fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 19-25 februarie 2024

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie 2024

Fă-ți curățenie în suflet!

0 comentariu 175 vizualizari 12 minute timp estimat

Săptămâna 19-25 februarie va fi mai calmă decât cea încheiată, dar poate fi ușor inconfortabilă pentru unii dintre noi. Este momentul să punem în practică lecțiile pe care le-am învățat deja. De exemplu, să aruncăm la gunoi ceea ce ne sâcâie. Toți avem monștrii în cap și în suflete, dar este momentul să-i înfruntăm, să-i domesticim sau, pur și simplu să-i eliminăm. Este pasul important pe care-l putem face în această săptămână. Fiți cu ochii pe data de 22, când ni se oferă oportunități pe care nu trebuie să le ratăm. 

Câteva aspecte pozitive/negative ale săptămânii 19-25 februarie 

  • Venus și Marte, care tocmai l-au întâlnit pe Pluto dansează elegant în casa Vărsătorului. Influențe vom avea toți nativii, mare beneficiu fiind orice asimilăm acum devine util în timp și ne ajută. 
  • Tot Venus ne învață să construim relații și cum să le dezvoltăm pe care pe care le avem. 
  • Configurația astrală din această săptămână pune în echilibru, latura feminină și cea masculină din fiecare dintre noi. Marte și Venus lucrează împreună la asta și reușesc efecte spectaculoase. 
  • Urmează cei 20 de ani cu Pluto în Vărsător, iar asta începe deja să aibă efecte. Se vor manifesta în strategii, mai mult curaj, decizii aspre dar corecte, care vor aduce bonificații pentru toți. .
  • Din  23, pentru că Mercur se mută în Pești, comunicarea directă devine mai sensibilă și intuitivă și nu se mai bazează doar pe cuvinte clare. Simțim mai mult, suntem mai blânzi și mai deschiși. Înțelegem mai bine, dincolo de cuvinte. 
  • Luna Plină a Fecioarei din 24, cu Saturn, planeta maturizării, vizavi de Lună și lângă Soare cu Mercur, aduce pentru fiecare o veritabilă echipă de curățenie. Efectul este acela de evaluare, de a privi dramele emoționale personale cu detașare și curaj. Putem lua decizii sănătoase, eliminăm ce ne face rău, și ne putem pune viața în aranjamente care sunt mai bune pentru propria noastră sănătate fizică și psihică. 

👉 Ia în calcul previziunile chinezești. Anul Dragonului de Lemn, promite să fie o perioadă prolifică pentru toți. 

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec – Informațiile care îți sunt oferite în primele zile ale săptămânii ar putea să-ți aducă multe clarificări și oportunități. Este posibil să fie ceva legat de afaceri și de jobul tău, dar la fel de bine poate să fie ceva care ține de partea sufletească. De miercuri încolo haosul general este complet și singurul lucru care mai lipsește sunt extratereștrii. Și totuși, dacă te oprești ai să descoperi că unele complicații se limpezesc, aproape de la sine fără efort din partea ta. Oricum ar fi, ceea ce afli în aceasta săptămână te va ajuta să-ți găsești echilibrul interior și o stare generală de pace și armonie. 

Taur – Descoperi cu mare satisfacție că eforturile nu sunt în zadar, atâta vreme cât sunt făcute calculat și cu ambiție. Primești înapoi ceea ce ai dăruit și înțelegi care este scopul și care este misiunea ta, uitându-te în urmă la suportul pe care l-ai oferit, zi de zi, celor care contează pentru tine. Luni este o zi dificilă, dar de marți înainte toate încep să se așeze. Totuși depinde în foarte mare măsură de tine și de deciziile pe care le iei. Judecă doar prin prisma nevoilor tale. 

Gemeni – Nu poți schimba lumea. Dar, poți schimba însă în bine micul tău unives, astfel încât lucrurile să devină mai plăcute, mai calme și mai suportabile în jurul tău. Să nu te mire dacă exemplul tău va fi urmat și de alții. Spune ce gândești. Fii curajoasă, fii hotărâtă și nu da înapoi după ce ai făcut un plan, oricât de greu ți se pare că este. Miercuri este o zi foarte bună. La fel și vineri.  Ai excelente abilități de comunicare, iar asta pur și simplu îi adună pe oameni în jurul tău, cu scopul de a atinge un obiectiv comun. 

Rac – Ești foarte empatică luni și marți și suferi pentru suferința celor din jurul tău, chiar dacă nu-i cunoști. Exemplul tău este urmat și de alții, ceea ce este extrem de tonic pentru tine. Descoperi că lucrurile sunt mai ușor de gestionat de miercuri încolo dacă spui ce simți. Important este să-i alegi cu grijă pe cei cărora le faci confidențe. Joi o să găsești soluțiile pe care le cauți. Nu lăsa îndoiala să ți se strecoare în suflet. Mergi bărbătește înainte. Ești sensibilă și delicată, toată săptămâna, mai mult ca de obicei. Mănâncă alimente bogate în proteine. Acestea te vor ajuta să te stabilizezi și te vor aduce un pas mai aproape de realizarea planurilor.

Leu – Uneori indiferența este utilă și nu este neapărat o dovadă de nepăsare. Concentrază-te pe problemele tale cele mai intime. Acolo este cheia. Ai putea încerca să te lași în voia valurilor și să nu mai dai atenție lucrurilor care nu contează. Toată această săptămână gândurile tale sunt mai focalizate ca de obicei și mintea ta pătrunde lucruri care le sunt inaccesibile celor din jur, ceea ce te pune în real avantaj. Profită de acest context favorabil și clarifică aspectele pe care le-ai lăsat în urmă. Perspectivele sunt pur și simplu strălucitoare.

Fecioară – Fii corectă cu tine și cu cei din jur, fii atentă la lucrurile mărunte pentru că acestea sunt cele care contează în cea mai mare măsură. Vin momente cu mare încărcătură emoțională, de miercuri încolo, care te vor marca pentru un timp de acum înainte și care ar putea să-ți schimbe viața. Ai contextul favorabil pentru a depăși traumele și fobiile vechi, așa că te poți aventura către noi realități, care să-ți facă plăcere și care să te scoată din anonimat. Ai idei extrem de utile, mai ales dacă vei face efortul de a le pune efectiv în practică.

Balanță – Ești foarte emotivă toată săptămâna, așa că este ideal să-ți încarci agenda cu tot ceea ce ți-a fost greu să rezolvi până acum. Fii prudentă cu cheltuielile familiei și ai mare grijă cu felul în care sunt gestionați banii pentru planurile comune. Joi este o zi echilibrată, vineri ai parte de multă agitație, dar finalul de săptămână este calm și bun. Și încă ceva: fiecare persoană din lume este specială, așa că nu te mai purta ca și cum ai duce tu singură lumea pe umeri. 

Scorpion – Primești un imbold astral, luni seara și marți, care te va propulsa timp de mai multe zile. Ești calculată, calmă și foarte orientată către viitor, pe care știi să-l organizezi în așa fel încât să ai doar de câștigat. Este posibilă o pasiune fulgerătoare pentru cineva de departe. Joi este o zi cu succes. Eforturile tale sunt apreciate, recunoscute, lăudate și răsplătite. Bucură-te! Vineri seară este momentul să uiți de muncă și să-ți oferi răsfățul pe care îl meriți. Ai nevoie de acest moment de pauză.

Săgetător – Ai un nivel ridicat de tensiune interioară, în toată această săptămână. Ai prea multe de făcut și te simți incapabilă să te aduni, pentru că mereu apare ceva nou. Caută metode prin care să te concentrezi și ia lucrurile pe rând. Ai să vezi că se vor finaliza, cu bine, și ușor, dar de joi încolo. Niciodată nu este chiar atât de greu pe cât pare. Menține lucrurile sub control chiar dacă pare greu. Seara de vineri este foarte bună și interesantă. Nu uita: recunoașterea greșelilor este cea mai bună cale prin care acestea pot fi iertate și, ulterior, reparate. 

Capricorn – Săptămâna aceasta dovedești maturitate, pragmatism și înțelepciune. Marți s-ar putea să te întrebi de ce te-ai stresat atât de mult înainte pentru ceea ce acum pare a fi o banalitate. Comunici foarte bine – oricum aceasta este una dintre marile tale calități și avantaje. Lucrurile vin la tine în mod natural, miercuri și joi.  Ai șansa de a merge mai departe la fel de bine, dar depinde doar de capacitatea de concentrare și de ambiția ta dacă vei reuși sau nu! Este foarte important să nu te lași dusă de val, oricât ar părea el de oportun pentru nevoile tale și să faci ceea ce trebuie, înainte de a face ceea ce vrei și ceea ce îți face plăcere.

Vărsător – După o perioadă extrem de aglomerată, noul tău ritm de viață, în care nu ai aproape nimic de făcut te-a debusolat complet. Nu este nici vacanță, nici muncă. Este momentul perfect pentru a face planuri de viitor. Sau pentru a începe o perioadă de recuperare fizică. Luni este bine, marți, vin clarificări, miercuri ești tonică și energică și așa vei rămâne până la finele săptămânii. Totuși, nu cere mai mult decât meriți și acceptă că până și un geniu ca tine poate avea limite.

Pești – Ai nevoie de relaxare ca de aer. A fost o perioadă extrem de densă și este firesc să simți toată această presiune. Săptămâna aceasta ar trebui să fie una de pază pentru tine. O pauză sau o zi de relaxare pot face minuni și te vor ajuta să rezolvi alte probleme rapid și eficient. Luni ar fi bine să iei totul cu lejeritate, iar lucrurile importante să le amâni de joi încolo. Relațiile cu prietenii și familia sunt calde și cooperante. Ai calmul și logica necesară pentru a le face pe toate rapid și bine. Încearcă să-ți pui lucrurile în ordine la serviciu, înainte de finalul săptămânii.

Sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies