fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

O săptămână senzațională!

0 comentariu 174 vizualizari 17 minute timp estimat

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024 face o legătură subtilă între cer și pământ. Suntem la mijlocul semnului zodiacal al Taurului, cel mai senzual semn și este momentul perfect pentru a planta: fie că este vorba de planuri, decizii sau pur și simplu mlădițe în grădină. 

Luna Nouă de săptămâna trecută – aici ai evenimentele care au marcat săptămâna trecut și care le definesc pe cele de din această nouă perioadă de șapte zile – a fost extrem de benefică pentru stabilirea obiectivelor viitoare. Acum este momentul în care, metaforic vorbind, asistăm la împământare, la prinderea rădăcinilor. 

Ideea centrală este că tot ceea ce începe acum, va avea sorți mari de izbândă și succes. 

În această săptămână 13-19 mai 2024, Soarele și Venus se întâlnesc cu Uranus, definit ca fiind artistul schimbării rapide, agentul cosmic al schimbărilor imprevizibile, volatile, dar și al eliberării, al trezirii. Totul este amplificat, atât în sensul pozitiv, cât și în cel negativ. 

👉 Horoscopul dragostei în 2024

Aspecte pozitive/negative ale săptămânii 13-19 mai 2024

Fiecare dintre noi ne vom pe vedea într-o lumină diferită. Vom avea ocazia de a spune, cu sinceritate ceea ce vrem, ceea ce suntem și să năzuim spre ceea ce ne dorim. Se vor debloca toate limitele, putem avea succes acolo unde, până acum, nu aveam nicio șansă. 

Sunt posibile mari răsturnări de situație, dar și comploturi, oportunități neașteptate, unele chiar spectaculoase și impresionante prin anvergura lor. Este o perioadă înfloritoare, care va avea efect asupra modului în care trăim fizic viața și realitățile noastre și, în plus, avem oportunitatea de a face schimbări. 

Desigur, nu totul va fi simplu și confortabil. De fapt, niciodată nu este simplu. Ar fi prea banal. Dar, primim din plin acel ghiont care ne împinge în față, ne obligă să luăm în calcul lucrurile la cer nu ne gândim, cele pe care le-am lăsat în urmă, le-am amânat. Momentul cel mai intens, în care o să simțim acest „ghiont” astral în spate este în zilele de 13-14 și 15. Experimentăm fiecare dintre noi acest moment. Și, sfatul meu, este să nu ratați momentul, pentru că este de o importanță majoră pentru tine, dar și pentru cei din jurul tău. 

Și, oarecum paradoxal, tot în zilele de 13, 14, 15, o să avem o descoperire, o trezire personală, care va avea efectul unei eliberări. Va veni la pachet cu șansa extraordinară de a închide cauza unor continue nemulțumiri, de a obține stabilitate, atât în viața socială, cât și în cea personală, și va avea efect asupra capitolului financiar. 

Pe măsură ce Soarele se întâlnește cu Uranus, Venus se poziționează într-un sextil cu Saturn. Este un moment de oportunitate care se poate compara cu o ușă care se deschide brusc către o cameră cu comori. 

Un al moment bun al săptămânii are loc pe 15, când Mercur, liderul de necontestat al comunicării, intră în semnul Taurului. Pânî ăn 15 este Berbec, loc în care nu se simte deloc confortabil, de unde și inabilitățile de comunicare pe care le-am experimentat zilele trecute și pe care le mai avem de dus încă două-trei zile.  

În Taur, Mercur ne va face discursurile analitice, elaborate, cu maximă atenție la detalii. O să spunem în cel mai pragmatic mod ce gândim și, mai ales, o să avem determinarea să facem asta. Mercur bine cu provocări în zilele de 15-17 mai. Poate examene, poate pledoarii de succes, poate argumentări foarte bine fundamentate. Beneficiarii absoluți ai momentului sunt nativii din taur și Vărsător. 

Să nu-l uităm pe Pluto în Vărsător care împinge toți nativii semnelor de aer puternic înainte. Pentru aceștia sfatul este „mai puțin înseamnă mai mult”.

Soarele îl întâlnește pe Jupiter pe 18 mai. Și este o explozie puternică, vibrantă și vizibilă care se poate traduce prin: „Vreau, vreau, vreau, merit și voi obține”. Moment apoteotic pentru zodiile de pământ și pentru cei care au făcut din răbdare o calitate. Veți fi răsplătiți! 

13-19 mai 2024

Detalii pentru toate zodiile

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Intuiția ta este la cote înalte toată săptămâna 13-19 mai 2024. Ai posibilitatea de a pune în practică planuri precise care îți vor aduce beneficii rapide, dar și pe termen lung. Și imaginația ta este impresionantă, și s-ar putea să vină cu idei spectaculoase care să aducă avantaje pentru casa ta și pentru locul de muncă. Nu te mira dacă vei lăsa senzația că le știi pe toate și toți vor veni să-ți ceară sfaturi.

Întâlnirile cu prietenii îți vor aduce informații vitale, deși unele dintre acestea ar putea să te lase fără replică și să te sperie. Oricum vei afla detalii utile care îți vor fi de folos și care te vor ajuta să depășești câteva momente delicate care țin de serviciu și apar joi, dar și de unele aspecte esențiale din viața de familie. Este posibil ca prietenii să aibă și vești bune care să te bucure!  

Taur (20 aprilie – 20 mai): Luni lucrurile sunt foarte agitate la locul de muncă. O să fii foarte ocupată, stresată și cu foarte multe complicații de rezolvat. O să fii obosită seara, dar foarte mulțumită pentru că ziua a fost productivă și ai obținut rezultatele pe care le așteptai. Ritmul va continua aproape la fel toată săptămâna 13-19 mai 2024. Rezită! Merită! 

Primești vești care ar trebui să te pună în gardă, pentru că pot anunța schimbări care să te afecteze și să te marginalizeze, iar asta este imposibil de acceptat pentru tine, din foarte multe puncte de vedere, dar mai ales prin prisma orgoliului personal și al banilor. Ai putea găsi soluții care te vor pune la adăpost, dar oricum ar fi trebuie să acționezi repede și foarte calculat pentru că nu ai decât o șansă. 

Gemeni (21 mai – 20 iunie):  De miercuri încolo se deschid oportunități neașteptate și s-ar putea să găsești o cale nouă prin care ai putea să-ți crești veniturile lunare în mod substanțial. Va trebui să te mobilizezi și să-ți reorganizezi stilul de viață astfel încât să ai timp pentru toate cele care trebuie făcute. Nu va fi ușor, dar banii în plus sunt atât de necesari încât merită orice efort.

Ești implicată în unele evenimente sociale care sunt extrem de importante pentru tine, care îți fac o plăcere fabuloasă și te fac să crești tu în ochii tăi. Te implici în conversații fascinante și unele dintre detaliile pe care le auzi îți vor fi de mare folos pe viitor.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Un prieten îți va face recomandări folositoare. Te simți copleșită și trebuie să faci tot ceea ce se poate pentru a reduce tensiunea care plutește în jurul tău. Este important să-ți amintești unele obligații deja asumate și să le duci la îndeplinire. Joi și vineri sunt zile speciale, pe care trebuie să le parcurgi cu atenție și calm. 

Mintea ta funcționează rapid. Ești inspirată și creativă. Cel mai probabil vei dori să renunți la sarcinele banale și să-ți asumi doar obligațiile importante. Lucrurile nu funcționează așa, și nu prea poți înțelege ce înseamnă să faci și ce trebuie nu doar ce îți place, dar, la final, vei constata că ești mulțumită de rezultate.

Leu (23 iulie – 22 august): Dacă ai proiecte de viitor este momentul ideal să le începi. Încearcă să faci lucrurile care te bucură, pentru că din ele îți tragi energia și forța din fiecare zi. Mintea ta va găsi soluții pentru unele complicații care apar de nicăieri și pe care trebuie să le rezolvi. Cere sfaturi sau ajutor de la cineva cu autoritate care ține la tine. Săptămâna 13-19 mai 2024 este bună, dar foarte plină și obositoare.

Primești vești, sfaturi sau informații care îți vor aduce o ușurare, o echilibrare. Fii foarte limpede în exprimare, spune exact ce simți și cere exact ce ai nevoie. Nu vorbi în parabole pentru poți fi confuză!

Fecioară (23 august – 22 septembrie):  Inspirație este cuvântul săptămânii pentru tine. Talentul tău creativ ar trebui să înflorească și să te motiveze să pui în practică ideile minunate pe care le ai. Aceasta ar putea implica muzică, pictură, redactarea unor texte (scrie un jurnal!). Feedback-ul de la alții ar trebui să fie încurajator. Mergi pe drumul tău și fă ceea ce simți că ai nevoie să faci și nimic impus din afară.

Energia fizică și mentală este la nivel foarte ridicat miercuri, joi și vineri. Probabil că vei petrece timp în compania unor oameni care îți sunt foarte apropiați și de la care vei învăța câteva strategii extrem de folositoare. 

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Simți o pierdere concretă de energie. Nu te poți concentra și ești apatică. Fii blândă cu tine și rezistă dorinței de a purta război cu oricine te enervează. Ia vitamine și dormi cât se poate de mult. Când dormi nu te enervezi! Vine vești bune de departe. Săptămâna 13-19 mai 2024 este oarecum atipică pentru tine, dar nu este rău deloc, ba chiar dimpotrivă. E bine!

Abilitatea ta de a te exprima este pierdută. Împacă-te cu ideea că vei fi prinsă în tot felul de situații limită pe care va trebui să le gestionezi și cărora va trebui să le faci față, chiar dacă în primul moment te vei simți copleșită și complet depășită. Stai bine cu sănătatea, deci vei rezista efortului de recupera unele pierderi financiare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):  Conflictele dintre prietenii tăi și principiile tale se vor acutiza, mai ales că un partener ratează o mare oportunitate pe care i-ai semnalat-o. Natura ta uneori sarcastică și limba ascuțită ar putea afecta unele dintre relațiile tale dacă nu ești atentă. Stresul din carieră este un stimul de care trebuie să profiți. Fă economie de energie, pentru că săptămâna are doar 7 zile dar, pentru tine, va fi foarte lungă. 

Ai grijă la neînțelegerile care apar din erorile de comunicare. Rămâi în lumea reală și concentrează-te pe fapte. Fii optimistă. Fii foarte atentă la ceea ce fac și decid cei din jurul tău. Intervenția ta poate să fie salvatoare. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Ai grijă cum îți cheltui banii. Ține-ți bugetul sub control pentru că se poate evapora, dacă nu ești atentă. Schimbă rutina zilei, dacă vrei să le faci pe toate din lista acestei săptămâni. Pentru binele psihicului tău ai putea încerca puțină muncă voluntară. La o școală de exemplu sau undeva în comunitatea ta. Te va mobiliza. Fii foarte atentă la felul în care călătorești, indiferent de lungimea drumului.

Oportunitățile vin nechemate, dar trebuie să le vezi și să le folosești imediat ce apar. Nu lăsa pe nimeni să încerce să te păcălească și ai încredere în intuiția ta dacă simți că ceva nu este în regulă. Ai grijă și de corpul tău. Ultimul lucru pe care îl vrei este să te îmbolnăvești.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Încearcă să folosești puterea lui Mercur pentru a păstra lucrurile sub control. Dacă totuși devin stresante, alege să rămâi singură ca să te calmezi. Apar unele răni emoționale. Încearcă să le depășești analizându-te și stând de vorbă cu tine. Poți folosi și o oglindă și vorbește cu tine, așa cum ai vorbi cu cel mai bun prieten pe care îl ai.

Nu lăsa gelozia măruntă să-ți consume restul energiei emoționale pe care o mai ai. Nu ești în concurență cu nimeni. Continuă să te concentrezi pe lucrurile care contează și folosește orice scuze vrei pentru a nu lăsa nicio dramă să-ți tulbure liniștea sufletească. Știi care este adevărul tău și ar trebui să-ți fie suficient.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Ești zodia atinsă de aripa îngerilor. Cu toate acestea, nu spera să ajungi la ceea ce vrei doar prin noroc. În ciuda semnelor bune, trebuie totuși să fii atentă la cum merg lucrurile în jurul tău. Preocupă-te de tine, dar asta înseamnă să-ți faci treburile la care te-ai angajat.

Un prieten poate fi atins de o depresie adâncă și are nevoie de susținerea ta. Pragmatică cum ești este posibil să-l ignori, dar ar fi păcat. Nu-ți pierde vremea cu gânduri negative. Fă-ți treaba și bucură-te de oportunități de creștere și schimbare în bine. Ceea ce începe ca o săptămână obișnuită ar putea fi o zi memorabilă. Încearcă să-ți schimbi modul de gândire despre un anumit subiect dacă dorești să obții armonie.

Pești (19 februarie – 20 martie): Cineva, poate o persoană cu putere de decizie, dintr-un grup în care te afli îți poate cere ajutorul. Probabil că nu vrei să o faci, pentru că ai planuri. Nu-ți fie frică să spui nu. Energia creativă este la cote foarte ridicate și imaginația lucrează intens. Nu este momentul, însă pentru fantezie, reposabilitățile asumate sunt prioritare.

Caută modalități noi prin care să-ți gestionezi stresul, eventual dintre cele care nu implică cumpărături haotice de care nu ai nevoie. Întrebarea care te va măcina perioada următoare este cum transformi visele în realitate? Poate că ar fi bine să te întrebi dacă visele sunt realiste.

So săptămână bună să aveți! O meritați!

Sursa foto: 123rf.com (AI)

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies