fbpx
Acasa Horoscop Cum iubesc nativii din fiecare zodie

Cum iubesc nativii din fiecare zodie

0 comentariu 253 vizualizari 12 minute timp estimat

Descifrăm taine ascunde și îți spunem cum iubesc nativii din fiecare zodie, ca să știi la ce să te aștepți.

Totuși, ține minte că, atunci când nu ai așteptări prea mari, nu ai nici dezamăgiri. Și, cum viața trece mai întâi prin suflet, e bine să știm cam la ce să ne așteptăm de la cei din jur. Să nu visăm la romantism, de exemplu, când avem de-a face cu un Berbec sau cu un Scorpion, să nu ne lăsăm impresionați de masca de austeritate a Racilor sau a Capricornilor și cu atât mai puțin de amabilitatea Fecioarelor și Vărsătorilor. Iată cum au tendința să se comporte în dragoste nativii din fiecare zodie:

Cum iubesc nativii Berbec

Berbecii, deși sunt impulsivi și uneori dificili de gestionat, aduc în relații o energie și o pasiune care pot fi foarte revigorante. Entuziaști, plini de ardoare și mai ales extrem de hotărâți, Berbecii trăiesc pasiuni fulgerătoare, pline de patimă și exuberanță, dar greu de suportat de către restul lumii. Când un Berbec vrea ceva, pune la bătaie tot arsenalul de care dispune, mai puțin tandrețea și romantismul. Dacă nu i se răspunde pe măsură, insistența lui devine de nestăvilit pentru că nu concepe să aștepte, nici măcar în dragoste.

Dacă partenerul lor reușește să țină pasul cu entuziasmul lor și să aprecieze sinceritatea brutală, relația poate deveni una plină de aventură și de momente memorabile.

Dragostea Taurilor

Cutremurător de senzuali și voluptuoși, Taurii visează la o viață în doi care să le ofere tandrețe și siguranță afectivă, familie și copii. Când iubesc și sunt iubiți, se dăruiesc total și șterg tot ceea ce au trăit până atunci. Nu suportă provizoratul și nici superficialitatea și sunt genul care-și clădește fericirea zi după zi. Deși sunt calzi și foarte sensibili, Taurii nu știu întotdeauna să-și exprime sentimentele, dar pot fi geloși și, din acest motiv, insuportabili.

Taurii sunt stabili și de încredere. Chiar dacă pot fi geloși și posesivi, odată ce și-au găsit partenerul ideal, sunt dedicați și fideli. Să fii cu un Taur înseamnă să ai alături un partener pe care te poți baza și care va investi constant în bunăstarea relației voastre.

Cum iubesc nativii Gemeni

Gemenii aduc în relații un aer proaspăt de curiozitate și diversitate. Chiar dacă fidelitatea nu este punctul lor forte, ei pot fi parteneri minunați pentru cei care apreciază comunicarea și spontaneitatea. Capacitatea lor de a se adapta și de a găsi mereu modalități noi de a se distra face ca relațiile cu Gemenii să nu fie niciodată plictisitoare.

Imaginativi și plini de fantezie în viața intimă, Gemenii adoră să se joace cu sentimentele celor din jur. Fidelitatea nu este chiar punctul lor forte, deși o cer partenerului de viață. Adoră să flirteze, însă nu pentru a cuceri, ci doar pentru a se amuza și a simți că sunt plăcuți. Ca să fidelizezi un Geamăn, trebuie să strălucești mereu, să se poată mândri cu tine și să știi să-i fii în egală măsură iubită, amantă și prietenă.

Cum iubesc nativii Rac

Racii sunt parteneri afectuoși și protectori. Chiar dacă schimbările lor de dispoziție pot fi uneori dificil de gestionat, iubirea lor profundă și dedicarea față de familie și partener sunt de neegalat. Un Rac va face tot posibilul să creeze un cămin confortabil și sigur pentru cei dragi.

Sub masca de austeritate pe care o afișează, Racii sunt foarte sensibili, romantici și plăcuți. Sunt însă schimbători și capricioși, ceea ce-i derutează pe partenerii lor. Anxioși, Racii se tem să nu fie părăsiți și, instinctiv, reacționează după modelul părinților. Dacă acesta a fost pozitiv, reușesc să echilibreze lucrurile, dacă nu, atunci pierd și suferă mult, mai ales dacă partenerul este cel care a decis despărțirea.

Leu și iubirea

Ei bine, pe un Leu ori îl iubești din prima total necondiționat și i te supui, ori îl lași baltă. Nu de alta, dar Leii au o personalitate covârșitoare, pe care puțini sunt în stare să o suporte. Chiar și atunci când e îndrăgostit lulea, Leul vrea totul de la partenerul de viață și… ceva în plus. Pentru el, echilibru înseamnă reușită materială, ambiții împlinite și sentimente împărtășite.

Totuși, Leii sunt generoși și loiali. Chiar dacă au nevoie de admirație constantă și de apreciere, ei oferă la rândul lor multă iubire și sunt capabili să inspire și să susțină partenerul în toate aspectele vieții.

Cum iubesc nativii Fecioară

Fermecători și romantici, nativii din Fecioară te cuceresc, dar îți taie elanul cu amabilitatea lor politicoasă și rece, încât rămâi fără aer. Când sunt îndrăgostiți, intră în panică pentru că exaltarea amoroasă le dă un sentiment suspect de neîncredere. În plus, sunt deosebit de pudici, delicați, sinceri și au oroare de ridicol și de manifestări sentimentale în public.

Fecioarele, deși par reci și distanți la prima vedere, sunt extrem de devotați și atenți la detalii. Își arată iubirea prin fapte concrete și grijă zilnică, iar relația cu o Fecioară poate fi extrem de împlinitoare pentru cei care apreciază stabilitatea și loialitatea.

Dragostea totală la Balanță

Extrem de potrivită pentru viața de cuplu, Balanța detestă să trăiască singură și, când o face, este extrem de nefericită. În schimb, când iubește, se mulează pe nevoile partenerului de viață, îl înțelege și îl ajută, dar cere în schimb susținere și empatie. Dacă nu primește ce-și dorește, Balanța își îndreaptă privirea în altă direcție, fără probleme de conștiință.

Balanțele aduc echilibru și armonie în relații. Fiind mereu în căutarea dreptății și a frumuseții, ele se străduiesc să mențină o atmosferă plăcută și să evite conflictele. Acestea sunt parteneri empatici și susținători, care valorizează relațiile de lungă durată.

Cum iubesc nativii Scorpion

Scorpionii oferă o iubire pasională. Deși pot fi posesivi și misterioși, loialitatea și intensitatea sentimentelor lor fac ca relațiile cu ei să fie intense și pline de sens.

În cazul Scorpionilor, iubirea totală și profundă e la ordinea zilei. Din cauza asta suferă și nu de puține ori se despart, dar niciodată de bunăvoie. Sentimentele Scorpionului sunt intense, dar rareori le împărtășește, iar cei care nu înțeleg latura lui sentimentală ascunsă pierd un partener care nu te lasă la greu. În dragoste, el este cel care domină, dă ton și culoare relației.

Cum iubesc nativii Săgetător

Curiozitatea și dorința de libertate și de mișcare a Săgetătorilor se bat cap în cap cu fidelitatea și statornicia în relațiile de cuplu. Tocmai de aceea, Săgetătorii sunt fie foarte libertini, fie deosebit de cumpătați și fideli. Însă ambele tipuri sunt foarte active, extrem de senzuale, nu suportă prefăcătoria și întotdeauna îi spun partenerului de viață verde-n față ceea ce gândesc și ce simt.

Săgetătorii sunt parteneri aventuroși și deschiși. Chiar dacă dorința lor de libertate poate fi uneori înțeleasă greșit, ei sunt sinceri și direcți, iar relațiile cu ei sunt pline de entuziasm și descoperiri.

Cum iubesc nativii Capricorn

În dragoste, Capricornii sunt, pentru cine nu-i cunoaște cu adevărat, mai austeri și mai reținuți decât de obicei. În realitate, sunt doar extrem de timizi și de prudenți, chiar dacă nevoia lor de afecțiune, tandrețe și senzualitate este foarte mare. Pentru că sunt destul de nesiguri pe ei, nativii din Capricorn au permanent nevoie de certitudini și de dovezi repetate de iubire.

Capricornii sunt serioși și responsabili în dragoste. Deși pot părea reci, odată ce își deschid inima, ei devin parteneri devotați și de încredere, care pun stabilitatea și siguranța relației pe primul loc.

Cum iubesc nativii Vărsător

Oricât de amabil, cald și deschis pare, Vărsătorul este întotdeauna cerebral și practic. De regulă, nu face deosebirea între prietenie și dragoste și, dacă ar fi să renunțe la una din ele, aceea ar fi cu siguranță dragostea. Idealul lui în cuplu este o complicitate bazată pe inteligență, simpatie, prietenie și independență, asezonată din când în când cu câte o tușă de erotism rafinat.

Vărsătorii sunt originali și intelectuali. Relațiile cu ei sunt adesea bazate pe prietenie și complicitate, iar capacitatea lor de a gândi neconvențional aduce un suflu proaspăt în viața de cuplu.

Cum iubesc nativii din Pești

Cel mai sensibil și tandru semn al zodiacului își exprimă destul de greu sentimentele profunde și este în stare să aștepte în tăcere vreme îndelungată afecțiunea și senzualitatea după care tânjește. Dacă se întâmplă așa, Peștii sunt nefericiți, întrucât pentru ei comuniunea totală cu omul drag și sentimentele împărtășite reprezintă singurele lucruri care-i fac să se simtă împliniți.

Peștii oferă iubire necondiționată și empatie. Sensibilitatea lor profundă și dorința de comuniune totală fac ca relațiile cu ei să fie profund emoționale și împlinitoare.

Indiferent de zodie, cheia unei relații de succes este înțelegerea și acceptarea diferențelor, precum și capacitatea de a comunica deschis și sincer cu partenerul. Fiecare semn zodiacal aduce ceva unic și valoros în dragoste, iar armonia poate fi găsită în echilibrul dintre aceste trăsături diverse.

👉 Horoscopul dragostei în 2024

Sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies