fbpx
Acasa Horoscop Data zilei de naștere îți stabilește destinul

Data zilei de naștere îți stabilește destinul

0 comentariu 228 vizualizari 19 minute timp estimat

Cu certitudine vei descoperi un sâmbure de adevăr și vei avea confirmarea că data zilei de naștere îți trasează destinul. Nu doar astrologia are un cuvânt de spus în privința destinului tău, ci și numerologia. Conform acestei științe antice a numerelor, data zilei de naștere are o influență majoră asupra personalității și poate determina cursul evoluției tale. Însăși ziua din săptămână în care te-ai născut poate să spună multe despre tine.

Data zilei de naștere

Așadar, vom analiza fiecare zi a lunii, în parte pentru a afla ce spune data zilei de naștere despre tine și parcursul tău în viață.Un element important este si decada din lună, fiecare avânt trei.

Data zilei de naștere în prima decadă

Prima decadă are drept caracteristici comune o oarecare inerție, nesiguranța începutului și un grad mai mic de ambiție și voință. Cei născuți în primele zele zile ale unei luni sunt mai calmi, mai atenți la cele din jur și mai sensibili.  O altă caracteristică comună pentru cei care au data zilei de naștere în prima decadă este atașamentul față de părinți și copii, mult mai accentuat și mai persistent.

În replică, sunt norocoși, au parte de multe modificări de destin în viață, dar au perioade de stabilitate scurte și sunt mai schimbători și deseori inconsecvenți.

1 – deschizător de drumuri

Ești o deschizătoare de drumuri, capabilă oricând să preiei inițiativa unei acțiuni sau proiect important. Acționezi întotdeauna pe cont propriu și nu ai foarte multă încredere în oameni. Dacă te-ai născut în prima zi a lunii ești ambițioasă, eficientă, impulsivă. În dragoste, trăiești clipa, iar partenerul tău trebuie să fie deosebit de tolerant și înțelept.

2 – altruism și generozitate

Loialitatea și curajul, iată care sunt punctele tale forte. Ești o persoană practică și iubești stabilitatea afectivă și materială. Legi prietenii de lungă durată și ești eficientă atunci când lucrezi în echipă. Cea care s-a născut în cea de-a doua zi a lunii e umană, altruistă și are un suflet mare. Nu suporți singurătatea și faci tot ce îți stă în putere pentru a asigura un climat cald în familie.

3 –  inteligență și simpatică

Darurile de preț ale zilei de 3 sunt inteligența, abilitățile de bun comunicator și sociabilitatea. Ești percepută de cei din jur ca o persoană simpatică, cu un fin simț al umorului, capabilă oricând să întrețină atmosfera unei petreceri sau a unui eveniment social. În mentalul tău familia e compusă din minim trei membri – copil, soț, soție. Te ocupi cu mare dăruire de toți.

4 – pragmatism și simț al măsurii

Ești o persoană practică și vezi viața în alb și negru; nu-i înțelegi pe cei care o percep într-o altă gamă de culori, mult mai pastelată. Astronumerologia te numește „doamna de fier”, datorita robusteței fizice și intransigenței tale manifeste. Datoria și onoarea, iată cuvintele cheie după care îți conduci viața, cariera, familia. Ești o persoană de cuvânt, ce își onorează întotdeauna promisiunile.

5 – suflet boem

Vei avea o viață aventuroasa și plina de neprevăzut în tinerețe, dar după patruzeci de ani lucrurile intră în normalitate. Iubești necondiționat și ai o inimă mare. Ești veselă, voluptoasă și te înțelegi bine cu cei mici. Ești originală, creativă și ai vederi largi despre viață și societate. Ai suflet de boemă și ai o bună intuiție. Adori să călătorești și să-ți faci prieteni pretutindeni.

6 – echilibru

Iată persoana echilibrată, capabilă de mari eforturi și sacrificii pentru a-și atinge obiectivele. Multe din ambițiile tale se vor concretiza, pentru că ești dârză și hotărâtă. Ai o forță morală și fizică de invidiat și nu te dai în lături nici de la munca cea mai dificilă și consumativă. E bine să fii optimistă, să vezi întotdeauna partea plină a paharului și să elimini total gândirea negativă.

7 – profund spiritual

Spiritualitatea, filosofia, psihologia și parapsihologia, iată științele care îți stârnesc curiozitatea și care stau la baza formării sistemului tău înalt de valori. Te consideri o persoană specială și privilegiată și știi că norocul și succesul sunt direct proporționale cu dreapta credință. Sursele frumuseții tale tainice sunt magnetismul și misterul, arme imbatabile în iubire.

8 – diplomație

Cine s-a născut pe 8 trebuie să fie o persoană feminină și diplomată. E o justițiară înnăscută și nu acceptă să fie mințită. E foarte riguroasă în munca sa și nu de puține ori își alege profesii care au tangență cu sănătatea, justiția sau relațiile publice. În dragoste se sacrifică pentru persoana iubită și se implică în mod direct în educarea copiilor. Simte că la ea e cheia succesului devenirii lor.

9 – iubirea, idealul suprem

Succesul apare în viața ta o dată la nouă ani. Ai structura înțeleptului, sfătuitorului. Lumina ta vine din interior și este de esență divină. Cele care se nasc pe data de 9 reușesc destul de des în acțiuni individuale, deoarece sunt perfecționiste și mânuiesc cu abilitate banii. Există și native care au chemare spre studiu și cercetare și pot deveni dascăli de elită. Iubirea e idealul suprem

10 – obligații maxime

E numărul care obligă! Dacă te-ai născut într-o zi de 10 atunci trebuie să fii o persoană de nota zece, sau cum ar spune Ilie Moromete, o persoană dintr-o bucată. Vei avea noroc cu carul, dar de tine depinde cum știi să îl valorifici. Caută continuu să te autoperfecționezi, nu lăsa niciodată garda jos și arată-le celor dragi cât ești de capabilă. Fericirea o găsești lângă un partener care te susține din umbră.

Data zilei de naștere în a doua decadă

Probabil cei care se nasc în intervalul 11 -21 al fiecărei luni sunt printre cei mai echilibrați oameni. Cei care au data zilei de naștere în a doua decadă a lunii sunt consecvenți, determinați, dar suportă foarte greu schimbările, modificările și evenimentele majore care apar pe neașteptate. Sunt surse de stabilitate, se simt confortabil atunci când rutina face parte din viața lor și cer celor din jur să fie riguroși și punctuali.

Au marea calitate de a-și respecta promisiunile și angajamentelor, chiar dacă sunt în defavoarea lor.

data zilei de nastere

11 – empatie și orgoliu

Este ziua celor 11 ucenici ai lui Isus și da celor născuți în această zi, viziune spirituală, capacități empatice și altruism. Ai misiunea de a-i ocroti pe cei dragi ție, dar și să ajuți persoanele aflate la mare nevoie. Ai o mare deschidere spre acțiuni caritabile și ești capabilă să faci bine persoanelor defavorizate. Evită să fii orgolioasă, căci norocul tău e direct proporțional cu gradul tău de toleranță. În dragoste ai nevoie de un partener care să te sprijine în acțiunile tale umanitare.

12 – dualism

Daca te-ai născut într-o zi de 12 ești o persoană deosebit de specială, pentru că știi să lucrezi bine atât în echipă cât și pe cont propriu. Vei schimba de câteva ori macazul în viața profesională. În iubire ești duală, te aprinzi repede și la fel de repede îți trece. Ai nevoie de prieteni care să te susțină. Norocul tău ține de sfera relațională și de persoanele influente care te apreciază.

13 – cheia succesului

Iată data cea mai controversată, ce a incitat vii polemici analitice. Există persoane născute pe 13 care cunosc marele succes, sau dimpotrivă, persoane care cunosc căderea. Cheia succesului constă în faptul că nu trebuie să te dai bătută la cel mai mic eșec, ci să lupți și să crezi în steaua ta norocoasă. Voința, tenacitatea, seriozitatea vor face din tine o premiantă la școala vieții.

14 – ambiție și idei originale

Ambiție, sănătate și dragoste, iată ingredientele secrete ale aluatului din care ești plămădită. Îți susții întotdeauna cu vehemență punctele de vedere, ești convingătoare și lupți să-ți valorifici șansele. Știi să îmbini utilul cu plăcutul, și când e vorba de carieră, și când e vorba de iubire. Ești o persoană capabilă de mari realizări și îți pui singură ideile originale în practică.

15 – caracter puternic

Ai un caracter puternic, ești creativă și ai o intuiție imbatabilă. Toate aceste calități trebuie să fie susținute și de un efort continuu pentru a face din tine o persoană de succes. Persoanele boeme, superficiale, inactive pot avea probleme de sănătate în a doua parte a vieții. Ești o bună organizatoare de evenimente mondene, excursii sau mese festive. Vei fi iubită și apreciată.

16 – seriozitate și meticulozitate

Iată adepta unor cauze constructive, unde seriozitatea se îmbină cu meticulozitatea. Voința e punctul tău forte. Neîncrederea poate constitui defectul major, de aceea ai nevoie în preajma ta de persoane pline de viață, loiale și optimiste. Împreună veți muta munții din loc. Evită să fii critică și cultivă-ți în permanență simțul umorului. În dragoste ești imbatabilă.

17 – realism

Credința în valorile reale trebuie să fie motto-ul tău existențial. Prin ea vei ajunge garantat acolo unde îți dorești. Tot prin ea vei înțelege că iubirea e asemeni diamantului șlefuit. Are multe fațete și fiecare are strălucirea și geometria ei. Misiunea celei născute într-o zi de 17 este să își întemeieze o familie solidă și să lupte pentru stabilitatea ei. Fericirea cere sacrificii.

18 – forță de creație

Ești simpatică, afectuoasă, sinceră. Partenerul e cel care îți favorizează bunăstarea, deci „fii atentă cu cine te însoțești că să îți spun cine ești”. Ai o forță de creație și de persuasiune de invidiat și poți face carieră în domenii de anvangardă. Înțelepciunea simplă se îmbină la tine cu deschiderea spre cunoaștere și studiu aprofundat. Ai nevoie de stabilitate afectivă și materială.

19 – personalitate puternică

Ai o personalitate puternică, ești entuziastă și ai înclinații spre meditația filosofică. Cauți să experimentezi emoții și senzații unice. Îți place luxul și confortul material și vei lupta pentru a avea parte de el. Ești o perfecționistă, ceri mult de la cei dragi dar, ești dispusă să oferi cel puțin la fel de mult. Succesul tău profesional e direct proporțional cu anii de studiu și competența profesională.

20 – spirit liber și independent

Pentru cele ce se nasc într-o zi de 20 există o puternică dorință de a trăi pe propriile picioare și de a nu depinde de alții. Sunt critice, meticuloase, perfecționiste și conștientizează faptul că accederea la o poziție socială importantă se face prin intermediul celorlalți. Diplomația și toleranța sunt cheile succesului de viitor. Au noroc din belșug în dragoste.

21 – onestitate

O persoană activă și ambițioasă vei fi, dacă te-ai născut în cea de-a douăzeci și una zi a unei luni. Ești onestă și deschisă, preferi întotdeauna calea dialogului, pentru a dezamorsa conflictele. Ești o foarte bună negociatoare. Natură profundă, iubești călătoriile și cunoașterea. Poți fi insistentă atunci când ai scopuri precise și nu accepți refuzul. În dragoste cauți stabilitatea.

Data zilei de naștere în decada a treia

Pot fi acuzați de intoleranță, pot fi grăbiți și pot face greșeli. Sunt extrem de pătimași, entuziaști, nerăbdători. Nu suportă constrângerile. Sunt oameni foarte puternici din punct de vedere psihic. Au darul de a găsi mereu resurse să o ia de la capăt. Pot identifica soluții acolo unde alticineva nu poate. Au darul de a găsi lucrurile pierdute.

data zilei de nastere si destinul

22 – semnul norocului

Iată o dată cu semnificații profunde. Douăzeci și două sunt tainele prin care a fost creat Universul. Iată de ce persoana care s-a născut într-o astfel de zi are misiunea de a-și creea singura propriul destin. „Cum îți așterni, așa dormi”, spune și o vorbă veche din străbuni. Norocul te va însoți pretutindeni, dacă nu îți vei trata semenii și viața cu superficialitate.

23 – altruism și inteligență

Altruism, inteligență și mobilitate, iată „triunghiul de foc” ce face imbatabilă persoana care se naște într-o astfel de zi. Corectă și imparțială în afaceri, tolerantă și afectuoasă cu copiii, cu un tonus general de excepție. Adori mișcarea în aer liber și accepți fără rezerve orice invitație la aventură. În dragoste urăști monotonia și discuțiile de complezență. Fii perseverentă și finalizează ce începi.

24 – principii solide

Ești o persoană practică, cu rezultate pozitive obținute printr-un efort continuu și susținut. Ești prudentă și nu îți place riscul. Ești chibzuită și strângi din vreme bani albi pentru zile negre. Ai nevoie de principii solide în dragoste și de un partener pasional. Toți cei din jur te percep ca pe o persoană capabilă, inventivă, decisă, care știe că își construiește singură succesul.

25 – semnul împlinirii

Vei simți întotdeauna ce nevoi și așteptări are cel de lângă tine, dacă te-ai născut într-o asemenea zi. Intuiția, altruismul și scrutarea necunoscutului sunt darurile oferite ție de ursitoare. Încrede-te în ele și vei cunoaște împlinirea. În dragoste ești sensibilă, devotată și idealista. Vei fi promotoarea unor acțiuni de caritate și vei lupta pentru cauze sociale nobile.

26 – modestia și simplitatea

Ai un suflet candid, ești mărinimoasă și precaută, dacă te-ai născut pe 26. Vei munci mult în echipă și te vei bucura de succes numai alături de colegi. În dragoste ești rațională și lupți pentru a le asigura confortul celor dragi. Te prinde de minune modestia și simplitatea. Nu te juca cu vorbele, fii onestă și sinceră cu cei care investesc încredere în tine.

27 -intransigență

Știi să-ți valorifici calitățile și să simți care e calea cea mai scurtă spre afirmare și bunăstare. Ai un caracter frumos, crezi în fărâma ta de noroc și că toate problemele sunt date pentru a fi rezolvate și depășite. Intransigentă cu tine, te vei implica în foarte multe proiecte, convinsă că dispui de puterea și abilitatea de a le rezolva. În dragoste, îmbini utilul cu plăcutul.

28 – originalitate

Te evidențiezi datorită laturii tale profund umane. Ești o persoană inteligentă, independentă, originală și beneficiezi de o protecție puternică din astral. Ești dispusă să împaci și capra și varza, să lupți și să pui umărul pentru ca lucrul să fie bine făcut și nu accepți indiferența și meschinăria. Poți fi un șef abil, blând, căci dispui de resurse nebănuite. Ai un suflet nobil.

29 – emoție și senzualitate

Ești o persoană emotivă și senzuală, adori prieteniile adevărate și petrecerile. Ești o persoană inspirată și vizionara și cauți să-i înțelegi și să-i ajuți pe cei de lângă tine. Succesul tău e strâns legat de ajutorul primit de la colaboratori și asociați. Încerci toate rețetele pentru a te propulsa pe scara socială și pentru a-ți depăși condiția. Fii corectă și evită anturajele dubioase.

30 – spirit de observație

Norocoasa, profundă și încrezătoare vei fi dacă te-ai născut în această zi specială. Vei fi înconjurată de persoane influente și de prieteni devotați. Îmbini cu meticulozitate diplomația cu spiritul de observație și ești extrem de eficientă în funcții de conducere. Știi să fii supusă și îți iei deciziile doar după ce ai analizat toate ofertele. În dragoste ești dominată de dorințe puternice.

31 – voință și pragmatism

Demnitatea, spiritul întreprinzător, voința puternică reprezintă atuurile persoanei născute în ultima zi a lunii. Ești preocupată cu predilecție de profesie, de ascensiune socială și de copii, iar acest fapt te face deosebit de laborioasă și responsabilă. Deosebit de practică, iubești banii și investițiile profitabile pe termen lung. Reușești în comerț, învățământ, construcții, comunicare.

Acum știi de ce unele dintre caracteristicile tale nu sunt potrivite cu zodia sau cu bagajul tău genetic. Totul pentru data zilei de naștere are o influență majoră asupra a ceea ce ești și asupra parcursului tău în viață. 

👉 Horoscopul dragostei în 2024

sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies