fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 11-17 martie 2024

Horoscopul săptămânii 11-17 martie 2024

Liniștea din ochiul furtunilor viitoare

0 comentariu 126 vizualizari 13 minute timp estimat

Horoscopul săptămânii 11-17 martie 2024 ar putea fi considerată o anomalie sau liniștea ireala din ochiul ciclonului. După răsturnările de situație de săptămâna trecută – pe care le-am anticipat – perioada 11-17 martie este o gură de aer proaspăt de primăvară, în care ar fi perfect dacă ne-am pune în ordine lucrurile dificile pe care le avem în agendă. 

Este remarcabil potențialul vindecător al perioadei pe care-l vom resimti ca o stare de bine, combinată cu un plus important de energie. Săptămâna are potențialul de a ne liniști și și de a ne permite să acumulăm forța necesară pentru toate cele care vor urma. 

Este foarte important să nu neglijăm influențele perturbatoare care vin – generate de eclipse și alte pirate astrale, nu neapărat favorabile, dacă vame liniște o să auzim tobele cum bat în viitorul imediat și o să putem întrezări agitație, contorsiuni și evenimente majore. Dar, pentru moment să gustăm liniștea din ochiul furtunilor viitoare. 

Important! Acest martie este ultima lună din an fără nicio planetă retrogradă. Din aprilie, începe dansul….

👉 Horoscopul dragostei în 2024

Aspecte pozitive/negative ale săptămânii 11-17 martie 

  • Suntem pe valurile provocate de Luna Nouă în Pești. Evenimentul s-a consumat duminică 10 martie, dar impactul undelor va fi simțit de luni încolo. Marea ocazie este că avem șansa excepțională de a reveni la normal, atât pe scară generală, cât și personală. sau , măcar am putea vedea ce înseamnă normalitatea. 
  • Se diluează – iar asta nu este neapărat bine – granițele dintre logică și inspirație, între bine și rău, la modul cel mai general. 
  • Venus în Vărsător este sursa inspirației bune, aduce empatie și înțelegere. Ne îndeamnă la iubire, toleranță și romantism. Efectele vor fi magice, dar din păcate nu pentru toți la fel de intense. Sunt mari șanse să fim mai buni, mai blânzi, mai deschiși. 
  • În casa Peștilor nu este doar Luna. Tot aici este și Soarele, Venus, Saturn și Neptun, combinația este aducătoare de calm, dar la fel de intensă va fi și un fel de „ceață” care ne va face să nu vedem lucrurile prea clar, în adevărata lor intensitate, iar aici se vor ascunde și cele mai multe dintre pericole. 
  • Este săptămâna de dinainte de echinocțiu, când Soarele va trece în Berbec, așa că multe dintre cele ce vor urma au rădăcina în cele care în această săptămână se vor duce spre limită. Sfatul bun ar fi să nu ne apropiem deloc de limitele noastre (fizice, psihice, financiare) și să păstrăm o cumătare pentru toate aspectele vieții noastre.  
  • O asociere cu potențial inconfortabil este între Venus și Pluto, conducătorii banilor și  dorinței, manifestată din plin marți, în 12 martie. Și apoi pe 16 același disconfort, dar de data aceasta între Mercur și Saturn.
  • Conjuncția Soarelui cu Neptun, din 17 martie, va fi un moment important, pe care chiar dacă nu-l vom percepe în plan personal, va avea potențial pentru a ne influența direct și indirect viața în următorii ani. 
  • Este perfect dacă vei găsi timp ca să faci ceva bun pentru tine, oricând în această săptămână. Și, nu omite să face ceva bun pentru cineva. Va fi ca și cum ai arunca o piatră în apă,iar undele gestului tău bun se vor întoarce la tine. 

👉 Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

Horoscopul săptămânii 11-17 martie 2024 – detalii pentru toate zodiile 

Berbec – Ai mai multe angajamente de finalizat și este esențial să le onorezi. Este momentul optim să faci asta pentru că vor urma beneficii și recunoaștere. Ai mintea extrem de activă și vei căuta fiecare detaliu posibil care ar putea arunca lumina ta. Un ritm mai intens de lucru poate fi util. Este o săptămână bune pentru tine, atâta vreme cât păstrezi un ritm constant care să facă față la obligațiile pe care ți le-ai asumat singură. 

Taur – Vei avea sentimentul că ești în vacanță în această săptămână, dar este doar o senzație care vine dintr-o realitate paralelă. Este un sentiment ciudat, dar pe care merită să-l experimentezi pentru că este nou și special. De la Neptun, vine! Această stare s-ar putea dovedi utilă în relaționarea cu ceilalți. O să crească gradul de conștientizare, nu numai despre tine, dar și pentru cei din jurul tău. Marți este o zi foarte bună pentru proiecte financiare. În rest este util să rămâi în espectativă, dacă nu-ți cere nimeni să intervii activ. 

Gemeni – Ai planuri pentru o petrecere sau la o întâlnire de grup. O mare parte a preocupărilor de azi este concentrată pe comunicare și pe strategii de viitor. Primele zile ale săptămânii sunt dedicate activităților practice care te bucură și-ți generează energie, așa că se poate spune că perioada este una pozitivă și eficientă. Este un moment excelent pentru a te afirma. Fă conexiuni și energia bună te va ajuta să-ți pui în valoare potențialul. 

Rac –  Nu este exclus să fii nevoită să alegi între mai multe oportunități. Chibzuiește corect și alege ceea ce este cu adevărat important, nu doar ceea ce pare facil și lejer. Ai o senzație acută de oboseală și deprimare. În principiu este justificată, dar poate că ar fi bine să acorzi mai multă atenție stilului tău de viață. Nu renunța la a căuta alternative, pentru că este o perioadă bună din acest punct de vedere pentru tine. De joi încolo o să fii ca peștele în apă. 

Leu – Îți ajung la urechi unele secrete. Folosește-le dacă par a fi utile pentru tine, dar nu spune nimănui ceea ce ai aflat. Fii atentă la cele ce se petrec în jurul tău și iartă dacă cineva a greșit față de tine. Nu este deloc momentul pentru crize de gelozie sau supărări. Fii foarte atentă la aspectele care țin de profesie și de sursele tale de bani. Imaginația este principalul atuu. Este potrivit momentul pentru proiectele de echipă în care strategiile se construiesc în grup. Fă-ți o listă cu abilitățile tale și folosește-o toată această săptămână.

Fecioară – Nu refuza sarcinile suplimentare pe care le primești, fie că sunt legate de casă sau de serviciu. Fii mai răbdătoare și mai înțelegătoare cu cei din jurul tău. Acesta este un moment ideal pentru perfecționare. Poți să ieși ușor în evidență. Caută soluții inovatoare și poartă ținute care să te facă remarcată. Într-un parteneriat recent, aspecte astrale nefaste pot aduce un puternic dezacord, dar dacă gestionezi corect și onest vei triumfa. Luni și joi sunt zile foarte bune, vineri pot să apară turbulențe, dar aterizarea este lină. 

Balanță – Ai preocupări foarte variate, ești plină de idei și de soluții pentru probleme care apar din senin. Cei din jurul tău îți urmează exemplul și se simt și ei mai bine, datorită ție. Totul este în regulă atâta vreme cât eviți orice speculații financiare și nu faci nici un fel de investiții inutile. Partenerul tău te apreciază foarte mult pentru efortul tău zilnic. Săptămâna este una aproape perfectă pentru tine. Nemulțumirile vin doar de la terți și sunt trecătoare. 

Scorpion – Pune capăt oricăror contracte care nu-ți sunt pe plac, care nu aduc beneficii și care stagnează. Este necesar să faci o curățenie generală în acest capitol al vieții tale, iar săptămâna este perfectă pentru a începe și finaliza aceste acțiuni. În relațiile intime trebuie să te gândești bine cât de mare este diferența între ceea ce vrei și ceea ce primești și să acționezi în consecință. Este un moment deosebit de favorabil dacă ești în căutarea unui loc de muncă nou sau mai bun. Ai multe oportunități, dar totul (absolut totul) depinde doar de tine.

Săgetător – Știi foarte bine că nu este nici momentul, nici contextul potrivit, dar nu te poți abține de la decizii radicale, dar îți va fi foarte greu să te abții. Fii însă realistă și vezi cât de mult sunt cei din jur afectați. Dorința ta de libertate personală este copleșitoare. Încearcă să găsești un fel de echilibru care să funcționeze și pentru tine și pentru cei din jurul tău, fie că depind sau nu d etine. Prezintă-ți ideile cât mai diplomatic posibil, dar curajos. Timpul este prielnic pentru călătorii și pentru stabilirea de contacte noi, mai ales joi și vineri.

Capricorn – Ești prea exigentă, iar asta poate aduce antimati și ai putea fi acuzată că implicarea ta aduce prejudicii grave d eimagine altora. Totuși, este foarte bine ceea ce faci, pentru că beneficiile sunt infinit mai mari decât dezavantajele de moment. Și oricum nu ești genul care să-și facă probleme că spui ce gândești și face ceea ce consideri tu că este bine. Continuă, deci, dar fii ceva mai atentă de miercuri încolo, până la finalul lunii, chiar. e satisfacții în timp.

Vărsător – Ești indecisă și nu știi care este cea mai bună cale pe care trebuie să mergi pentru că ai mai multe variante. Alege ceea ce simți că este bine, nu neapărat ceea ce-ți aduce mai multe beneficii. Este foarte posibil ca ceva pe termen lung să fie mai util decât ceva cu profit mare, pe termen scurt. Dorința ta este aceea de a face ceea ce vrei, și să fii apreciată pentru asta. Este posibilă o răscruce de drumuri în ceea ce privește perspectivele legate de carieră.

Pești – Este o perioadă bună pentru tine, ești protejată și ai toate avantajele pe care le meriți, mai ales dacă ai făcut eforturi pentru ceea ce primești. Primești un cadou sau o propunere care o să-ți aducă beneficii pe termen lung. Profită de contextul relaxat general ca să te relaxezi puțin. Nu strică, ba chiar din contră, mai multă atenție la toate aspecte care țin de bani. Săptămâna ta este una care se termină pe plus, fără prea mari bătăi de cap.

Sursa foto: pixabay.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies