fbpx
Acasa Horoscop Horoscop Taur. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Horoscop Taur. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

0 comentariu 390 vizualizari 19 minute timp estimat

Caracteristicile zodiei, predicții astrale și secrete ale zodiei îți vor fi de folos, și le regăsești pe toate sintetizate în această veritabilă analiză: horoscop Taur. Amănuntele de aici îți vor fi de folos, fie că ești un nativ al zodie, fie că cineva apropiat ție este în această casă. 

♉ Persoanele născute între  20 aprilie și 20 mai aparțin de zodia Taurului.  Este simbolul voinței. Iubește cu patimă frumosul și este considerat cel mai senzual și fidel semn al zodiacului.Venerat în antichitate, Taurul este semn de fertilitate și abundență. Acesta este horoscopul Taurilor.

Află cele mai importante trăsături de caracter ale celor născuți în aprilie. O să descoperi ce anume îi face să fie mereu în poziția de lider

Horoscop Taur – liniile directoare

Semnul zodiacal al Taurului este guvernat de planeta Venus. Zodie de Pământ este profund ancorat în realitate, este pragmatic, stabil , dar foarte puțin flexibil. Nativii zodiei sunt determinați și concentrați pe scopul lor, sunt foarte preocupați de partea materială a vieții. Sunt dependenți de energie iubirii, ceea ce îi face adesea apreciați pentru gustul lor rafinat și apetitul pentru confort și plăceri senzuale.

horoscop taur

Horoscop Taur – caracteristici majore

Taurul este un semn complex, cu trăsături care pot aduce atât beneficii, cât și provocări. Aspectele lor practice și pasiunea pentru confortul material îi pot face indivizi dedicati și realiști, dar încăpățânarea lor poate fi o provocare în anumite situații. 

Mare iubitori de frumos, Taurul fiind considerat cel mai senzual și fidel semn al zodiacului. Se enervează foarte rar, dar atunci când o face, ies scântei. Este foarte încăpățânat, fiind cel mai îndârjit nativ al zodiacul. Detestă să se răzbune, nu uită niciodată răul pe care i l-a făcut cineva. Muncește mult și preferă să facă totul singur pentru că nu are prea mare încredere în ceilalți. Acesta este unul dintre riscurile majore ale zodiei, pentru că la un moment dat, mai ales dacă este părăsit de puteri, nu se va mai putea descurca. 

Spirit materialist, primul lucru pe care și-l dorește un Taur este să-și asigure o viață stabilă, o casă, un loc de muncă și, dacă se poate, un cont în bancă. În concluzie, banii ocupă un loc foarte important în viața Taurului și va munci mult pentru a-i obține. Nu încerca să te împrumuți de la un Taur decât dacă îi ești foarte apropiat, altfel te va refuza cu siguranță, pentru că nu-i place să împrumute cu bani decât persoanele de încredere.

Taurul își dorește o familie numeroasă și este un părinte minunat, copiii fiind cea mai mare comoară a lui.

Una dintre caracteristicile de forță ale Taurului este rezistența și stabilitatea sa. Reversul medaliei este că poate avea mari dificultăți în a se adapta, în fapt o caracteristică specifică zodiilor de Pământ, toreând foarte greu schimbările, chiar dacă sunt bune. Are o anume rigiditate în gândire și, cu riscul de a pierde, are tendința de a rămâne ferm pe poziții ceea ce-i poate aduce dificultăți în a colabora fie că este vorba de job sau de viața socială. 

Fără să fie neapărat un lider, în sensul strict al cuvântului, este un bun conducător, deși poate fi uneori mult prea conservator pentru vremurile moderne pe care le trăim. Este însă un membru de bază în orice echipă și mereu un aliat de încredere al liderului. 

Horoscop Taur – compatibilități și relații

Zodie de Pământ, taurii au o afinitate naturală cu zodiile de apă (Rac, Scorpion și Peștii) și cu celelalte două zodii de Pământ, Fecioara și Capricornul. Taurul se simte adesea atras de practicitatea și siguranța pe care le oferă aceste două zodii și întotdeauna va face casă bună cu ele. 

Poate încerca și cu Peștii sau Racii, nativii acestor zodii simțindu-se foarte atrași de Taur. Trebuie să fie foarte precaut la nativii din Leu sau Vărsător, cu care se pot înțelege bine la început, însă doar pentru o perioadă scurtă. Ar fi bine să nu încerce să experimenteze relații cu nativii din Gemeni și Berbec, pentru că acestea vor eșua din prima clipă.

Există și câteva excepții: 

 • Poate construi relații fabuloase cu Vărsătorii, dar numai dacă se bazează pe dragoste profundă. 
 • Relațiile cu Capricornii pot începe frumos și se vor termina lamentabil și cu efecte pe termen lung pentru ambele zodii. 

Tauri celebri

 • William Shakespeare (23 aprilie 1564) – Legendarul dramaturg și poet englez, considerat unul dintre cei mai mari scriitori din literatura mondială.
 • Adele (5 mai 1988) – Cântăreața britanică cu multiple premii Grammy, cunoscută pentru vocea sa puternică și melodii de succes.
 • Dwayne ”The Rock” Johnson (2 mai 1972) – Actor, producător și fost luptător profesionist american, una dintre cele mai mari vedete din industria cinematografică.
 • Cher (20 mai 1946) – Cântăreață, actriță și personalitate TV americană, câștigătoare a premiului Oscar și a premiilor Grammy.
 • George Clooney (6 mai 1961) – Actor, regizor și producător american, laureat al premiului Oscar și activist social.
 • Stevie Wonder (13 mai 1950) – Legendarul cântăreț, compozitor și producător american, cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în industria muzicală.
 • Uma Thurman (29 aprilie 1970) – Actriță americană, laureată a premiului Oscar, cunoscută pentru rolurile sale în filme precum „Pulp Fiction” și „Kill Bill”.
 • David Beckham (2 mai 1975) – Fost fotbalist englez și celebru personalitate în domeniul sportului și al modei.
 • Cate Blanchett (14 mai 1969) – Actriță australiană cu numeroase premii, inclusiv premiul Oscar, cunoscută pentru versatilitatea sa în diverse roluri.
 • Mark Zuckerberg (14 mai 1984) – Fondatorul și CEO-ul Facebook, una dintre cele mai influente figuri din industria tehnologiei.
 • Al Pacino (25 aprilie 1940) – Legendă a cinematografiei americane, actor premiat cu Oscar, cunoscut pentru rolurile sale în filme precum „The Godfather” și „Scarface”.
 • Ella Fitzgerald (25 aprilie 1917) – Legendara cântăreață americană de jazz, câștigătoare a numeroase premii Grammy.
 • Gigi Hadid (23 aprilie 1995) – Model american de succes, una dintre cele mai bine plătite modele din lume.
 • Barbra Streisand (24 aprilie 1942) – Cântăreață, actriță și regizoare americană, câștigătoare a premiului Oscar și a numeroase premii Grammy.
 • Eugene Delacroix (26 aprilie 1798) – Pictor francez, unul dintre reprezentanții de seamă ai romantismului în artă.
 • Shirley MacLaine (24 aprilie 1934) – Actriță americană cu o carieră extinsă în film și televiziune, câștigătoare a premiului Oscar.
 • Renee Zellweger (25 aprilie 1969) – Actriță americană, câștigătoare a premiului Oscar, cunoscută pentru rolurile sale în filme precum „Bridget Jones’s Diary” și „Judy”.

Acești Tauri celebri demonstrează varietatea talentelor și realizărilor asociate cu această zodie.

horoscop taur

Femeia Taur

Desi este considerată o ființă blândă și supusă, ea este adevărata stăpână în casă. Îi face mare plăcere să redecoreze casa pentru ca totul să fie plăcut ochiului. Este foarte pretențioasă în alegerea partenerului de viață și pretinde foarte mult, pentru că știe că poate oferi mult.

Dacă vrei să ai o relație cu o femeie Taur, astrologii te sfătuiesc să te înarmezi cu multă răbdare și înțelegere, ba mai mult, să mai lași și de la tine. Ai mare grijă că este o persoană greu de cucerit, dar, odată cucerită, vei fi încântat de compania ei. Într-o relație, totul decurge normal și armonios până când simte că a fost trădată.

Atunci devine foarte geloasă și periculoasă. Chiar și atunci când are mari probleme, nu-și încredințează secretele cu ușurință. Preferă să treacă singură peste dificultățile care apar în viața ei.

Femeia Taur posedă o energie sexuală uriașă, așa că partenerul ei s-ar putea să simtă la un moment dat că este depășit de evenimente.

narnatul taur

Bărbatul Taur 

Taurul este o persoană deschisă, sinceră, politicoasă și reușește să atragă femeile ca un magnet. Își adoră copiii și este foarte atent cu familia sa, încercând să le asigure membrilor ei toate condițiile. Nu este un părinte sever, dar va face tot posibilul să-și îndrume copiii către o meserie aleasă de el. Poate părea soțul ideal, cu condiția să știe să-și ascundă micile escapade amoroase.

Dacă vrei să cucerești un Taur, trebuie să știi că este sensibil la aspectul exterior al partenerei, îl atrag femeile care arată bine și se îmbracă cu bun gust. Încearcă să dai dovadă de multă delicatețe și subtilitate. Nu îi plac femeile certărețe sau barfitoare, așa că nu-l pune la curent cu ultimele bârfe de la serviciu pentru că nu va fi deloc încântat, ba din contra.

Ținând cont că se îndrăgostește foarte greu, vei avea mult de lucru, dar odată îndrăgostit de tine, îți va da greu drumul.

Bărbatul Taur este amantul ideal, dispus să satisfacă toate capriciile partenerei și să-i ofere toată satisfacția pe care aceasta și-ar dori-o.

Copilul Taur

Marea calitate a copilului Taur este ambiția, care se evidențiază încă de la o vârstă foarte fragedă. Domeniile care îl atrag încă de mici sunt desenul, arta, lectura. Este meticulos la școală și va avea, în general, rezultate bune. Îi place să învețe, fiind atras de ordine și rigurozitate. Are înclinații artistice, iar părinții trebuie să fie atenți la preocupările lui și să încerce să le valorifice talentele.

Din păcate, copiii din această zodie nu se înțeleg prea bine cu frații, putând da dovadă de egoism în ceea ce îi privește pe aceștia. Dacă sunt educați cu multă dragoste, devin înțelegători și ascultători. Trebuie lăsați să își aleagă hainele și celelalte cadouri după gustul lor, deoarece numai manifestându-și independența vor fi fericiți.

Sunt foarte atrași de natură, iubesc plantele și animalele. Micul Taur va avea probleme la gât, laringe și ceafă, de aceea ar fi bine să se trateze imediat ce apar primele simptome de răceală.

5 lucruri mai puțin știute despre Tauri

Nu poate fi complet un horoscop al Taurilor, fără a puncta aceste secrete foarte puțin știute despre acești nativi. 

 1. Nativii din zodia Taurului sunt caracterizați prin răbdare și o excepțională rezistență la efort. Taurii sunt calmi, placizi, plini de tact, corecți, obiectivi, ordonați și foarte realiști. Taurii știu foarte bine care sunt limitele lor și nu le depășesc niciodată, indiferent că este vorba despre viața amoroasă sau socială.
 2. Taurii sunt îndrăgostiți de muzică și arta, sunt sociabili și au un simț al umorului foarte dezvoltat. Sunt senzuali, romantici, dar și foarte încăpățânați. Au tendința de a fi posesiv și materialiști, dar și geloși, superficiali și imorali.
 3. Taurii sunt grațioși, zvelți și senzuali, fideli și loiali. Taurul nu-și neglijează niciodată activitățile profesionale sau de altă natură, dar nici obligațiile familiale. Se folosește de lacrimi și amenințări, în situații limită, dar este de cele mai multe ori realistă și pragmatică, directă și deschisă.
 4. Taurii iubesc să fie în centrul atenției și fac tot ceea ce depinde de ei pentru asta. Sunt ambițioși, perseverenți, dar nu voința este principalul lor avantaj, ci extraordinara putere de muncă.
 5. Taurii iubesc natura, animalele, au grădină și sunt foarte fericiți dacă pot să se ocupe de o bucată de pământ. Au darul de a face ca pământul să înflorească atunci când se preocupă de el.

Top 10 detalii despre horoscop Tauri

 1. Planeta guvernatoare – Venus
 2. Caracteristica zodiei – voința
 3. Calității – încrederea în sine și tenacitatea
 4. Defecte – încăpățânare, gelozie, egoism
 5. Ziua norocoasă – vineri
 6. Cifre norocoase – 6 si 4
 7. Culoarea norocoasă– albastru pal și mov
 8. Piatra norocoasă – safirul și agata
 9. Probleme de sanatate – tulburările de tensiune arteriala sau digestive
 10. Cariere – contabil, programator, stomatolog, artist, arhitect, muzician, pictor

Acum ai imaginea completă despre tot ceea ce înseamnă această zodie și știi toate detaliile care definesc roate aspectele unui horoscop Taur.

👉 Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

Sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies