fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 25-31 martie 2024

Horoscopul săptămânii 25-31 martie 2024

A avea grijă de tine nu înseamnă egoism!

0 comentariu 120 vizualizari 13 minute timp estimat

Săptămâna 25-31 martie 2024 începe cu o eclipsă, care ne face să revizuim regulile pe care ni le impunem singuri, dar și relațiile. Întrebarea absolută a săptămânii, căreia va fi nevoie să-i dăm un răspuns este „ce rol joacă în viața noastră conexiunile pe care le avem?”.

Traversăm un veritabil sezon al eclipselor, care a început în martie 2023 și vor dura până în martie 2025, toate marcând zodiile Berbec și Balanță. Impactul asupra fiecăruia este unul combinat, efectele fiind specifice fiecărui nativ. 

Există totuși și elemente comune care ne vor face să fim proactivi. Aceasta ne va face să nu mai fim atât de îngrijorați de ceea ce se întâmplă cu oamenii dragi din viața noastră. Eclipsa de luni, 25 martie – probabil că deloc întâmplător și Ziua Bunei Vestiri este o eclipsă de Lună în zodia Balanței, în semnul relației personale cu sine. Venus este cea care dirijează conjunctura astrală a momentului și creează un moment de  oportunitate.

Aspecte pozitive/negative ale săptămânii 25-31 martie 2024

  • Ce înseamnă eclipsa de luni, pentru tine? O eclipsă de Lună intensifică impactul pe care-l are Luna Plină. Deci poveștile, dramele și evoluțiile vor fi mai mari decât sunt de obicei. De data aceasta accentul cade doar pe relațiile pe care le avem și pe modul în care ne potrivim cu alți oameni. Va conta rolul pe care-l au aceștia în viața noastră. O să simțim și efectele justiției sociale – pentru că există o lege a compensației și funcționează perfect, continuu, așa că ceea ce am făcut bun se va întoarce, după cum ceea ce am făcut rău ne poate lovi. 
  • Luna Plină de luni este elementul care dă tonul pentru toată săptămâna și este momentul în care ne va domina dorința de a curăța ceea ce a fost nepotrivit și dăunător și a de a ne elibera. Dar, eclipsa poate amplifica și dramele. Pot fi momente maxime, mai degrabă personale sau colective cu mare impact personal. 
  • Venus în asociere cu Uranus, ne oferă soluții, ca un fel de ușă deschisă către o cale mai bună. Fii atentă la ceea ce este în jurul tău, pentru că niciodată ocaziile care pot schimba destine nu strigă după tine. Ți se oferă, dar trebuie să le găsești la momentul potrivit. 
  • Poate că ar fi bine să te pregătești și pentru ceea ce va fi luni, 1 aprile, cânt Mercur trece în retrograd. O să simți această frână a lui Mercur prin senzația timpului care trece greu, lent, oricum mai încet decât vrei.  
  • Este perioada perfectă pentru a-ți pune întrebări, pentru a sta de vorbă cu tine, mai ales că răspunsurile pe care le vei primi sunt călăuzitoare. 
  • Marte și Pluto sunt într-un semisextil, iar acest aspect minor este unul care va genera tensiuni, va spori irascibilitatea generală, ne va sâcâi, așa cum face o pietricică în pantof. Deși poate fi minor, nu neglija să-ți controlezi această stare. 

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec – Dimineața de luni te-ar putea găsi tensionată și foarte morocănoasă. Cere celor din jur să aibă răbdare cu tine. Lucrurile se relaxează după prânz, și zi după zi devin mai confortabile. Marți este o zi excelentă. Ai nevoie de un catalizator, care poate fi o persoană foarte apropiată căreia să i te poți confesa sau o conjunctură externă care-ți poate fi extrem de favorabilă . Ești în căutarea unor provocări, iar cineva poate să te abordeze cu foarte mult tupeu, soliciându-ți ceva ce te va enerva. Nu o lua personal.

Taur – Lucrurile se mișcă în lumea ta în foarte mare măsură, în această săptămână. Sunt ore când vei avea sentimentul că o vei lua razna.  Pe măsură ce zilele trec și te depărtezi de momentul de maxim al eclipsei, vei descoperi că energia pe care o primești este din ce în ce mai intensă. Depinde de tine cum o vei folosi și cum te vei raporta la evenimentele de pe parcursul acestei perioade, foarte plină pentru tine. Pot să apară conflicte, dar nu-ți face griji prea mari. Discută cu oamenii din jur. Întâlnirile simple, aparent banale se pot dovedi surse de mare bogăție spirituală și materială.

Gemeni – Ar trebui să te bucuri de energie intensă toată săptămâna 25-31 martie 2024. Amorțeala se împrăștie. Conectează-te cu natura și petrece ceva timp cu animalele tale de companie, dacă poți, pentru că este foarte benefică energia lor. Respiră adânc aer proaspăt și bucură-te de plăcerea unei plimbări, chiar dacă este doar în jurul casei. Fii foarte atentă la mesajele subliminale pe care le primești, la senzațiile și emoțiile pe care le încerci. Nimic nu este degeaba, nimic nu este inutil, totul are o cauză și produce efecte. 

Rac –  Astăzi, luni, poate fi un moment de început pentru tine, poate fi o nouă cunoștință, o oportunitate sau, dimpotrivă, o decizie radicală pe care în fine o iei. Oricum ceva îți va schimba drumul, și-ți va deschide posibilitatea de a face noi alegeri, de data aceasta cu tine în prim plan.   este începutul unui nou drum pentru tine. Colectează și consolidează ideile recente și fă-ți un plan pe termen lung. Este momentul potrivit pentru tine să începi să  acționezi. Îmbunătățește-ți mediul în care stai. Ai grijă ca patul tău să fie orientat spre est sau vest. Evită nordul sau sudul ca să fii aliniată cu câmpul magnetic al Pământului și să faci corp comun cu acesta și schimb de energie. 

Leu – Această săptămână este un prilej minunat pentru tine să te îndrăgostești, așa că eliberează-te pentru a simți această emoție. De data aceasta, dragostea vine către tine, așa că nu fugi de ea, altfel s-ar putea să nu mai primești o astfel de șansă în viitor. Este săptămâna în care trebuie să interacționezi cu oamenii pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare și, de asemenea, pentru a face contacte bune. Dacă ai ocazia să treci la acțiune nu ezita să iei decizii, chiar dacă unele dintre ele pot fi grave și grele. Este utilă să știi că poți face alegeri bune și că primești mesaje importante, pe care este bine să le asculți ca să le poți înțelege semnificația.

Fecioară – Dimineața de luni nu te găsește în formă, dar îți vei reveni pe parcursul zilei. S-ar putea ca oamenii din jur să te enerveze și să-ți producă momente de tensiune. Gândurile tale îți vor bâzâi în jurul capului ca albinele în jurul unui stup.pe parcursul acestei săptămâni ar fi necesar să te concentrezi pe nevoile celor mici din familia ta. Așa că în loc să fii ca un profesor strict pentru ei, fii prietenul lor și încurajează-i să facă lucruri bune. Fă-i să înțeleagă diferența dintre bine și rău, astfel încât să poată lua decizii corecte în viață. De marți încolo tensiunile pe care le simți se vor atenua

Balanță – Poate apărea un conflict din care vei dori foarte tare să te extragi. Poți aduce calmul în relația ta și poți face ca lucrurile să meargă mai bine și mai repede, în sensul în care dorești. Ai putea fi ocupată toată săptămâna  25-31 martie. Concentrază-te pe activități noi, astfel încât să poți învăța ceva nou. Te poți implica într-un proiect creativ pentru a scăpa de orice vibrații negative. Veți descoperi că este uimitor să te bucuri de unele lucruri la care nu te-ai fi gândit că vei face vreodată. Lucrurile vor fi mult mai bune din punct de vedere al sănătății în această săptămână. 

Scorpion – Vei primi o cantitate intensă de energie în fiecare zi din această săptămână. Vei fi mult mai activă decât ești de obicei și vei face lucrurile să se miște cu mare viteză. Oamenii sunt atrași de tine ca moliile de lumină. Asigură-te că îți menții emoțiile înflăcărate în echilibru și nu depășiți granițele bunului simț. Fii temperată și calmă. Este posibil ca dorințele tale să fie îndeplinite pentru fiecare sarcină pe care o ai, iar banii vor apărea din senin. Poți călători în locații din apropiere și vor fi momente foarte plăcute.

Săgetător – Este timpul să te ridici și să te pui în mișcare. Ai idei și viziuni extraordinare pentru viitorul tău, dar trebuie să muncești pentru ele. Ai toate informațiile de care ai nevoie. Acum tot ce trebuie să faci este să acționezi. Ieși din cutie, ieși din zona de confort și-ți va fi din ce în ce mai bine. În această săptămână primi toate susținerea celor dragi, pentru proiectele tale și vei reuși să faci oamenii să fie de acord cu punctele tale de vedere.

Capricorn – În primele zile ale acestei săptămâni vei părea leneșă și indecisă, dar îți vei regăsi ritmul obișnuit de miercuri încolo. Ești mereu foarte activă în zilele de final ale lunii. Astrele sunt de partea ta. Săptămâna 25-31 martie 2024 este începutul unei noi perioade în care ar trebui să-ți pui ideile în mișcare, iar acțiunea este cheia. Gândește-te bine înainte de a vorbi și ai grijă ce și cui spui. Asigură-te că discuțiile despre alții nu se transformă în bârfe. Cel mai bun sfat pentru tine este să rămâi cu picioarele bine înfipte în pământ și să nu-ți pierzi cumpătul. 

Vărsător – Energiile de astăzi vor deveni din ce în ce mai intense pe măsură ce trec zilele acestei săptămâni, iar maximul va fi joi. Folosește-ți calmul interior pentru a aduce stabilitate unor situații stresante la care ești martoră. Nu uita niciodată că „dragostea este acolo unde sunt și discuții contradictorii”. Păstrează-ți emoțiile sub control în toate aspectele vieții tale. Pe tot parcursul săptămânii, vei fi incredibil de creativă. Încearcă să faci mișcare. O existență fericită și sănătoasă din interior și din exterior va rezulta din aceasta.

Pești – În ultimele câteva săptămâni, ai simțit că ai totul s-a mișcat cu încetinitorul. Dar, din săptămâna 25-31 martie 2024, pentru tine totul prinde viteză. Este posibil ca deciziile să fi fost greu de luat și oamenii să pară lipsiți de interes, față de propunerile tale, dar nu este deloc așa. Există o schimbare majoră de energie în această perioadă, și tu ești în centrul acestei mici revoluții. Depinde doar de tine cum vei știi să folosești toate cele bune pe care le primești.

👉 Horoscopul dragostei în 2024

Sursa foto: 123rf.com (AI)

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies