fbpx
Acasa Promo Noua ediție a revistei #FEMEIA este acum pe piață!

Noua ediție a revistei #FEMEIA este acum pe piață!

Autor: Echipa Femeia
0 comentariu 342 vizualizari 2 minute timp estimat

Noua ediție a revistei #FEMEIA este acum pe piață!

Îți cauți o ținută specială pentru Crăciun sau Revelion și te interesează care sunt trendurile în machiaj? Vrei sugestii pentru cadoul perfect sau rețete delicioase pentru masa de sărbătoare? Descoperă în paginile revistei toate secretele pentru a-ți construi un look la modă, precum și sfaturile unui designer vestimentar în plină ascensiune.

Și pentru că punem accentul pe performanță, citește trei interviuri cu sportivi de elită ai României, din trei generații de aur: Elisabeta Lipă, Camelia Potec și David Popovici.

Moștenirea culturală ne definește ca popor, iar Constantin Brâncuși ne-a îmbogățit-o ca nimeni altul. Admiră-i lucrările care au schimbat lumea artei și au fost prezente în marile spații expoziționale ale întregului mapamond, iar acum au poposit la Timișoara. Doina Lemni, renumitul muzeograf de la Centre Pompidou din Paris ne dezvăluie lumea creativă a marelui artist, o lume șlefuită cu multă pasiune și relevanță conceptuală.

Iar pentru că în fiecare ediție a revistei celebrăm femeia puternică, cu inițiativă, care își clădește cariera cu răbdare și tenacitate, află care sunt secretele unor românce care au reușit să dezvolte afaceri de succes, precum Andreea Popa, tocmai în Dubai.

Ca de obicei, găsești revista la punctele de difuzare a presei sau online, pe publisol.ro.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies