fbpx
Acasa Horoscop Horoscop Berbec. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Horoscop Berbec. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

0 comentariu 382 vizualizari 15 minute timp estimat

Caracteristicile zodiei, predicții astrale și secrete ale zodiei îți vor fi de folos, și le regăsești pe toate sintetizate în această veritabilă analiză: horoscop Berbec. Amănuntele de aici îți vor fi de folos, fie că ești un nativ al zodie, fie că cineva apropiat ție este în această casă. 

♈ Persoanele născute între 21 martie și 19 aprilie aparțin de zodia Berbec.  Este simbolul renașterii, al primăverii, al fertilității, forței și al puterii fără egal a naturii. 

Horoscop Berbec – liniile directoare

Semnul zodiacal al Berbecului este guvernat de planeta Marte și este considerat primul semn al zodiacului. Berbecul a apărut ca simbol pentru prima dată în Egiptul antic. Este cel mai încăpățânat semn din zodiac. Plin de energie, el reușește să-i molipsească cu entuziasmul lui pe toți cei din jur. Dar, pentru aceasta are la rândul lui de plătit un preț. 

horoscop berbec - constaleatia

Horoscop Berbec – caracteristici majore

Nativii zodiei sunt plini de viață și orientați către acțiune și inițiativă. Energia debordantă care-i caracterizează – și care poate fi sursa succeselor, dar și a dramelor majore din viața lor – îl face pasionali și aventuroși. Sunt înzestrați de la natură cu entuziasm și o vitalitate remarcabilă. 

Nativii zodiei, fapt evidențiat în toate detaliile care definesc horoscopul Berbecului, sunt impulsivi și aventuroși, gata oricând să încerce sau să provoace experiențe noi. Au o mare forță fizică și psihică alimentată continuu Marte, planeta războiului și a energiei, care-i guvernează. 

Sunt extrem de curajoși, uneori până la sacrificiul de sine. În plus, toți nativi se face remarcați pentru determinarea și ambiția lor. Au o energie contagioasă și o dorință puternică de a-și atinge obiectivele.

Sunt lideri înnăscuți pentru cu o abilitate incredibilă de a lua decizii bune, salvatoare foarte rapid. Se poate spune despre ei că sunt salvatorii zodiacului. Pe de altă parte aceasta trăsături îi expune unor riscuri majore pentru că trec la acțiune fără să analizeze în profunzime consecințele. Acesta este și motivul incompatibilității cu cei din Capricorn, care sunt analiticii zodiacului. În plus, au nevoie să fie independenți, să decidă și să acționeze singuri. Rareori sunt parteneri de echipă reali, poate cu excepția situațiilor în care perechea lor este animată de aceleași idealuri. 

Berbecii apreciază sinceritatea și nu tolerează ipocrizia. Nu stăpânesc deloc arta compromisului, nu sunt negociatori buni, sunt radicali în atitudine și decizii, nu acceptă soluțiile de mijloc. Lumea lor este ori albă, ori neagră. Berbecul mizează totul pe o carte și nu se oprește până când nu pierde sau câștigă.

O altă trăsătură negativă este egoismul. Nu sunt excepții situațiile în care îți pot lăsa partenerii în urmă – sau chiar să-i abandoneze – dominați de dorința lor fără limite de a atinge succesul. Dar, nu va întoarce niciodată spatele celor apropiați și întotdeauna îi va ajuta. Sunt pasionați de jocurile de noroc. Atunci când are probleme, preferă să le rezolve singur, muncind din greu. 

Horoscop Berbec – compatibilități și relații

Berbecul este un semn de foc, alături de Leu și Săgetător. Focul care îi alimentează are însă  nevoie de aer. Pot face adevărate pasiuni pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanță și Vărsător), fac casă bună cu cei din zodia Leu și Săgetător. Sunt complet incompatibili cu zodiile de Apă (Rac, Scorpion și Peștii), ceea ce este evident și explicabil și tolerează cu dificultate pe cele de Pământ (Taurl, Fecioară și Capricorn). 

Există și câteva excepții: 

 • Este complet incompatibil cu cei din Capricorn; 
 • Se poate asocia cu o persoană născută sub semnul Racului pentru a face afaceri profitabile; 
 • Poate face pasiuni dezastruoase pentru nativii din Scorpion. 

Berbeci celebri

 • Lady Gaga (28 martie 1986) – Cântăreață, compozitoare și actriță americană, cunoscută pentru stilul său excentric și contribuțiile sale la industria muzicală.
 • Leonardo da Vinci (15 aprilie 1452) – Pictor, sculptor, arhitect, inginer și inventator italian din perioada Renașterii.
 • Emma Watson (15 aprilie 1990) – Actriță britanică, cunoscută pentru rolul Hermione Granger din seria de filme „Harry Potter”.
 • Robert Downey Jr. (4 aprilie 1965) – Actor american, celebru pentru interpretarea lui Iron Man în franciza Marvel Cinematic Universe.
 • Maya Angelou (4 aprilie 1928) – Scriitoare, poetă și activistă americană, cunoscută pentru lucrările sale semnificative, inclusiv „I Know Why the Caged Bird Sings”.
 • Elton John (25 martie 1947) – Legendă în muzica pop-rock, compozitor și artist britanic, cu o carieră extinsă și influentă.
 • Vincent van Gogh (30 martie 1853) – Pictor postimpresionist olandez, cunoscut pentru operele sale expresioniste, precum „Starry Night”.
 • Mariah Carey (27 martie 1969) – Cântăreață, compozitoare și producătoare americană, una dintre cele mai bine vândute artiste muzicale din lume.
 • Quentin Tarantino (27 martie 1963) – Regizor, scenarist și producător de film american, cunoscut pentru filmele sale distincte precum „Pulp Fiction” și „Kill Bill”.
 • Jackie Chan (7 aprilie 1954) – Legendarul actor de filme de acțiune, regizor, producător și cascador chinez, recunoscut pentru stilul său unic de arte marțiale în cinematografie.
 • Johann Sebastian Bach (31 martie 1685) – Compozitor german, unul dintre cei mai mari muzicieni din perioada barocă.
 • Keira Knightley (26 martie 1985) – Actriță britanică, cunoscută pentru rolurile sale în filme precum „Pirates of the Caribbean” și „Pride and Prejudice”.
 • Russell Crowe (7 aprilie 1964) – Actor neozeelandez, câștigător al premiului Oscar, cunoscut pentru performanțele sale în filme precum „Gladiator” și „A Beautiful Mind”.
 • Charlie Chaplin (16 aprilie 1889) – Legendarul actor, regizor și producător de film englez, cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în era filmului mut.
 • James Franco (19 aprilie 1978) – Actor, regizor și producător american, cunoscut pentru diversele sale roluri în filme precum „127 Hours” și seria „Spider-Man”.
 • Sarah Jessica Parker (25 martie 1965) – Actriță și producătoare americană, cunoscută pentru rolul său din seria TV „Sex and the City”.

Acești Berbeci celebri adaugă o varietate de talente și realizări la lista deja impresionantă.

femeia berbec

Femeia Berbec

Deși este o fire sensibilă, femeia Berbec muncește foarte mult pentru a-și împlini visurile. Nu o pasionează statul în bucătărie, între oale și cratițe, dar aceste minusuri se compensează prin inteligența cu care este înzestrată. 

Este o persoană care oferă mult, dar asta nu înseamnă că nu pretinde la fel de mult. Îi place să fie în permanență în centrul atenției și este foarte generoasă cu prietenii, cu condiția ca aceștia să nu încerce să-i facă concurență. Uneori, prin felul ei de a fi, reușește să stârnească multe invidii și gelozii.

barbatul berbec

Bărbatul Berbec 

Berbecul este un maestru în arta flirtului și, atunci când se îndrăgostește, vrea totul sau nimic. El este atras de femeile frumoase și inteligente, care sunt capabile să-l înțeleagă. Berbecul simte nevoia să se lupte pentru a cuceri inima unei femei și i se pare mai interesantă dacă se lasă greu de cucerit. Urăște să fie contrazis. 

Dacă îți dorești o întâlnire cu un Berbec, ar fi bine să te îmbraci cât mai provocator. După ce s-a îndrăgostit de tine, trebuie să faci cam tot ce spune el, pentru că îi place să dețină controlul relației. Din fericire, bărbatul Berbec este foarte simpatic și cu simțul umorului. Nu îndrăzni să fii infidelă! Berbecul nu acceptă compromisurile, este gelos, foarte posesiv și nu va mai avea încredere în tine.

Copilul Berbec

Foarte impulsivi și neastâmpărați, copiii din această zodie vor reuși să-și exaspereze părinții. Sunt copii temperamentali, cărora nu le place să piardă timpul. Disciplina nu este punctul lor forte. 

În momentul în care nu sunt de acord să facă un anumit lucru, e de preferat să fie „luați cu frumosul”. Constrângerile îi transformă în rebeli. Deși sunt niște mici războinici, ei au nevoie de afecțiune și, dacă nu o vor primi, acest lucru îi va marca pentru tot restul vieții. Suferă atunci când părinții nu își găsesc timp pentru ei, în pofida aparenței lor reci și indiferente. 

Când își vor alege cariera, vor acționa, de cele mai multe ori, împotriva voinței părinților. Sunt atrași de arte, medicină, muzică, regie.

5 lucruri mai puțin știute despre Berbeci

Nu poate fi complet un horoscop al Berbecilor, fără a puncta aceste secrete foarte puțin știute despre acești nativi. 

 1. Berbecii spun lucrurilor pe nume, chiar dacă asta deranjează, supără sau provoacă durere. Sunt deseori absurd de curajoși, chiar până la propriul sacrificiu. Dau dovadă de multă îndrăzneală.
 1. Se supără cu o explozie de manifestări. Cuvinte, gesturi, atitudine. Sunt teatrali, explozivi, exuberanți. Pentru ei, aptitudinile extreme, deseori violente, sunt o formă firească de manifestare.
 1. Este inteligent și, în esență, logic. Reușește să iasă din orice împrejurare cu fruntea sus și excelează în orice activitate fizică. 
 1. Este un prieten devotat și nu va ezita niciodată să întindă o „mână de ajutor” persoanelor care înseamnă ceva pentru el, sacrificându-și timpul sau banii, atâta vreme cât prietenii nu-i fac o concurență reală. Este și asta o formă subtilă de egoism. 
 1. Este indicat să se consume alimente bogate în fier. Adoră mâncarea condimentată și salata, spanacul, urzicile, broccoli, măghiranul, menta. Au tendința de a avea încredere în persoanele pe care le cunosc și pot fi ușor păcăliți. Au un intens simț al fair-play-ului.

Horoscop Berbec – 10 detalii esențiale 

 1. Planeta guvernatoare – Marte
 2. Caracteristica zodiei – entuziasm, dinamism, pasiune
 3. Calități – curaj, energie, inițiativă 
 4. Defecte – egoist, gelos, lipsit de arta compromisului
 5. Ziua norocoasă – marți
 6. Cifre norocoase – 1 și 9
 7. Culoarea norocoasă– roșu
 8. Piatra norocoasă – diamantul și ametistul
 9. Probleme de sănătate – dureri de cap, gât, ochi sau dinți
 10. Carieră – medic, sportiv de performanta, administrator, regizor, lider politic

Acum ai imaginea completă despre tot ceea ce înseamnă această zodie și știi toate detaliile care definesc toate aspectele unui horoscop Berbec.

👉 Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

Sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies