fbpx
Acasa Promo Baletul „COCOȘATUL DE LA NOTRE DAME” pe 6 martie la TNB

Baletul „COCOȘATUL DE LA NOTRE DAME” pe 6 martie la TNB

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 73 vizualizari 3 minute timp estimat

Baletul  „COCOȘATUL DE LA NOTRE DAME” este găzduit în premieră naţională, pe 6 martie, la TNB Sala Ion Caramitru

Primăvara vine cu o invitaţie specială, la cea mai frumoasă, romantică şi tulburătoare poveste de dragoste a literaturii universale, adusă la viaţă în paşi de dans, la TNB! Spectacolul extraordinar de balet „Cocoşatul de la Notre-Dame” va fi găzduit, în premieră naţională, pe scena Sălii Ion Caramitru, pe 6 martie de la ora 20.00.

Sunteţi aşteptaţi la un spectacol grandios, care aduce pentru prima dată împreună pe aceeași scenă 3 ansambluri profesioniste de balet: ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI MAGHIARE DE STAT DIN CLUJ-NAPOCA, ANSAMBLUL DE BALET AL TEATRO D’OPERA ITALIANA și ANSAMBLUL DE BALET AL OPEREI VOX, însumând peste 50 de balerini profesioniști din țară și din străinătate, soliști balerini care dansează în teatre importante din Europa. Eclerajul şi luminile de scenă, efectele speciale, proiecțiile în 3D, efectele cu “fum greu” produs din gheață carbonică, fac din “COCOŞATUL DE LA NOTRE-DAME cel mai complex spectacol de balet montat în țara noastră în ultimii ani!

Regia și coregrafia spectacolului aparțin talentatului balerin și coregraf Vlad Sebastian, nume deja cunoscut în foarte multe teatre din țară, din Europa și din lume. Povestea muzicală este opera cunoscutului muzician Peter Venczel.

Montarea are la bază romanul “Notre-Dame de Paris” de Victor Hugo (1802-1885) poet, dramaturg și romancier francez.

Bilete şi detalii pe: Bilet.ro, Ticketstore.ro, BLT.ro şi pe paginile de Facebook Cortina AG şi Opera VOX.

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies