fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 3-9 iunie 2024

Horoscopul săptămânii 3-9 iunie 2024

0 comentariu 561 vizualizari 11 minute timp estimat

Hprsoscopul săptămânii10-16 iunie a fost publicat! 

Horoscopul săptămânii 3-9 iunie 2024. Ai depășit săptămâna trecută cu bine. Știu că nu a fost ușor, dar ai izbândit. Ai fost influențată major de schimbarea energetică provocată de Jupiter. De acolo au fost toate cele care s-au consumat deja. Dar, mereu contează doar ceea ce va fi!

👉 Îți va fi de mare folos să citești ASTA

Săptămâna 3-9 iunie 2024 va fi cea care va face palpabile schimbările. Acestea devin clare, inevitabile, deseori majore. Atmosfera generală este alta, complet diferită de rutina care ne-a fost familiară până acum. Evoluăm! Iar schimbările prin care trecem nu sunt mereu line.    

Energia se mută de la focalizarea pe chestiuni pământești, resurse și prezent, pe atmosferă mult mai liberă, plină de oportunități și, deseori, jucăușă, specifică Gemenilor.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, intră în acest semn pe 3 iunie pentru un scurt sejur de trei săptămâni, crescând imediat nivelul de zgomot și curiozitatea noastră, dar și dificultatea de a rămâne concentrați pe un singur subiect.

Avertizare! Mercur are o întâlnire cu Pluto în Vărsător pe 4 iunie, aducând la suprafață informații puternice și profunde, secrete și adevăruri. Acest lucru ne va focaliza gândirea și conversațiile pe lucruri importante pe termen lung, deoarece Pluto tocmai a început un sejur de 20 de ani în Vărsător. Nativii din Vărsător sunt avantajați! Este momentul intens din horoscopul săptămânii 3-9 iunie 2024.

Aspecte pozitive/negative în horoscopul săptămânii 3-9 iunie 2024 

Depinde de capacitatea fiecăruia de a gestiona această perioadă. Recomandarea este să acordăm maximă atenție gândurilor – pentru că ele se pot transforma în fapte și conversațiilor noastre, pentru că ele pot duce la decizii. Maximă atenție pe 4 iunie. 

Deși pare că trăim într-un ciclu repetitiv, totul se va intensifica, deoarece Mercur se întâlnește cu Jupiter, amplificând tot și reușite și eșecuri. Totul este la maxim! În același timp, Soarele se unește cu Venus în Gemeni și provoacă multitasking și conștientizarea problemelor legate de relații.

4 iunie este o dată profund importantă, deoarece Mercur și Jupiter sunt în Gemeni, alături de Soarele și Venus la mijlocul acestui interval. Asta face ca optimismul să ne domine, ceea ce este foarte bine, cu atât mai mult cu cât Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie, aduce idei, soluții și proiecte noi.

Zgomotul va fi intens, cu multă socializare și activitate, până pe data de 7, după care avem frână cosmică intensă, reducem gălăgia și decidem (Să fie ziua alegerilor aleasă după mersul astrelor? Mă îndoiesc…n.a.). 

Pe 9 iunie, Marte se mută în Taur, oferind o abordare foarte pragmatică a resurselor, energiei și planurilor. Deși mintea noastră poate fi distrasă, vom urma cu meticulozitate scopul major pe care l-am construit atent până acum. Marte în Taur până la mijlocul lui iulie va funcționa ca o veritabilă ancoră.

Soarele face o conjuncție cu Saturn la finalul săptămânii 3-9 iunie 2024, și ne obligă să fim responsabili (Excelent aleasă ziua votului! Absolut excelent! n.a,). Ne concentrăm pe ceea ce trebuie, pe ceea ce este important, esențial, definitoriu și ne va influența mai departe pentru următorii 4 ani! (Jur, că așa este și că momentul alegerilor nu l-am analizat punctual, dar nu pot să nu constat ce excepțional de bună potrivire există. Or avea un astrolog, acolo, când au stabilit data alegerilor din 9 iunie! – n.a). Suntem responsabili, inteligenți, aplicați și deciși. Și construim viitorul. 

Gândul săptămânii: Fii deschisă la posibilități! 

👉 Nimic nu este întâmplăror. Vezi cum se leagă lucrurile, iar previziunile pentru  Anul Dragonului de Lemn, se adeveresc? 

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec (21 martie – 19 aprilie) Energiile cosmice te inspiră să îți explorezi pasiunile creative. Această săptămână aduce oportunități de creștere profesională. Un proiect important se finalizează cu succes, iar eforturile tale sunt recunoscute. Pe plan personal, ai grijă să nu neglijezi timpul petrecut cu cei dragi. Un weekend relaxant îți va reîncărca bateriile.

Taur (20 aprilie – 20 mai) Săptămâna începe cu o energie pozitivă în plan financiar. Energia acestei săptămâni te îndeamnă să te concentrezi pe relațiile personale. Poate apărea o discuție importantă cu un prieten sau partener, care va clarifica lucruri esențiale. La locul de muncă, creativitatea ta este la cote maxime, ceea ce îți poate aduce idei inovatoare și apreciere din partea colegilor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie) Aceasta este o săptămână excelentă pentru comunicare și networking. Vei avea oportunități să îți exprimi ideile și să colaborezi eficient cu ceilalți.  Vei primi vești bune care îți vor ridica moralul. Este posibil să primești o veste bună legată de un proiect profesional. În weekend, acordă timp pentru activități recreative care îți aduc bucurie și relaxare.

Rac (21 iunie – 22 iulie) Săptămâna aduce stabilitate în viața ta personală și profesională. O revizuire atentă a bugetului te poate ajuta să îți planifici mai bine cheltuielile viitoare. În plan personal, este un moment prielnic pentru a petrece timp cu familia și pentru a te bucura de armonie acasă. La muncă, te concentrezi pe finalizarea proiectelor importante. Weekendul este ideal pentru activități de relaxare și auto-reflecție.

Leu (23 iulie – 22 august) Te afli într-o perioadă de afirmare personală. Creativitatea și charisma ta sunt la cote maxime. Vei simți o nevoie puternică de a te exprima și de a arăta lumii cine ești. La locul de muncă, relațiile interpersonale se îmbunătățesc, dar evită conflictele inutile. Săptămâna se încheie cu momente de introspecție.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) Focalizarea ta pe detalii și organizare îți aduce succes la locul de muncă. Această săptămână este ideală pentru a te ocupa de lucrurile dificile, abandonate de alții. Abilitățile tale analitice sunt apreciate și te ajută să îți îndeplinești sarcinile eficient. În plan personal, ai grijă la sănătate și rezervă timp pentru odihnă și relaxare. Weekendul oferă ocazia de a te relaxa și de a te bucura de activitățile preferate.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie) Relațiile și parteneriatele sunt în centrul atenției. Vei simți nevoia de a reevalua anumite legături și de a clarifica situațiile ambigue. La locul de muncă, colaborarea și munca în echipă îți aduc rezultate excelente. În viața personală, sinceritatea și deschiderea sunt cheia succesului. Profită de weekend pentru activități creative.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) Este o perioadă excelentă pentru introspecție și dezvoltare personală. La locul de muncă, te concentrezi pe proiectele de lungă durată și pe strategii de succes. În viața personală, ai grijă să îți exprimi sentimentele sincer și să cultivi relații autentice. În relațiile personale, este un moment prielnic pentru clarificări și armonizare. Weekendul aduce liniște și reflecție.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie) Energia săptămânii te îndeamnă să explorezi noi orizonturi. Aventura și cunoașterea sunt prioritățile tale în această săptămână. Poate apărea o oportunitate de călătorie sau de învățare care îți va lărgi orizonturile. La locul de muncă, entuziasmul tău este molipsitor și inspiră colegii. În plan personal, caută echilibrul între libertate și responsabilitate. În weekend, rezervă timp pentru relaxare și aventură.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie) Focalizarea ta este pe obiectivele profesionale și pe stabilitate financiară. Eforturile tale sunt răsplătite, iar perseveranța îți aduce succese notabile. În viața personală, încearcă să te relaxezi și să te bucuri de compania celor apropiați. Un weekend liniștit îți va aduce pace interioară și este ideal pentru introspecție și planificare pentru viitor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie) Inovația și schimbarea sunt la ordinea zilei. La locul de muncă, ideile tale revoluționare pot face diferența. În plan personal, este important să comunici deschis și să fii receptiv la nevoile celor dragi. În relațiile personale, comunicarea deschisă este esențială. Profită de weekend pentru activități care te inspiră.

Pești (19 februarie – 20 martie) Empatia și intuiția te ghidează în aceste zile. Vei fi un sprijin important pentru cei din jur, iar sensibilitatea ta te ajută să navighezi situațiile dificile. La locul de muncă, creativitatea ta îți aduce aprecieri. În viața personală, asigură-te că îți oferi timp pentru odihnă și reflecție. Weekendul oferă ocazia de a te reconecta cu tine însuți.

O săptămână bună să aveți! O meritați!

Sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies