fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 12-18 februarie 2024

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie 2024

Puțină dragoste în plus!

0 comentariu 174 vizualizari 11 minute timp estimat

Săptămâna este dedicată colaborării, stabilirii unor noi conexiuni și jocurilor de putere. Pune tot ce ai mai bun într-un proiect de colaborare și vei putea produce rezultate remarcabile. Fii proactivă și preia controlul deciziilor tale. Este loc pentru perspective multiple (și diverse). Chiar dacă durează puțin mai mult pentru a ajunge la un consens, va merita din plin efortul pe care-l vei depune în acest sens.

Câteva aspecte pozitive/negative ale săptămânii 12-18 februarie 

  • Marte, foarte fierbinte, intră în casa Vărsătorilor, începând de marți, 13 februarie și va stimula inventivitatea și creativitatea tuturor nativilor, deși diferit pentru fiecare zodie. 
  • Va crește anxietatea socială. Mult stres și multă agitație. 
  • Ziua Îndrăgostiților va fi intensă, pe măsură ce Marte și Pluto vor face o combinație puternică cu efecte armonioase. Puterea și carisma ating cote maxime în timpul acestui summit astral, un moment unic al acestui an. .
  • Venus se alătură lui Marte și Pluto în Vărsător de vineri, 16 februarie până pe 11 martie, ceea ce va spori șansa unor evenimente memorabile. 
  • Soarele se îndreaptă spre tărâmul apos al Peștilor, stârnind profunzimile empatiei, creativității și intuiției. Imaginația domnește suprem, o schimbare revigorantă după patru săptămâni ciudate și amețitoare în Vărsător.
  • Multe secrete vor ieși la iveală. Este efectul pe care îl va avea Pluto, în combinație cu luna. Toate secretele vor fi puse pe masă, iar consecințele sunt variate și, uneori, ciudate. Poate să fie un demers vindecător sau unul provocator. 

👉 Suntem în anul Dragonului de Lemn. Află  ce aduce pentru fiecare nativ 

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec – Este o perioadă potrivită pentru a-ți expune cu insistență, cu agresivitate, chiar, potențialul tău artistic. În replică vei primi apreciere, și o să descoperi că nimic nu-ți aduce mai multă plăcere decât posibilitatea de a-ți manifesta spiritul artistic. O să reușești să îmbini perfect utilul cu plăcutul și de aici vor rezulta beneficii pentru tine. Luni este o zi foarte bună, la fel și vineri. Agitație și drumuri miercuri. Prudență pentru starea ta fizică joi. 

Taur – Începe o nouă perioadă, care poate să fie dureroasă pe moment, dar care în timp se va dovedi benefică și inspirată. Vei avea nevoie de schimbare, pe toate planurile, ca de aer, și asta te va mobiliza exemplar. Mergi curajos mai departe, chiar dacă te strâng pantofii! Zilele din ultima perioadă au fost extrem de aglomerate, muncești mult prea mult, așa că starea asta de epuizare pe care o simți astăzi, este perfect justificată. Zilele care vin vor fi mai bune. 

Gemeni – Ești în egală măsură activă și faci ceea ce îți place, ceea ce te bucură. Ești foarte preocupată de tot ceea ce este în jurul tău, ai energie, gândești pragmatic și pozitiv și reușești să-i implici pe cei din jurul tău în acțiunile tale. Săptămâna ți se va părea foarte lungă și grea, dar va fi plină de evenimente utile cu impact pe termen lung. Joi este o zi cu sentimente puternice, profunde. O zi bună, cu adevărat, de care trebuie să profiți din plin va fi vineri. 

Rac – Există mai multe moduri în care te poți exprima, iar soluțiile creative, artistice sunt cele care îți fac cea mai mare plăcere. Nu este întotdeauna vorba de a desena, a cânta. Este vorba despre modul în care îți amenajezi casa, grădina, spațiul de lucru. La tine, săptămâna aceasta, mai mult ca în alte perioade, totul este artistic, elegant și bine cântărit. Bucură-te de ziua de miercuri, pentru că este una frumoasă și plină de inspirație pentru tine.

Leu – Începe ceva nou, săptămâna asta! Ceva important, definitoriu, ceva la care te gândești de mai multă vreme. Ai forța necesară, ai inspirație, ești intuitivă și activă. Dacă te-ai simțit obosită, în ultima vreme, începând de azi te vei simți energică. Această săptămână va aduce clarificări și în zona parteriatelor care țin de intimitatea ta. Vei lua decizii radicale, care te vor marca de acum înainte pentru toată viața, așa că este necesar să cântărești cu multă atenție ce vei face. Mai simplu spus ai intrat în perioada în care trebuie să alegi între alb și negru. 

Fecioară – Dacă ai jucat la două capete, pe oricare din planurile importante ale vieții (sentimental sau profesional), este momentul optim să te clarifici și să alegi una dintre cele două variante. Nu mai poți sta în două luntrii deodată pentru că fiecare va pleca în direcții opuse și riști să cazi din amândouă. Alege cu mintea, nu cu inima! Partea ta activă se manifestă din plin, săptămâna aceasta. Ești extrem de concentrată pe munca de creație, pe ceea ce trebuie bine „gândit”, și rezultatele vor apărea până la finalul zilei de joi. Ești îndrăgostită și te simți foarte atractivă, ceea ce-ți stimulează, în plus, energia. 

Balanță – Experimentezi o stare nouă. Îndrăznești să spui ce simți și să-ți pui sufletul pe tavă în fața partenerului de viață, chiar dacă acesta este reticent și oarecum speriat de noua ta atitudine, atât de neobișnuită pentru tine. Continuă! A spune ceea ce simți nu este un semn de slăbiciune, din contră! Starea ta emoțională are un efect pronunțat asupra modului în care te simți. Marți nu este una dintre cele mai bune zile ale tale, dar nici pe departe una dintre cele rele. Dacă vei face un minim efort pentru a te mobiliza, restul va veni de la sine. 

Scorpion – Trebuie să iei decizii radicale, majore și importante pentru tine și pentru familia ta, dar de una singură. Da! Este o mare responsabilitate, dar poți face cele mai bune alegeri, dacă te vei concentra pe lucrurile care sunt esențiale și vei ignora mărunțișurile. Independența este esențială pentru tine, dar ar fi util să faci din când în când câte un mic compromis, mai ales dacă așa poți evita conflictele. Zile foarte bune marți și miercuri. Fii atentă la drumurile pe care le ai de făcut joi și vineri. 

Săgetător – Ești foarte aglomerată luni, dar dacă te vei concentra și vei face tot ceea ce este important și necesar, restul zilelor acestei săptămâni vor fi cu adevărat pline de realizări, toate în favoarea ta. Fii energică, activă și productivă și totul o să fie finalizat cu succes. Nu ai motive de îngrijorare. Poți înțelege foarte bine care este scopul tău și care este misiunea ta, uitându-te în urmă la suportul pe care l-ai oferit, zi de zi, celor care contează pentru tine. În felul acesta vei descoperii că eforturile tale nu au fost niciodată în zadar și că o să vină vremea când se vor întoarce la tine înzecit.

Capricorn – Marți, abilitatea ta excepțională de a influența deciziile celor din jur funționează la cote maxime. Asta te face puternică în a depăși orice problemă, fie că este a ta, fie că este a celor dragi. Lucrurile funcționează în favoarea ta și vei avea ca rezultat o nouă performanță demnă de laudă. Joi, este momentul perfect pentru a tranșa o complicație sentimentală mai veche, care era mereu o sursă de stres și enervare pentru tine. În acest fel o să poți să mergi cu fruntea sus mai departe și să te dedici celor care sunt cu adevărat importanți pentru tine. Să renunți este uneori o mare dovadă de dragoste. Nu uita asta!

Vărsător – Luni ai nevoie de liniște și vrei să faci doar ceea ce îți place. Retrage-te pe „insula” ta și nu lăsa lumea dezlănțuită din jurul tău să te tulbure. Cu toate acestea încearcă să fii mai activă. Aerul proaspăt, exercițiile fizice și soarele sunt vitale pentru tine. Nu uita că fiecare este responsabil pentru modul în care își construiește relațiile cu cei din jur. Exact asta trebuie să înțelegi atunci când întâmpini probleme. Felul în care interacționezi cu alții depinde exclusiv de tine și de percepția pe care o ai tu asupra realității.

Pești – Probabil vei descoperi, cu mirare, că ești plină de energie. Este perfect să te implici în tot felul de activitati. Finalizezi orice lucrare, faci curățenie și organizezi locurile dezordonate. Este o săptămână foarte activă pentru tine, mai ales pentru că vei primi recunoștința celor din jur, pentru faptele tale. Vei avea de rezolvat o serie de probleme la serviciu, care apar pe nepusă masă și care, toate, sunt urgente. Așa va fi și luni, și marți și miercuri. Ai însă toate resursele de care ai nevoie.

👉 Previziunile astreale ale anului

Sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies