fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie 2024

Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie 2024

O explozivă eclipsă de Soare!

0 comentariu 303 vizualizari 11 minute timp estimat

Săptămâna 8-14 aprilie 2024 începe cu un eveniment astral magistral, care ne va marca pe fiecare dintre noi, într-un mod absolut! Este ce mai mare experiență pe care mulți dintre noi o avem pentru prima dată. Moment catalizator, provocator și definitoriu pentru viețile fiecăruia, indiferent de vârstă, sex sau zodie: eclipsa totală de Soare care are lor în 8 aprilie. Nu o vom vedea, dar o vom simți din plin, fiecare. 

Luna Nouă, o eclipsă solară, conjuncta cu Chiron, vindecătorul rănit, totul în semnul Berbecului aduc o încărcătură uriașă care va reseta modul în care interacționăm unii cu alții și aruncă  pe umerii fiecăruia greutatea deciziilor irevocabile, majore care schimbă vieți. 

Această săptămână, datorită eclipsei se soare care are loc luni seară deschide transformă intervalul într-o perioadă excepțională în ceea ce privește realizările personale, are efecte stimulatoare, motivante. Totodată este un punct de început, de start (nu restrat), la un nivel extrem. 

Aspecte pozitive/negative ale săptămânii 8-14 aprilie 2024

  • Totul este volatil. Energia vitală se oprește și pornește cu o forță fără egal, care va provoaca acțiuni neplanificate. Suntem impulsivi, sfidăm realitatea, ne asumăm riscuri fără egal. 
  • Devenim supereroi. Riscăm la maximum, forțăm destinul și, unii dintre noi, învingem. Nu toți, însă. Precauția este vitală, mai ales atunci când simți că ești purtat de valul unei energii debordante. 
  • Frustrarea este sentimentul comun. Putem deveni furioși, incoerenți, brutali. 
  • Mercur încă retrograd și conjuncția cu Eris, zeița discordiei, sora lui Marte, complică lucrurile și așa foarte complicate din această săptămână de foc. 
  • Marte, conducătorul Berbecului, se află în semnul liniștii sufletești, și tulbură profund orice moment de tihnă. 
  • Salvarea vine de la Saturn, planeta ordinii, a structurii, a maturității, care estompează pe cât poate agresivitatea și agitația fără limite a săptămânii. 
  • Marte este în conjuncție cu Saturn și provoacă o vibrație paradoxală. Este ca și cum ai apăsa concomitent, la maximum pe frână și accelerație în același timp. Deci, este posibil ca unele lucruri să se miște înainte și apoi să fie oprite. Dar, este posibil să te poți controla, dacă ești suficient de intuitivă și să profiți de această forță explozivă care ne traversează.
  • Pe 10 aprilie, Marte, Saturn și Soarele se întâlnesc cu Mercurul retrograd, ceea ce înseamnă că primim claritate, iar scopul nostru se aliniază cu mintea noastră și canalele de comunicare în acest moment.
  • De asemenea, chiar dacă este un moment de început, există un element, ceva va fi eclipsat în viața ta. Cineva pleacă, cineva vine. 

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec – Este săptămâna ta! Pregătește-te pentru un val de energie în tot ceea ce faci, de la dragoste la carieră și sănătate. Spiritul tău aprig se aprinde luminos, așa că vei prinde oportunități incitante și vei împlini vise. Stelele sunt aliniate pentru tine, deci nu-ți fie frică să riști și să faci lucrurile să se întâmple. Este timpul tău să cucerești lumea! .

Taur – Stelele îți șoptesc secrete în această săptămână! Fii atentă la îndrumările lor în dragoste, muncă, bani și chiar sănătate. Te vor ajuta să navighezi printre urcușurile și coborâșurile vieții cu calmul și reziliența ta obișnuită. Ține-ți picioarele ferm pe pământ, dar lasă lumina cosmică să-ți arate noile posibilități. Este o săptămână minunată, dar depinde doar de tine cât din darurile pe care le primești le vei folosi cu adevărat. 

Gemeni – Începe săptămâna 8-14 aprilie 2024 cu ideea de a face bani! Primele zile sunt perfecte pentru a iniția proiecte profitabile. Șefii vor observa, așa că arată-te, implică-te, muncește! Abilitățile tale de rezolvare a problemelor sunt la cote maxime în această săptămână, iar toată lumea va fi impresionată de soluțiile tale creative. Pregătește-te pentru un weekend social – vei întâlni oameni noi, unii vor rămâne mult timp de aici înainte în viața ta. 

Rac  – Fii atentă la sănătatea ta la începutul săptămânii 8-14 aprilie 2024, deoarece s-ar putea să te simți puțin lipsită de energie. Acest lucru s-ar putea reflecta atât în viața ta personală, cât și în cea profesională, făcându-te să te simți mai puțin motivată. La locul de muncă, fii atentă la colegii care ar putea încerca să te saboteze. Rămâi calmă. Pe partea pozitivă, viața ta amoroasă va fi o sursă de bucurie și confort. Sprijinul neclintit al partenerului tău te va ajuta să treci peste orice momente dificile.

Leu – Pregătește-te pentru o săptămână 8-14 aprilie 2024 fierbinte! Romantismul plutește în aer, cu o posibilă excursie sau vacanță de vis la orizont. În timp ce viața ta amoroasă este în flăcări, alte aspecte ar putea avea nevoie de atenție. Ignorarea muncii sau a afacerilor ar putea crea o mulțime de probleme. Împarte-te între viața dulce de acasă și cea agitată (foarte agitată) din exterior. Amintește-ți, menținerea unui echilibru sănătos între plăcere și productivitate este cheia! Asigură-te că îți faci timp și pentru muncă, chiar dacă inima ta este în vacanță.

Fecioară – Încordează-te pentru o săptămână agitată la locul de muncă, deoarece starea de bine va avea o scădere. Schimbările de dispoziție și un strop de mânie ar putea afecta concentrarea făcând sarcinile să pară ca niște munți. Nu te forța prea mult – ia o pauză și discută cu colegii la o cafea. Compania lor și o doză de discuții prietenoase îți vor menține moralul ridicat, chiar dacă totul pare copleșitor. Un mic impuls social este tot ce ai nevoie pentru a trece peste o perioadă dificilă.

Balanță – Pregătește-te pentru o săptămână stelară la locul de muncă! Primele zile strălucesc și-ți oferă șansa să impresionezi cu abilitățile tale și chiar să dobândești cunoștințe noi. Acasă vei avea multe surprize bune care-ți sporesc perspectivele. Profesional, lucrurile merg în sus, deci bucură-te de fiecare minut al acestei săptămâni norocoase.

Scorpion – Te simți ca un superstar în această săptămână! Steaua strălucește puternic, cu încredere. Ești fericită cu partenerul tău și te descurci de minune la locul de muncă. Reputația ta explodează! Chiar și viața ta socială primește un impuls. Reuniunile de weekend cu prietenii vechi adaugă cireașa de pe tortul acestei săptămâni fermecătoare.

Săgetător – Banii ar putea cădea din cer la începutul săptămânii, sub formă de bonusuri neașteptate sau descoperiri norocoase. Dar mintea ta ar putea să se simtă puțin zbuciumată. Schimbările de dispoziție, stresul și tensiunea ar putea face ca lucrurile să pară puțin ciudate. Nu intra în panică! Stai pe terenul cunoscut, evită riscurile și îți îndreaptă-ți energia către ceea ce este prioritar. Bazează-te pe prietenii tăi. Sfaturile lor pot face minuni. Această săptămână este despre a avea grijă de tine, în interior și în afară.

Capricorn – Această săptămână începe cu unele preocupări legate de cei dragi. Sănătatea sau starea de spirit a părinților tăi ar putea avea nevoie de atenția ta, iar îngrijorările legate de bunăstarea partenerului tău ar putea adăuga la povara ta emoțională. Partea pozitivă este munca, care te bucură și este ușoară! Vei face față sarcinilor tale cu brio, câștigând recunoaștere pentru eficiența ta. Bonus? Un beneficiu financiar.

Vărsător – Norocul îți zâmbește în această săptămână! Concentrarea ta asupra construirii unei forțe financiare va da roade mari, crescându-ți șansele de succes și deschizând noi surse de venit. Aduci bucurie! Sărbătorește-ți victoriile cu o ieșire specială și răsfață-te. Fericirea este recompensa ta! Partajarea succesului tău este necesară și îți poate aduce doar laude, pe care le meriți. 

Pești – Atmosfera plăcută acasă alături de familie îți dau energia de care ai nevoie. Te simți nesigură, stresată. Este trecător! Apar provocări la locul de muncă, dar sunt doar obstacole ușor de depășit. Găsirea soluțiilor poate părea complicată, dar nu te lăsa condusă de impulsul din primul moment. Rămâi optimistă, această piedică este temporară. Ai încredere în instinctele tale, învață din provocări și amintește-ți, că și supereroii au nevoie uneori de un impuls sau de o pauză. Va fi bine!

👉 Anul Dragonului de Lemn, ce aduce pentru fiecare nativ

sursa foto:123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies