fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 20-26 mai 2024

Horoscopul săptămânii 20-26 mai 2024

0 comentariu 320 vizualizari 15 minute timp estimat

👉 Horoscopul săptămânii 27 mai- 2 iunie 2024 a fost publicat! 

Horoscopul săptămânii viitoare 20-26 mai 2024. EI? Cum ți-a fost săptămâna trecută? Ai valorificat oportunitățile astrale incredibile pe care le-ai primit? Indiferent de răspuns, săptămâna viitoare este dedicate materializării. Sau, mai corect spus, începi să fructifici ceea ce ai plantat. 

Starea de spirit, vibrația, energia, concentrarea noastră devin din ce în ce mai flexibile, dar nu sunt nici pe departe nici furioase, nici schimbătoare. Suntem consecvenți și determinați. Ne mutăm de la o acumulare de influențe în semnul Taurului, care a fost centrat pe resurse și pe stabilitate, planuri cu bătaie lungă și acumulări, către o perioadă dominată de Gemeni. Dacă Taurul era consecvent, pragmatic și meticulos, Gemenii vor fi rapizi, flexibil și schimbători – deși asta nu va însemna că te vei abate de la proiectele pe care deja le-ai decis. 

Acest lucru se întâmplă de la începutul săptămânii. 

👉 Află ce este somatizarea emoțiilor. Îți va fi de folos pentru a parcurge mai ușor intensitatea acestei săptămâni

Aspecte pozitive/negative ale săptămânii 20-26 mai 2024

Soarele intră în semnul Gemenilor pe 20. Venus îl urmează. Venus va influența modul social, felul în care interacționăm unii cu alții, și ne va face, pe toți foarte înclinați să ne ridicăm de pe canapea și să interacționăm efectiv unii cu alții, mult mai mult. Iar asta este foarte bine! Ne este de folos tuturor! 

Este perioada relaționării. Nu trăim singuri, iar tot ceea ce facem depinde în mai mare sau mai mică măsură de cei din jur. Așa cum tu depinzi de alții, toți ceilalți depind și au nevoie de tine. Și vom valoriza acest aspect în foarte mare măsură pe parcursul săptămânii 20-26 mai 2024. Aceasta va fi una dintre trăsăturile marcate din horoscopul săptămânii viitoare 20-26 mai 2024.  

Suntem tonici, activi, avem nevoie de grupurile de prieteni, de ieșiri, comunicare constructivă. Toate opțiunile sunt deschise și este posibil să fugim concomitent în multiple direcții. O să asistăm la schimbări de curs, ne adaptăm din mers, facem multitasking. 

Unul dintre efectele marcante pe care horoscopul săptămânii viitoare 20-26 mai 2024, le aduce este un cel emoțional intens, care ne poate consuma, pe care avem nevoie să-l gestionăm cu mult calm și cu multă înțelegere față de propria persoană. 

Pe 25 mai, Jupiter se alătură petrecerii Gemenilor. Vorbim de Jupiter cel benefic, expansiv, indulgent. Acesta trece în casa Gemenilor, pentru prima dată în ultimii 12 ani. Va rămâne acolo până în iunie 2025. Și acesta este un moment major. 

Acest trio (Gemeni, Venus, Jupiter) aduce flexibilitate și mult zgomot. Jupiter generează optimism, ceruri luminoase și însorite. O să constatăm că putem râde din nou. 

Avem și Pluto în Vărsător. Magicul și excepționalul element al perioadei. În horoscopul săptămânii viitoare 20-26 mai 2024, dar și în restul perioadei o să rămânem concentrați. Suntem focalizați spre viitor. Iar viitorul aduce schimbare. Iar această schimbare paote fi mai ușor sau mai greu de gestionat și vom ajunge să închidem cercul revenind la emoții și abilitatea de a le gestiona. 

Avem temeri, griji, secrete, lucruri care pândesc adânc în noi. Dar, ar putea exista dezvăluiri. Ar putea exista lucruri care ies la lumină. Dacă ne vor face bine sau nu, depinde de fiecare dintre noi. 

Horoscopul săptămânii viitoare 20-26 mai 2024 mai are un moment important: dramele și eliberările Lunii Pline din Săgetător. Luna plină invită și facilitează renunțarea la bagajele pe care le ducem cu noi (sau le târâm după noi), ceea ce va face mișcarea noastră mai ușoară, mai liberă, mai flexibilă, mai adaptabilă.

Gândul săptămânii: Nu te stresa pentru lucrurile mici.

👉 Horoscopul dragostei în 2024

Detalii pentru toate zodiile.  Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Săptămâna 20-26 mai 2024 aduce o energie revigorantă și schimbări în modul în care interacționezi cu ceilalți. Soarele și Venus îți influențează sectorul comunicării și socializării, făcându-te să te simți mai deschisă și mai sociabilă. Cu Jupiter adăugându-și influența expansivă în ecuație, vei simți un optimism sporit și o dorință de a explora noi orizonturi intelectuale și sociale. 

Ești plină de idei fantastice, unele dintre ele cu adevărat geniale. Caută soluții de comunicare directă și implică-te făcând abstracție de distanță, pentru că este la mijloc jobul tau și cariera pentru care ai muncit atât de mult. Fii prudentă cu sănătatea și nu face niciun fel de excese, care s-ar putea întoarce împotriva ta.

Taur (20 aprilie – 20 mai): Este momentul să-ți examinezi relațiile și valorile personale. Venus, planeta ta conducătoare, te îndeamnă să fii deschisă la noi perspective în relațiile tale, iar aspectele cu Jupiter și Pluto aduc oportunități de transformare și creștere personală. Este un moment excelent pentru a te conecta cu ceilalți și pentru a-ți clarifica obiectivele de viitor.

Ai sentimentul că sunt foarte multe de făcut și foarte puțin timp. Fii mai organizată! Ai o tendință clară de a exagera și de a face lucrurile aiurea și peste ceea ce este normal și corect de făcut. Ești veselă și energică, plus că ai dispoziția necesară pentru a pune la punct toate lucrurile din casă. 

Gemeni (21 mai – 20 iunie):  Ești în centrul atenției! Cu Soarele, Venus și Jupiter în tranzit prin semnul tău, energia de care beneficiezi este vibrantă și pozitivă. Ești plină de viață. Este un moment excelent pentru a te exprima creativ și pentru a-ți manifesta ideile și visele. Totuși, ai grijă să nu te lași purtată de impulsuri și să menții un echilibru, punând pe primul plan responsabilitățile.

Ocupă-ti timpul cu ceva util, de exemplu să urmezi niște cursuri în plus, să înveți ceva care te-ar putea ajută în carieră. Nu pierde vreme și nu-ți forța destinul! Cineva cu autoritate asupra ta nu te lasă să faci ceva ce-ți doreai și te simți frustrată și neîmplinită.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Această săptămână aduce oportunități de a-ți consolida bazele emoționale și familiale. Cu Venus și Jupiter influențând sectorul casei și familiei tale, este un moment excelent pentru a-ți exprima afecțiunea și pentru a-ți consolida legăturile cu cei dragi. Fii deschisă la schimbare și la explorarea unor modalități noi de a-ți exprima iubirea și susținerea.

Exact atunci când simți că toate sunt puse pe un făgaș bun se întâmplă lucruri neprevăzute care îți dau toate planurile peste cap. Este însă o săptămână bună, chiar și cu aceste provocări. Un om care știe să-ți aleagă prietenii este un om norocos!

Leu (23 iulie – 22 august): Primești o creștere a încrederii și a optimismului în această săptămână, pe măsură ce Soarele și Jupiter îți stimulează puternic sectorul comunicării și al gândirii tale. Este un moment excelent pentru a-ți exprima ideile și pentru a-ți promova proiectele. Fii deschisă la feedback și la colaborare cu ceilalți pentru a obține rezultatele dorite.

Te irită unele probleme de sănătate pe care nu vrei să le iei în serios. În fapt nu sunt motive reale de îngrijorare, dar este clar că ai nevoie de relaxare și de o introspecție serioasă care să te împace pe tine, cu tine! Încearcă să repari unele mici erori de comunicare, pentru că dacă le vei amâna, lucrurile se vor complica.

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Săptămâna aduce oportunități de creștere financiară și de manifestare a abilităților tale practice. Cu Venus și Jupiter influențând sectorul banilor și al resurselor tale, este un moment excelent pentru a-ți gestiona finanțele și pentru a-ți explora talentele și abilitățile. Primești șanse noi, dar depinde doar de tine dacă vei putea să le valorifici.

Împacă-te cu emoțiile și fii conștientă de faptul că atitudinea ta recentă poate cântări foarte mult pentru cei pe care îi iubești. Totul pare simplu, ușor și banal. Lucrurile cele mai complicate se rezolvă de la sine și toată lumea te admiră pentru asta.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Cu Venus și Jupiter influențând sectorul relațiilor și al creativității, este un moment excelent pentru a-ți exprima afecțiunea și pentru a-ți manifesta talentele artistice. Stabilești noi conexiuni și vei explora noi modalități de a te manifesta creativ. Săptămâna aduce energie plină de pasiune și inspirație în domeniul relațiilor. 

S-ar putea să-ți fie greu să găsești direcția bună. Nu uita că lumea nu se învârte în jurul tău, indiferent de cât de mult ți-ai dori asta. Probabil că nu acesta este lucrul pe care vrei să-l auzi, chiar dacă este foarte adevărat și se va dovedi util pentru tine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Fii deschis la schimbare și la eliberarea de trecut pentru a-ți crea un viitor mai luminos și mai împlinit. Ai oportunități de transformare și de introspecție profundă. Cu Venus și Jupiter influențând sectorul casei și familiei tale, este un moment excelent pentru a-ți reevalua prioritățile și pentru a-ți consolida legăturile emoționale.

Rezolvi, în sfârșit, o problema ce ți-a dat multe bătăi de cap și asta îți aduce mari beneficii pentru moral și pentru starea ta de spirit, în general. Acum, cineva îți va oferi soluția salvatoare și vei trece și peste un ultim hop. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Ai energie, ești  plină de entuziasm și primești oportunități de creștere personală și profesională. Jupiter influențează sectorul comunicării și al gândirii și este un moment excelent pentru a-ți exprima dorințele, pentru a concretiza planurile pe care le ai și pe care le-ai început. Ești orientată către noi direcții în viața ta. Dar, nu este ușor. 

Nu prea pui preț pe bani, la modul că nu ești foarte atentă la cheltuieli, însă zilele acestea parcă „responsabilitate” este cuvântul care îi caracterizează. 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Săptămâna aduce oportunități de creștere financiară și de manifestare a abilităților tale practice. Cu Venus și Jupiter influențând sectorul banilor și al resurselor tale, este un moment excelent pentru a-ți gestiona finanțele și pentru a-ți explora talentele și abilitățile. 

Ai planuri mari și ești dispusă să schimbi tot ceea ce se poate schimba: casa, mașina, locul de muncă. Momentul nu durează mult, nu vei schimba nimic, dar gândurile și dorințele rămân. Știi că totul începe cu un singur pas, iar dorințele tale sunt acest pas mic, care va avea urmări.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Ai mari oportunități de transformare și de creștere personală. în planurile materiale și creative. Fii deschis la transformare și la explorarea noilor direcții în viața ta, iar aceste evenimente planetare te vor ghida către succes și împlinire.

Toată lumea apreciează modul în care ai muncit în ultimul timp și acest lucru se vede în atitudinea celor din jur față de tine. Acum că ai aflat acest lucru, nu este cazul să te culci pe o ureche și să nu mai muncești. Ar fi cazul să continui în același ritm pentru a demonstra că așa ești tu de obicei, nu că ai muncit doar cu gândul la beneficii.

Pești (19 februarie – 20 martie): Primești posibilitatea unor schimbări semnificative în planurile interioare și relaționale. Totul generează energie și  împlinire. Faci o introspecție amănunțită cu sinele tău interior, iar aceste evenimente cosmice te ghidează pe calea către înțelepciune și evoluție spirituală.

Trebuie să-ți faci ordine în viață. Înainte de începe o discuție cu cineva gândește-te bine la ce vrei să spui pentru a nu spune lucruri pe care să le regreți. După ce vei rezolva aceste probleme, te vei simți mai relaxată și ușurată.

So săptămână bună să aveți! O meritați!

Sursa foto: 123rf.com (AI)

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies