlini. Este exact perioada în care redescoperi că ai superputeri. 

👉 Horoscop Berbec. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Taurul – De regulă momentele de Lună plină sunt vesele și energizante, ideale pentru socializa. De data aceasta o să fie oarecum altfel pentru tine. Vei fi tentată să încetinești, să rămâi acasă și să fii puțin egoistă, pentru că acum, sentimentul tău de confort și siguranță emoțională este prioritar atât asupra muncii, cât și a altor activități. Ai de procesat o mulțime de emoții intense și este bine să-ți acorzi puțin timp pentru asta. Totuși, această săptămână este perfecte pentru a obține câștiguri financiare, din proiecte pe care le-ai început în anul trecut. 

👉 Horoscop Taur. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Gemeni – Ar fi bine pentru tine să rămâi ancorată în prezent, indiferent de provocările pe care le aduce Luna plină. Este tentant să te lași pradă ideilor grandioase și fanteziilor, dar o să fie greu să le duci la capăt pe toate, dacă faci greșeala de a ignora circumstanțele actuale și nevoile acute pe care le ai azi. Rămâi concentrată asupra a ceea ce ai în față, chiar dacă este plictisitor. Fii foarte atentă la modul în care comunici în această săptămână. De această abilitate depind foarte multe lucruri în viitor. 

👉 Horoscop Gemeni. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Rac – Luna plină îți va aprinde tot ceea ce ține de sentimente și aspecte senzuale și te va inspira să simți emoții și trăiri cu totul speciale. Este bine să dai curs dorințelor. Dar, ai de discutat cu jumătatea ta un subiect sensibil și foarte important pentru tine. Abordarea directă, clară și deschisă este cea mai bună soluție. Ai șansa de a face progrese când vine vorba despre bani, dragoste și activități care îți fac plăcere. Sfatul major al săptămânii este să nu iei nicio decizie pripită.

👉 Horoscop Rac. Caracteristicile zodiei și predicții astrale 

Leu – Este Luna plină a semnului tău, eveniment care se petrece de regulă o singură dată într-un an, rar de două ori, și trebuie să profiți la maximum de acest moment și de oportunitățile acestui spectacol cosmic care încununează săptămâna. Deși simți din plin dramatismul momentului trebuie să știi că tot ceea ce se întâmplă este în folosul și în interesul tău. Ai, în plus, ocazia să înveți cum să te exprimi cu mai multă autenticitate. Fii blândă cu tine și cu cei din jurul tău. 

Fecioara – Epuizarea este principalul tău inamic, în ciuda contextului extrem de bun și de favorabil. Caută, mai ales în primele zile ale săptămânii, soluții care să învingă rutina. Ar fi util ca în loc să lucrezi ore în șir să acorzi prioritate unor perioade de vindecare spirituală – pentru că și asta poate fi productiv și necesar în felul său! Încearcă să te adaptezi ritmului și să trăiești cu o oarecare relaxare fiecare situație care apare. Ai grijă la bani și drumuri joi și fii atentă la sănătate vineri. 

Balanță –  Este activat puternic modul tău social de a fi datorită Lunii pline care luminează casa prieteniei. Găsești tot felul de motive de inspirație creativă și chiar scântei romantice. Dar este bine dacă ai reuși să-ți ridici nivelul de încredere în forțele proprii și să nu uiți să te onorezi, tu pe tine. Dorințele, speranțele și planurile tale merită toată atenția ta, mai ales în această săptămână, care este, pentru tine, perfectă pentru planuri de lungă durată. Ești semnul echilibrului, nu uita asta! 

Scorpionul – Lucrurile se pot precipita pe partea care ține de muncă și de activitățile sociale și este un moment minunat pentru a-ți etala realizările și a injecta puțină pasiune în proiectele tale actuale. Luna plină este în casa carierei și scoate în evidență punctele tale forte, oferindu-ți un impuls îndrăzneț de încredere în forțele proprii care îți oferă curajul de a face unele mișcări profesionale inedite și benefice. Totuși, este posibil să simți epuizare, plictis și o oarecare depresie. Nu este nimic grav, toate trec și de joi încolo o să te simți mult mai tonică și energizată. Fii prudentă cu tot ce faci și spui luni și marți. 

Săgetător – Ești una dintre zodiile care simt primele efectele lui Pluto mutat în Vărsător. Ai o reală îmbunătățire a abilităților de comunicare, iar asta trebui să folosești intens. Lună plină spectaculoasă luminează oportunități de creștere intelectuală și expansiune spirituală. Este bine dacă vei rămâne organizată și dacă te vei concentra doar pe sarcinile asumate. Vei avea mai mult timp pentru a te bucura de relaxare când toate vor fi puse la locul lor, joi și vineri. Luni și marți este foarte multă muncă, dar este productivă. .

Capricornul – Soarele a plecat din casa ta, dar intră în casa a 2-a a bogăției, așa că este mai mult decât bine. Marte și Venus intră în semnul tău la fel și Mercur, ceea ce amplifică disponibilitatea ta de a interacționa și de a folosii daturile pe care le ai. Ești într-o perioadă de transformate specială, de care trebuie să profiți. Lasă lucrurile să curgă și nu mai lupta pentru fiecare realizare, pe viață și pe moarte. Este important să faci un pas înapoi și să stabilești niște limite pentru a te dezvolta. Poți visa, pentru că meriți! 

Vărsător – Simți momentul intens la nivel personal, deoarece Luna plină luminează casa parteneriatelor și îți cere să-ți deschizi inima celor care sunt cu adevărat aproape de tine. Mai mult, Soarele va străluci la tine în casă și în suflet și te va ocroti. Poți să-ți deschizi mintea și să accepți ceea ce vine din intuiția ta. Primești mesaje în vis! Ascultă-le pentru că îți vor fi de folos. Ai o săptămână bun, dar plină și te simți puternic energizată. Totuși fii prudentă și nu lăsa detaliile aparent neimportante să-ți scape din vedere. 

Pești – Spiritul tău curge liber și se dezvoltă la un nivel cum nu a mai fost atins în anii din urmă. Te avantajează Soarele în Vărsător, pentru că îți eliberează psihicul și te ajută să vezi lucrurile simplu și clar. Luna plină te îndeamnă la reluarea unor obiceiuri bune, la schimbarea rutinei de zi cu zi și la cultivarea creativității. Explorările mistice sunt importante. Dar dacă nu-ți gestionezi corect obligațiile din lumea reală, nu vei beneficia de toate aspecte bune pe care le ai predestinate în această săptămână.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024N.A. – Prima lună plină a anului se numește „Luna Lupului”, pentru că este considerat momentul în care lupii se adună în haite, pun bazele noilor familii și se reorganizează. Lupii sunt printre puținele mamifere care rămân fideli toată viața unui singur partener, iar în plus sunt capabili să respecte ierarhia din haită. Nu în ultimul rând au o grijă cu totul specială față de pui și față de membrii bolnavi și bătrâni din grupul lor.

👉 Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies