fbpx
Acasa FrumusețeModă Rochia de Revelion: 10 trucuri pentru a părea mai slabă

Rochia de Revelion: 10 trucuri pentru a părea mai slabă

Autor: Diana Colcer
1 comentariu 203 vizualizari 4 minute timp estimat

Poate că nici nu trebuie să pari mai slabă, dar dacă asta e soluția pentru ca tu sa te simți bine in pielea ta în seara dintre ani, urmează acești 10 pași pentru a alege isteț rochia de revelion care să te facă să pari cu cel puțin 5 kilograme mai slabă.

Poarta o singură culoare sau nu mai mult de doua culori (folosește roata culorilor pentru a afla cele mai bune combinații) intre care să fie un contrast slab, pentru a-ți contura o silueta cât mai subțire. Nu doar negrul subțiază, deci nu te uita doar după „little balck dress” atunci când îți alegi ținuta.

Alege decolteurile în V sau gulerele-bărcuță. Evita rochiile cu guler lăsat, care adaugă volum nedorit în parteea de sus, și cele pe gât, care fac că acesta să para mai mare. Investește mai degrabă într-un sutien de calitate, potrivit conformației tale, iar rochia se va așeza mult mai bine pe formele tale.

Adaugă la ținută un colier frumos care să atragă atenția asupra chipului tău. Dacă totuși ai optat pentru o ținută simplă, neagră, un accesoriu bogat, strălucitor, va da look-ului tău un aspect elegant și distins, distrăgând atenția de la ceea ce tu numești „defecte”.

Alege pantofi ascuțiți la vârf, pentru că picioarele tale să para mai lungi. Evita încălțămintea cu baretă pe glezna, pentru că face picioarele să para mai groase. Probează mereu pantofii eleganți purtând o fustă.rochie, pentru a vedea exact efectul optic pe care-l au.

Poarta pantaloni ușor evazați, deoarece creează o imagine de echilibru în ținută. În plus, aceștia tind să alungească corpul, iar dacă porți tocuri înalte, efectul de „înălțare” este garantat. Ai grijă doar ca lungimea pantalonilor să fie cea potrivită (cel puțin până la nivelul călcâiului).

Încearcă rochii și topuri strânse sub sâni, din materiale ușoare, care cad frumos peste mijloc. Nu-ți baga cămașă în pantaloni și nu folosi cureaua, pentru că astfel accentuezi posibilele depuneri de țesut adipos pe talie. Dar nu opta nici pentru piese exagerat de largi, care chiar ne fac să părem mai corpolente.

Folosește culori mai deschise în partea superioara și pe cele mai închise în partea inferioara a corpului, pentru a distrage atenția de la această zonă, unde femeile tind să aibă probleme de greutate mai vizibile. Dacă ai pieptul generos, însă, ar fi mai bine să optezi pentru ținute uni.

Alege cizme înalte și închise la culoare pentru a-ți alungi picioarele. Dacă se potrivesc ținutei alese, acestea pot fi alegerea ideală în cazul în care faci Revelionul în aer liber sau dacă dress-code-ul o permite.

Poarta tocuri de 5 – 10 centimetri, pentru a părea mai înaltă. Totul e să îți alegi încălțări comode și de calitate, ca să nu fii nevoită să cobori de pe ele după miezul nopții.

Folosește fardul de obraz și pudra bronzantă pentru a-ți „ascuți” chipul prin metoda „contouring”. tot ce trebuie să faci este să aplici o pudră mată mai închisă astfel încât să sculptezi volumele feței.

Îmbracă-te așa cum te simți cel mai bine. Dacă rochia pe care ți-ai propus să o îmbraci nu-ți (mai) vine așa cum ți-ai imaginat, poartă un outfit în care te simți încrezătoare, indiferent de tendințe.

Foto: pixabay.com/

 

 

1 comentariu

Solutii pentru dimineti grabite. Trucuri de frumusete matinala 18/05/2020 - 08:00

[…] Citeste si: 10 trucuri pentru a parea mai slaba […]

Raspunde

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies