fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024

Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024

Luna Nouă ne schimbă viața!

0 comentariu 151 vizualizari 15 minute timp estimat

Săptămâna 6-12 mai 2024 este luminoasă, și la propriu și la figurat. Accentul, în cele șapte zile acestei săptămâni este pus pe realitatea palpabilă din jurul nostru. Vedem, simțim, trăim, înțelegem cele ce sunt în jurul nostru și ne determină să luăm decizii, să ne implicăm și să acționăm. Este o săptămână bună, deși va fi una intensă, cu destule momente de cumpănă pentru fiecare dintre nativi.  

Efectele majore ale perioadei  6-12 mai 2024 vin din partea planetei Venus, care ne guvernează modul în care interacționăm unul cu celălalt și scoate la lumină ceea ce prețuim. Venus este exact în locul unde efectele sale sunt maxime, adică în casa ei pământească din Taur, unde iubește confortul, îndeamnă și provoacă experiențele fizice și senzoriale. 

Marte, omologul masculin, este și el la el acasă, în Berbec și este gata de acțiune. De la Marte ne vine energia, elanul, inspirația și ambiția de a face. 

👉 Ca să înțelegi mai bine viitorul aruncă un ochi în trecut! 

Aspecte pozitive/negative ale săptămânii 6-12 mai 2024

Momentul cel mai intens din această săptămână este Luna Nouă în Taur. Evenimentul se va consuma în noaptea de 7 spre 8. Ceea ce o să simțim este nevoie acută de a face ordine în finanțele noastre, de a stabili noi reguli. Avem obiective noi, unele foarte importante, mărețe chiar. Avem planuri, proiecte și suntem profund determinați să le realizăm, fie pentru că trebuie, fie pentru că viața noastră depinde de ele. 

Luna Nouă în Taur este momentul ideal pentru a pune bazele unei noi vieți. Dacă vreți concepeți copii, puneți bazele concrete a ceva în jurul căruia să gravitați în lunile și anii care urmează. Este momentul perfect pentru a face investiții. Este perfect să plantezi ceva. Semințele puse acum vor aduce roade, mulțumire, împlinire și vor răsplăti efortul, truda,dedicarea și ambiția. 

Orice va începe acum, va fi bun și va avea spor. Contextul astral este profund favorabil și momentul nu trebuie sub nicio formă ratat, cu atât mai mult cu cât este rar. 

Săptămâna 6-12 mai 2024 vine cu stabilitate și creștere. Pe măsură ce Soarele și Luna evoluează, ambele astre majore în zodia Peștilor, aduc un moment de oportunitate care amplifică speranța, ambiția personală de izbândă, determinarea și angajamentul către o traiectorie nouă, mai înaltă, provocatoare. Nu este ușor, ba chiar din contră, pentru mulți va fi greu, dificil, vor fi obstacole, dar tocmai asta este ceea ce va alimenta determinarea în realizarea scopului urmărit. 

Deși Venus este gazda majoră a „petrecerilor” din această săptămână, Marte este planeta care ne va domina. 

Sfatul major al momentului este: contruiți, luptați, munciți, dăruiți-vă efortul pentru scopul pe care-l aveți. Ignorați-i pe cei care spun că nu se poate, că e greu, că e mult. Continuați!   Lucrați, plantați, mergeți înainte! Construiți! Ceea ce ridicați acum nu se va mai dărâma niciodată! 

👉 Ceea ce se petrece cu tine în această săptămână este expresia a ceea ce ți-a fost relevat la începutul anului în predicțiile astrale complete

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Te poate supăra atitudinea cuiva din anturajul apropiat, care pare a nu lua în seama interesele sau confortul tău. Fă abstracție (cel puțin pentru un timp) de ceea ce se vehiculează în jurul tău. Nu tot ce auzi este corect și nu tot ce auzi te influențează și pe tine. 

Luna Nouă din 8 mai îți oferă pe tavă metode și căi prin care să poți pune în aplicare un plan, un proiect și, cu cât este mai diferit de ceea ce ai făcut în trecut, cu atât mai bine. Ia în calcul și posibilitățile financiare reale, nu doar dorința și elanul! Și încă ceva: dacă scopul tău are vreo tangență cu străinătatea, medicina, mediul academic ori sectoare de viață ușor avangardiste, ești pe drumul bun!

Taur (20 aprilie – 20 mai): Te preocupa mult imaginea publică, dar și suferi pentru unele „scăpări”, ceea ce îți poate afecta starea de bine mai mult decât crezi și mult mai mult decât merită. Dacă simți ca direcția nu este cea dorită de tine, ești în stare să te rupi cu totul de societate, mai ales că ai resurse pentru a o lua de la capăt. Un singur gest necontrolat, nu este capătul lumii! 

Acum, în această săptămână totul depinde doar de tine. Prin urmare, găsește calea rațională de a face un slalom cât mai inteligent printre obligații și posibilități. Dacă sperai să închei o alianță sau un contract, lasă-le să vină ele către tine, iar dacă nu vin, pesemne încă nu e momentul… 

Gemeni (21 mai – 20 iunie): Constatări, observații, amintiri, vechi convingeri care nu se mai regăsesc în realitate – toate acestea continuă să-i perturbe fluxul gândirii. Luna Nouă este un început de atitudine nouă, foarte serioasă, dar este bine să nu ai foarte mari așteptări.  Concentreaza-te în fiecare moment pe ceea ce ai de făcut acum!

Ai bune oportunități, în această săptămână de înnoire din temelii, de planuri realiste la toate capitolele, dar și de reflexie: ce anume ai ignorat până acum, ce anume n-ai vrut să vezi, unde ai vrut să-ți impui voința și să deții controlul total? Nu uita: banii și plăcerile imediate nu sunt totul în viață!

Rac (21 iunie – 22 iulie): Dacă te pregătești să faci o călătorie în străinătate, e bine să fii foarte prevăzătoare, deoarece ai putea întâmpina niște obstacole. Același lucru e valabil dacă ai de susținut un examen. În concluzie, înarmează-te cu multă răbdare și disciplină! Sunt esențiale, mai ales în această săptămână atât de specială. 

Luna Nouă aduce multe surprize, mai mult sau mai puțin plăcute – fie ți se diminuează fondurile, fie ești obligată să-ți faci alte planuri, pentru că vei realiza că cele vechi nu-și mai au sensul, sunt depășite ori implică stres și cheltuieli inutile. Fă curățenie în scopuri și păstrează-le doar pe cele sănătoase și viabile! 

Leu (23 iulie – 22 august): Sperăm să nu ai datorii pe la bănci ori ceva taxe de plătit… Contextul astral te poate frige la buzunar, deși ai fost harnică în ultima vreme. O nouă obligație financiară nu e tocmai ce îi doreai, dar dacă se va ivi, asta denota ca nu ai luat măsurile potrivite ca să previi. Fă-ți un plan ca să ieși din aceasta poveste în urmatoarele 6 luni. Se poate! 

Luna Nouă din 8 mai răstoarnă imaginea pe care o aveau ceilalți despre tine, dar s-ar putea să vrei chiar tu să intri în noua postură, deși e neașteptată, controversată. Nu uita: dacă intri pe un nou drum profesional, chiar și nebătătorit, e bine! Dacă faci schimbarea din alte motive (revoltă, revanșă, orgoliu, demonstrație de putere) direcția aleasă nu va avea un rezultat favorabil. Alege cu înțelepciune. Este o perioadă mult prea importantă ca să te lași dominată de contexte nefavorabile și ambiții inutile. 

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Luna Nouă îți aduce noi responsabilități într-o afacere sau în cuplu. Poate ca partenerul va fi mai aglomerat la serviciu sau, din diverse motive, nu se mai poate ocupa de gospodărie, de copii, de cumpăraturi… Dacă ai urmat un tratament ce s-a dovedit ineficient, schimbarea medicului poate fi de bun augur! Oricum nu-ți pierde încrederea și fii pragmatică. 

Ai, în săptămâna 6-12 mai 2024, șansa de a stabili contacte noi cu străinătatea ori de a privi cu mai multă toleranță o persoană care până de curând se purta cu ostilitate. Un tratament medical recent aplicat își poate arată primele beneficii. Din 15 mai, poți adăuga ceva nou în rutina ta zilnică – mișcare, plimbări, un nou aliment etc.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Ca să nu se supere nimeni (știm, ce în firea ta!) accepți să fii la dispoziția celor dragi, să oferi ajutor sau să faci un serviciu oarecare. Nu înseamnă că nu te enervează aceste solicitări, dar deocamdată nu prea ai ce sa faci. Calculează-ți bine timpul și banii, pentru ca unul dintre copii te presează în continuare cu nevoile sale…

Îți dorești să faci parte dintr-o echipă nouă, însă lucrurile nu se prea așază cum vrei tu. negociază la sânge, fii pragmatică, nu te lăsa impresionată de oferte superficiale care nu-ți aduc beneficii. Vineri este o zi importantă și trebuie să fii în formă. Nu promite bani, cadouri, recompense! 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Îi poți găsi o mare mulțumire în munca, mai cu seama dacă te ocupi de copii, lucrezi în educație sau ocrotirea persoanelor aflate în condiții dificile. Altfel, e momentul sa faci ordine în relația sentimentală, dacă aceasta lăsa cumva de dorit. Fă mișcare, implică-te în activități fizice zilnic și fii puțin mai toleranta cu părinții!

Luna Nouă consolidează un parteneriat potrivit și îl pune sub semnul întrebării pe cel făcut din rațiuni strict materiale. Deși avantajele amintite par a cântări greu, în realitate, viitorul va demonstra contrariul. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Dacă aștepți clarificarea situației unui imobil sau a unei moșteniri, e foarte posibil să se petreacă acest lucru. Dar să fii cu băgare de seama, pentru că e la fel de probabil să nu ți se acorde toate drepturile care ți se cuvin, ceea ce ar putea declanșa o reacție furtunoasă din partea ta, cu repercusiuni asupra nivelului tensiunii sanguine. 

Dacă îți place să ieși în natură, nu pregeta nicio clipă! Luna Nouă îți oferă posibilitatea să-ți schimbi stilul de viață sau de lucru, exact după nevoile tale și nu după ceea ce ți se spune, ți se recomandă, după ce ai citit ori auzit. Toate acestea pot fi minunate pentru alții, dar nu în mod obligatoriu și pentru tine. Învață să-ți asculți corpul și să-i oferi exact ce îți cere – atenție, însă fără exagerări!

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Un cadou frumos merită toți banii, mai ales că ții să alegi lucruri de calitate. Totuși, nu e momentul pentru o astfel de achiziție. Luna Nouă are darul de a te face mai înțeleaptă, mai atentă la informațiile ce vin către tine și prin intermediul cărora afli ceva neașteptat despre persoana iubită…

Luna Nouă îți aduce și mari surprize legate de copii sau de o persoană foarte dragă. Se schimbă optica, prioritățile ori modul în care vă exprimați sentimentele atât tu, cât și celălalt. Orice activitate creativă, începând cu grădinărit și terminând cu pictură, îți poate oferi bucurii de durată. 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Ai mai multă grijă de sănătatea ta, ferește-te de frig, infecții, umezeală! Se pare că bugetul e puțin mai limitat deocamdată, așa că o perioadă de stat mai mult pe acasă n-ar strica. Și dacă tot îi vine să pleci, dar nu se poate, fă curățenie drastică în dulapurile din bucătărie sau cele cu îmbrăcăminte!

Luna Nouă din 8 mai poate pune jar pe foc la modul cel mai neașteptat. Un membru al familiei decide să schimbe regulile casei ori să pretindă ceva: bunuri, bani, confort etc. E clar că nu ești dispusă să accepți, așa că, dacă nu pot fi respectate regulile tale, e vremea să schimbi ceva în convingeri, în metode… La ceva e musai să umbli și încă din această săptămână, propice pentru strategii noi. 

Pești (19 februarie – 20 martie): Luna Nouă îți aduce mai multă maturizare, dacă ai dat dovadă de seriozitate și răbdare în ultimii ani. Nu mai ai senzația de obstacol imposibil de trecut. Asumă-ți responsabilitatea pentru ceea ce ai trăit și pentru deciziile din prezent, nu fugi de greu și, mai ales, raportează-te la realitate în fiecare moment!! Ți-am mai adresat aceste îndemnuri, dar momentul astral actual reprezinta apogeul acestei cerințe, cu efecte pe o perioada de 6 luni de-acum înainte!

În  săptămâna 6-12 mai 2024 ai abilitatea de a face complet abstracție de toate din jurul tău. Ești focalizată doar pentru ce îți place să faci și pe ce îți este folositor. Este o atitudine excepțională pe care trebui să o urmeze și cei din jurul tău.

Sursa foto: pixabay

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies