fbpx
Acasa Horoscop Anul Dragonului de Lemn, ce aduce pentru fiecare nativ

Anul Dragonului de Lemn, ce aduce pentru fiecare nativ

0 comentariu 276 vizualizari 20 minute timp estimat

Anul Dragonului are toate datele pentru a-l face o perioadă memorabilă. Dragonul este eliberator, tenace, puternic, înțelept și, deseori, bun. Ne va provoca, ne va iniția și va aduce experiențe noi pentru nativi.

În comparație cu astrologia occidentală, care folosește un calendar solar, zodiacul chinezesc se bazează pe fazele Lunii. De aici diferențe, uneori foarte interesante, dar și o altă viziune asupra semnelor zodiacale. 

Anul Nou Chinezesc nu are o zi fixă, variază în funcție de ciclul lunar și este cea mai importantă sărbătoare tradițională a chinezilor. Originea sărbătorii este veche de secole și este înconjurată de mai multe legende și obiceiuri. Perioada specială a începutului de an, durează 14 zile, și este una în care oamenii sunt îndemnați să reflecteze la cum s-au purtat și în ce au crezut mai mult în anul trecut.

anul dragonului

Predicțiile astrale în funcție de zodia chinezească pentru Anul Dragonului de Lemn

Semnele zodiacale chinezești sunt reprezentate de 12 animale, în comparație cu semnele astrologiei occidentale care au fost numite după constelații. De asemenea, semnul zodiacal chinezesc al unei persoane este raportat la o perioadă de un an; li se atribuie, de asemenea, un element sumplimentar: lemn, pământ, foc, metal sau apă – astfel că fiecare semn are patru aspecte  distincte, în funcție de anul nașterii.

Dragon (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Pentru cei născuți sub semnul Dragonului, 2024 va fi cel mai bun an din ultimii 12 ani consecutivi. Perspectivele astrale promit nativilor oportunități excepționale și mari schimbări care să le facă mersul prin viață mai bun. 

Dragonul este un semn de pământ cu putere yang, caracterizat printr-o extraordinară rezistență fizică și psihică, care are noroc și succes în mod natural. Beneficiile sunt efectul unei inteligențe ieșite din comun și a unei intuiții fabuloase, pe care nativii au natural capacitatea de a o înțelege și folosi. 

Riscurile pentru nativii dominați de Dragon, indiferent dacă este de lemn, pământ, foc, metal sau apă este comportamentul de autosabotare, generat de lipsa încrederii în sine, îndoieli și gânduri negative. 

Șarpe (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Pentru cei născuți în anul Șarpelui, acesta este un an de pregătire pentru toate cele care vor urma. Toți nativii Șarpe trebuie să-și pună întrebarea „unde vreau să fiu în 2025”, și să facă tot ceea ce este posibil pentru a-și planifica reușita. Deoarece Anul Dragonului aduce entuziasm  și o atitudine pozitivă este cu atât mai important să te vizualizezi tu pe tine în viitor, astfel încât Universul să-ți asculte și să-ți îndeplinească obiectivele. 

Unul dintre mecanismele secrete care pot garanta reușita este să te proiectezi în poziția victorioasă, acesta fiind pasul decisiv care poate alimenta succesul, în orice domeniu. 

Șarpele împarte același plan astral cu Dragonul astfel că este nevoie a acorda atenție mare sănătății. Unul dintre efectele negative va fi acela că energia Șarpelui va oscila de la maxim la un minim, foarte brusc, iar asta poate fi provocarea cea mai importantă pe care nativii o vor avea de înfruntat în 2024. Odihna, alimentația sănătoasă și o atitudine constant pozitivă sunt sfaturile cele mai importante pe care Șerpii trebuie să le urmeze în Anul Dragonului. 

Cal (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Pentru cei născuți în anul Calului,  Anul Dragonului 2024 este o perioadă  în care sfatul principal pentru ei este să asculte. După ce anul trecut au fost în mijlocul evenimentelor, Anul Iepurelui fiind unul foarte intens pentru ei, 2024 și Dragonul le vor aduce liniște și calm. 

Pentru nativii Cai, 2024 este o perioadă de introspecție, de analiză și de pace. Calul va avea șansa de a-și crea propriile povești în acest an și de a-și croi propria cale. Are libertate absolută de decizie, dar asta înseamnă că va fi nevoie să-și asume consecințele complexe ale deciziilor pe care le va lua. Calul are prin naștere un bonus carismatic și de optimism, așa că probabil va folosi aceste „unelte” pentru a-și face viața mai bună, după propriile lui nevoi. 

Sfatul general valabil pentru Cai este acela de a citi foarte bine contractele și toate actele pe care le vor semna. Analiza atentă a efectelor pe termen lung  este primul pas înainte de a se angaja în proiecte noi care implică un angajament financiar. 

Multe alte beneficii vin pentru nativi din conntexte externe care vor susține activitatea profesională, ideile creative și vor alimenta inspirația proverbială a Cailor. Sfatul general valabil pentru aceștia este: continuați să faceți cu seriozitate ceea ce faceți, iar marile recompense vor veni în 2025.

zodiacul chinezesc - Dragon

Capra (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

2024 va fi un an provocator pentru Capre. Vor avea multe probleme de rezolvat, unele dintre aceste complicate și pe alocuri traumatizate psihic, dar nativii nu trebuie să-și facă griji. În ciuda dificultăților vor găsi cai și strategii eficiente care vor duce la finalizări spectaculoase, bune și benefice. Este bine de făcut diferența între o rezolvare de succes și una benefică. Uneori un eșec este doar un beneficiu pentru mai târziu, pe principiul „dacă nu a fost să fie, mai bine că nu s-a întâmplat!”.

Anul Dragonului va fi pentru nativii Capră mai lent în realizări și mai agitat, dar reușitele vor fi mai mari și mai importante. Dragonul șuntează Capra, o pune în poziții care o solicită și o provoacă, dar acest semn de pământ yin, foarte echilibrat și statornic este plin de resurse și poate găsi soluții la orice problemă.

Sfatul bun este acela de a apela la prieteni, de a cere ajutor. Totodată este intens recomandată munca în echipă, în locul competiției. Va fi un an plin de idei, așa că este foarte indicat, de asemenea, să notezi și să iei în serios ideile care pot apărea. Este un an plin de momente de inspirație pentru Capre și poate că tocmai aici va sta șansa la succes, anul acesta. 

Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Pentru cei născuți în anul Maimuței, anul 2024 este plin de beneficii și momente de mare reușite. Va fi un an armonios tocmai pentru că Maimuța este un aliat de încredere al Dragonului, care-i poate oferi sprijin și stabilitate, și acel calm extrem de util nativilor semnului care sunt mereu în continuă agitație. 

Maimuța este rapidă și nu ezită să iasă din zona de confort, cu toate riscurile pe care le implică deciziile insuficient analizate. Dar, acest an va fi unul ideal pentru a extinde granițele. Maimuța este îndemnată să se bazeze pe instinctul său ascuțit și să aibă curajul de a face cât mai des salturi în necunoscut. 

Pentru Maimuțe 2024 va fi unul dintre anii buni în care trebuie să asculți ce-ți spune inima, pentru că există șansa maximă la bucurie și prosperitate. 

Cocoș (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Pentru cei născuți în anul Cocoșului, lucrurile se vor simți mult mai liniștite. Acum că Dragonul domină, Cocoșul poate răsufla ușurat. Cocoșul este prietenul secret al Dragonului, astfel că va apare o dinamică unică pentru nativi, care poate fi deosebit de benefică. Cocoșul este cel mai favorizat semn al zodiacului. În plus, nu doar Dragonul este prietenul tău. 

În 2024 toți vor dori să-l aibă în preajmă, ceea ce corespunde și satisface dorințele ascunse ale Cocoșului de a fi mereu în centrul atenției. Sacrificiile pe care le-a făcut în anii anteriori vin acum să-l răsplătească, iar avantajele se întind pe durata a doi ani: 2024 și 2025. Anul viitor va fi din nou avantajat de marele prieten Șarpe, al cărui ani va fi în 2025.

Dar; cocoții nu trebuie să se bazeze doar pe susținerea din exterior. Este mai mult ca niciodată necesar să lupte cu mare atenție și determinare pentru obiectivele și planurile sale. Are toate datele necesare – minte ascuțită, farmec personal – pentru a prospera și a obține ceea ce vrea. Dacă visele se aliniază cu munca și acțiunile potrivite, toate ușile i se vor deschide. 

Câine (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Anul Dragonului aduce schimbări mari! Câinele s-a bucurat de creștere și de mult sprijin în ultimii doi ani ca aliat al Tigrului și prieten secret al Iepurelui. 2024 va fi anul transformării. Cei mai mulți nativi (mai ales cei care se află în prima jumătate a vieții lor) vor experimenta transformări radicale, vor avea de trecut prin momente de răscruce într-unul sau mai multe aspecte ale vieții.

Poți face tranziția mai simplă dacă vei iniția chiar tu schimbările în loc să te lupți cu ele. În felul acesta vei știi exact care este calea de urmat și care sunt etapele pe care este necesar să le parcurgi, chiar dacă acestea vor fi mai grele. Dragonul și Câinele sunt ambele semne de Pământ Yang, așa că mișcările  trebuie să țină cont de tot ceea ce este în jur.

Nu te teme! 2024 aduce și foarte multe oportunități, unele dintre acestea cu adevărat unice și spectaculoase, care îți pot marca profund traseul în viață. În plus, poate exista o oportunitate dacă ești în căutarea dragostei. Cei care sunt singuri se pot întâlni cu sufletul predestinat. Cu toate acestea, este important să-ți pui sufletul sub controlul strict al creierului. Nu te hazarda în aventuri trecătoare. 

dragonul chinezesc

Mistrețul (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Pentru cei născuți în anul Mistrețului norocul și șansele neașteptate sunt marile beneficii pe care le aduce Anul Dragonului. Aceștia sunt cei mai binecuvântați ani. Seria bună care a început în 2023 continuă și anul acesta. 

Dar, din păcate binele se termină! Este posibil să începi să simți presiuni crescânde pe frontul muncii, dar și în viața personală. Sunt anticipațiile pe care le va aduce 2025, Șarpele nefiind prietenul tău. 

Totuși, chiar dacă nu mai este totul roz și cald, 2024 va aduce oportunități pe care le primești o dată în viață, dar  și provocări greu de depășit. O sugestie utilă este să vizualizezi unde ți-ar plăcea să fii în 2025 și să începi să faci pașii pentru a ajunge acolo în acest an al Dragonului. Nu uita că Mistrețul prosperă într-un mediu cu ritm rapid și se simte confortabil atunci când este obligat să facă față schimbărilor. 

Șobolan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Pentru cei născuți în anul Șobolanului, 2024 este anul de revenire! Șobolanul se poate aștepta la un 2024 în care va fi susținut și va avea de câștigat pe toate planurile tocmai pentru că este un aliat al Dragonului. Nu trebuie să uiți însă lecțiile pe care le-ai învățat în anii trecuți, cu toate complicațiile și frustrările pe care ți le-au adus. 

2024 te va ajuta să-ți perfecționezi abilitățile pentru a îmbunătăți relații care au fost afectate și care te-au făcut să suferi în tăcere.

Adoptă spiritul bun al colaborării și folosește-ți mintea inteligentă pentru a-ți extinde influența. Anul acesta ai Dragonul ca parter și suport. Un alt beneficiu este că universul te pune într-o lumină pozitivă și cu cât depui mai mult efort, cu cât te implici mai mult, cu atât vei primi mai mult și mai bun. 

Acum este momentul să fii proactivă și strategică pentru a monetiza mai bine oportunitățile care apar. 

Bou (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Pentru cei născuți în anul Boului, 2024 este concentrat pe muncă, pe foarte multă muncă, și pe dedicare altruistă pentru interesele celor dragi și importanți din viața ta. Secretul succesului tău, a stabilității și a realizarilor tale este perseverența, munca asiduă și generozitatea. 

Atât Dragonul, cât și Boul sunt cunoscuți pentru rezistența și onestitatea lor, astfel că anul Dragonului va fi o gură de aer proaspăt după an imprevizibil așa cum a fost 2023.

Deși poate părea dificil, trebuie să ai încredere că toată munca ta va fi răsplătită anul acesta și în 2025. Cel mai mare susținător al Boului este steaua puterii și autorității. Nativii nu au altceva de făcut decât să profite de acest context favorabil. Bazează-te pe înțelepciunea ta , pe tenacitatea și puterea ta proverbială (fizică și psihică) și planurile se vor concretiza. 

Tigru (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

2024 este una an al călătoriilor pentru Tigru. Prin aceasta înțelegând inclusiv călătoriile inițiatice. Este un an al evadărilor, al drumurilor exterioare și interioare către sine. Tigrul este într-o continuă explorare a realității, care îi poate aduce o impresionată acumulare de cunoștințe, de situații, oameni și evenimente pe care le va folosi ulterior pe parcursul vieții lui. 

Acest lucru se datorează faptului că Tigrul, care adoră să fie în mișcare, primește energia și determinarea Dragonului, dar poate descoperi că ritmul este atât de intens încât îi provocă sincope și derută. Sfatul bun este să se ancoreze în realitate, să caute un punct de sprijin și să se țină de el, până la finalul anului. Poate să fie cariera, partenerul, copilul sau un plan major pe care să-l ducă la îndeplinire. 

Tigrul este în mod natural întotdeauna înaintea vremurilor, este împins de la spate de dorința puterii și a autorității și crede cu tărie, în ciuda a tot și a toate în propria ta originalitate.

În cele din urmă, Tigrul va descoperi că ceea ce începe în 2024 va deveni piatra de temelie a vieții lui. El vede ceea ce alții nu văd și înțelege ceea ce altora le este imposibil să înțeleagă. Tigrul este binecuvântat în mod unic cu prevedere și creativitate, iar toate acestea vor fi suportul major de care va beneficia în acest an de mare importanță pentru nativi. 

Iepure (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

2024 este anul relaxării pentru Iepuri. În comparație cu 2023, anul Dragonului este de așteptat să fie un an mult mai liniștit. Mai mult, este anul în care poți să-ți sărbătorești victoriile și să te bucuri de toate cele pe care le-ai realizat anul trecut. Dragonul te va ajuta să  folosești ceea ce ai deja ca o piatră de temelie spre ceva și mai mare.

Iepurele este un vizionar și este capabil să transforme lumea în lucrări extraordinare, originale.  Profită de asta, mai ales că ești într-o nouă fază a evoluției tale. Acum este momentul să crești și să hrănești semințele pe care le-ai plantat în 2023. Curiozitatea este marele tău avantaj. 

Ai beneficiul înțelepciunii și prosperității și tot ceea ce mai trebuie să faci este să te concentrezi astfel încât să folosești la maximum ceea ce ai primit până acum. Deși nu pare, ești printre cei mai avantajați nativi ai anului, iar fructificarea beneficiilor depinde doar de tine. 

Să avem un an bun și Dragonul de lemn să ne susțină! Merităm și avem nevoie de forța, inteligența și puterea lui excepțională. Între previziuni și realitate nu se află decât deciziile personale și abilitatea de a alege calea cea bună! 

👉 Compara datele zodiacului cunezesc cu Horoscopul european 2024 și anticipările pentru fiecare zodie în parte  

Sursa foto: 123rf.com (AI)

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies