fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie 2024

Sub semnul eclipsei!

0 comentariu 146 vizualizari 11 minute timp estimat

Săptămâna 15-21 aprilie 2024 poate avea ca motto „Eclipsa a trecut, efectele urmează!” Va dura ceva timp până o să înțelegem ce a însemnat acest eveniment, indiferent dacă l-am văzut sau pur și simplu doar l-am simțit. Efectele eclipsei se manifestă, pe unele le-am trăit deja, altele urmează. 

La finalul săptămânii un eveniment uriaș va avea lor, iar undele acestuia ne voi ajuta sau încura în diferite moduri, pe fiecare. Sâmbăta următoare are loc conjuncția fabuloasă între Jupiter și Uranus. Efectele pe care le putem anticipa sunt de schimbare care poate să fie din bine în rău, din rpu în bine, ar mai putea să fie volatilă, imprevizibilă, rapidă. Ideea este că fiecare va avea, de duminică încolo o nouă perspectivă asupra vieții. Unele lucruri se desfac, ceea ce poate aduce regrete și tristeți,dar și oportunitatea de a ne simți eliberați și a putea începe să construim. 

Săptămâna începe cu mult disconfort. Avem o acumulare de energie care ne îndeamnă și ne încurajează să facem ceva, să schimbăm ceva, să ne reinventăm, iar aceasta va deveni nevoie principală care nu ne va da pace. 

Aspecte pozitive/negative ale săptămânii 15-21 aprilie 2024

  • Mercur și Marte fac o alianță în favoarea adevărului. Asta ne obligă să spunem ce gândim, chiar dacă poate provoca dezavantaje. Efectul va fi eliberator și avem nevoie de asta. 
  • Mercur retrograd ne trimite avertismente și ne obligă la o altă abordare pentru ceea ce facem. 
  • Pe 17 aprilie, Venus face un parteneriat cu Saturn care ne va determina să ne luăm în serios realitatea în care trăim, să o analizăm și să decidem. O să simțim necesitatea de a acționa responsabil și matur. Este momentul în care dacă ai fost prea indulgentă cu tine însuți, dacă ți-ai găsit scuze și justificări o să-ți schimbi complet comportamentul. .
  • Mercur se întâlnește cu Venus exact atunci când Soarele trece în semnul Taurului. Și începem să simțim că totul devine alert, că ne stabilizăm, în mijlocul acestei volatilități.
  • Nu trebuie uitat că toate acestea sunt sub efectul major al eclipsei totale de Soare, semn al unui nou început, o cale de interacțiune nouă, o deblocare bruscă a potențialului pe care-l deține fiecare dintre noi. 
  • Și ca să fie complet, Pluto în Vărsător ne pune în lumină ceea ce nu vedem, ne face intuitivi, și ne oferă căi prin care să ne înfruntăm monștri care ne chinuie visele și, uneori, viața. 
  • Nu te teme, vei avea calea prin care să te poți desprinde de toate acestea. Vei fi încurajată și de Luna Plină în Scorpion, care face totul volatil. Și răul, și binele. 

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec – În această săptămână, vei fi plină de energie și determinare. Ai tendința de a fi mai impulsivă, așa că încearcă să-ți controlezi reacțiile. Concentrează-te pe obiectivele tale și ai grijă să nu te arunci prea repede în decizii importante. Începutul săptămânii poate aduce un impuls de energie și motivație. Totuși, spre mijlocul săptămânii ar putea apărea unele provocări sau obstacole pe drumul tău. În zilele de joi și vineri, vei găsi soluții creative pentru a depăși orice dificultăți. Weekend-ul ar putea fi dedicat relaxării și regăsirii echilibrului interior.

Taur –  Este un moment excelent pentru a-ți consolida temeliile și pentru a-ți îndrepta atenția spre aspectele practice ale vieții. Este posibil să ai oportunități de a-ți crește veniturile sau de a-ți îmbunătăți situația financiară. Vei simți un sentiment de stabilitate și siguranță în ceea ce privește aspectele financiare și materiale. Cu toate acestea este posibil să apară unele tensiuni sau conflicte în relațiile personale sau profesionale. În a doua parte a săptămânii, vei găsi modalități de a rezolva problemele și de a restabili armonia. 

Gemeni – Săptămâna 15-21 aprilie 2024 este marcată de comunicare și socializare. Ai șansa să faci conexiuni noi și să-ți exprimi ideile într-un mod captivant. Fii deschisă la schimbare și la noi oportunități care ar putea apărea în domeniul profesional sau personal. Mijlocul săptămânii este posibil să te  copleșească cu solicitările externe și să ai nevoie de timp pentru reflecție și introspecție. În zilele de joi și vineri, vei găsi un echilibru între viața socială și nevoile tale interioare. 

Rac – La începutul săptămânii, vei acorda o atenție deosebită nevoilor emoționale și familiale. Poate fi un moment favorabil pentru a-ți clarifica sentimentele și pentru a te conecta cu cei dragi. Ai grijă să nu te lași copleșită de anxietate sau de grijile cotidiene. Nu este exclus să apară unele conflicte sau tensiuni în relațiile cu cei dragi. În zilele de joi și vineri, vei găsi soluții constructive pentru a rezolva problemele și pentru a restabili armonia în familie. Weekend-ul poate fi dedicat timpului petrecut alături de cei dragi.

Leu – Te vei simți motivată să-ți urmezi pasiunile și să-ți manifești creativitatea. Ai încredere în tine și explorează noi modalități de a-ți exprima individualitatea. Este posibil să primești recunoaștere pentru talentele tale și să ai oportunități de a străluci în fața altora. La fel de posibil este să întâmpini unele provocări sau obstacole în calea atingerii obiectivelor tale. În zilele de joi și vineri, vei găsi resursele necesare pentru a depăși orice dificultăți și pentru a străluci în fața celorlalți. Weekend-ul poate aduce liniștea de care ai nevoie. 

Fecioară – Ai nevoie de momente de liniște pentru a-ți regăsi echilibrul interior și pentru a-ți clarifica obiectivele pe termen lung. Fii atentă la nevoile tale și nu ezita să ceri ajutor dacă te simți copleșită. La începutul săptămânii, vei fi concentrată asupra aspectelor practice și organizatorice ale vieții tale. Joi și vineri, vei găsi modalități eficiente de a-ți gestiona responsabilitățile și de a-ți organiza programul. 

Balanță – În săptămâna aceasta vei fi în centrul atenției în viața socială. Ai șansa să faci noi prietenii sau să te implici în activități de grup care să-ți aducă bucurie și satisfacție. Fii deschisă la colaborare și la a face conexiuni autentice cu cei din jur. La începutul săptămânii, vei fi preocupat de relațiile interpersonale și de armonia în viața ta. Vineri, vei găsi modalități de a rezolva problemele și de a restabili armonia în relațiile tale. 

Scorpion – Săptămâna 15-21 aprilie 2024 este marcată de transformare și regenerare. Ai șansa să-ți depășești limitele și să te eliberezi de vechile tipare care nu-ți mai servesc. Fii deschis la schimbare și la introspecție profundă pentru a evolua și a crește personal. Vei simți o dorință puternică de transformare și regenerare personală. Joi și vineri, vei găsi resursele necesare pentru a depăși orice obstacole și pentru a-ți atinge obiectivele. Weekend-ul o îți aducă echilibrul interior.

Săgetător – Este momentul ideal pentru a căuta înțelepciune și înțelegere în interiorul tău și pentru a te conecta cu aspectele mai profunde ale ființei tale. La începutul săptămânii, vei fi plină de entuziasm și dorință de aventură și explorare. Simți nevoia de aventură și explorare. Ai șansa să-ți extinzi orizonturile și să experimentezi lucruri noi și interesante. Vineri  este timpul potrivit pentru a-ți canaliza energia în proiecte care necesită perseverență și transformare personală.

Capricorn – La începutul săptămânii, vei fi concentrat asupra aspectelor practice și financiare ale vieții tale. Este momentul ideal pentru a căuta înțelepciune și înțelegere în interiorul tău și pentru a te conecta cu aspectele mai profunde ale ființei tale. În zilele de joi și vineri, vei găsi soluții practice și eficiente pentru a depăși orice dificultăți și pentru a-ți continua progresul. 

Vărsător – La începutul săptămânii, vei simți o puternică dorință de libertate și independență. Ai idei și concepte neconvenționale și pentru a te conecta cu comunitățile sau grupurile care îți împărtășesc valorile. Este posibil să întâmpini unele restricții sau limitări în calea realizării visurilor tale. Vei găsi modalități de a-ți exprima individualitatea și de a-ți urma propriile dorințe și aspirații. Weekend-ul poate aduce oportunități de aventură și explorare care să îți alimenteze pasiunea pentru viață.

Pești – Este momentul pentru a-ți dedica timpul meditației, introspecției și conexiunii cu lumea interioară pentru a-ți găsi echilibrul și înțelegerea profundă a vieții. La începutul săptămânii, vei fi concentrat asupra aspectelor spirituale și emoționale ale vieții tale. Mijlocul săptămânii este mai dificil, dar te vei descurca. Vineri, vei găsi modalități de a-ți recăpăta echilibrul interior și de a te conecta cu intuiția ta.

👉 Horoscopul dragostei în 2024

Sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies