fbpx
Acasa Promo Revista Femeia, ediția septembrie – octombrie 2023, este acum pe piață!

Revista Femeia, ediția septembrie – octombrie 2023, este acum pe piață!

Autor: Roxana Stoian
0 comentariu 99 vizualizari 3 minute timp estimat

Cum ne putem reseta, transforma și dezvolta astfel încât să ne simțim bine în pielea noastră? Ce înseamnă în realitate o femeie puternică? Cum putem găsi frumosul în orice, chiar și într-un context socio-economic nu atât de favorabil? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care le explorăm împreună în noua ediție a revistei Femeia, pe care o puteți găsi chiar acum la chioșcuri.

Vacanța care tocmai s-a încheiat, cu siguranță, ne-a ajutat să reanalizăm foarte multe lucruri care au ajuns să ne definească, chiar dacă țin de personalitatea noastră, de deprinderile formate sau de mediul care ne înconjoară. Totul se poate reseta însă, astfel încât să ne simțim bine în pielea noastră. Mai bine ca niciodată. Să emanăm încredere, curaj, curiozitate și dorință de mai bine. Toate conturate cu naturalețe și relaxare. Știu, pare imposibil, dar crede-mă, căutând în noi vom descoperi resurse nebănuite. Altfel, stând și așteptând, nimic nu se va schimba.

 

 

Mihaela Rada, redactor-șef al revistei, ne povestește mai multe despre subiectele ediției:

„Parcă acest an mi-a dat încredere, chiar dacă trecem printr-o perioadă economică delicată, avem război la graniță, iar situația socială nu e tocmai motivantă. De unde această încredere? Din simplul fapt că reușesc să mă concentrez asupra mea. Că reușesc să mă resetez de fiecare dată când e nevoie și mai ales că am tendința de a căuta mereu lucruri noi care să mă bucure, care mă fac să văd partea plină a paharului. Altfel, e destul de simplu să cazi în zona negativă în contextul dat.

Haideți ca împreună să ne bucurăm de frumusețile care ne înconjoară și de modul în care ne dezvoltăm și transformăm zi de zi. Eu am reușit să mă descopăr cel mai bine călătorind, văzând cât mai multe locuri minunate din această lume, unele naturale, altele construite de om. Și cât de grandioasă e natura, dar și mintea omului atunci când o folosește pentru o lume mai bună! Parcă nimic nu îi stă în cale. Când mă refer la călătorit, includ și drumul descoperit prin citit sau urmărit imagini, obiecte sau evenimente. Pentru că toate ne pot îmbogăți. Dar experiențele împărtășite de oameni creativi sunt inegalabile. Oameni simpli, profesioniști în domeniile lor, dar care încearcă să schimbe lucrurile, să progreseze și, de ce nu, să ne facă să reflectăm asupra propriei meniri.”

Poți comanda noua ediție și online, cu livrare prin curier, sau poți alege să te abonezi la revista Femeia pentru a te asigura că nu ratezi niciun număr.

 

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies