fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 18-24 martie 2024

Horoscopul săptămânii 18-24 martie 2024

Evenimente neașteptate

0 comentariu 134 vizualizari 13 minute timp estimat

Săptămâna 18-24 martie 2024 este una de tranziție, iar momentul maxim este echinocțiul de primăvară, care are loc în data de 20 martie, fix la ora 5.06, și marchează începutul primăverii astronomice, care va dura 92 de zile, până la solstițiul de vară. Este o schimbare de energie, care ne poate aduce un plus de tonus, dar în egală măsură poate genera confuzie. 

Perioada 18-24 martie 2024 este una bună, dar nu vor lipsi evenimentele neplăcute, momentele tensionate care vin din contexte noi sau care reactualizează dispute mai vechi care au rămas neclarificate. 

Este momentul în care trebuie să punem în lumină problemele pe care le avem și să renunțăm la tentativa, confortabilă pe moment de a le ascunde sub covor. 

Aspecte pozitive/negative ale săptămânii 18-24 martie 2024

  • Sunt lucruri pe care suntem obligați să le facem și să le spunem, indiferent dacă ne place, dacă putem sau dacă suntem pregătiți pentru asta, iar asta ni se va întâmpla în această săptămână. Situațiile pe care o să fim nevoiți să le înfruntăm pot aduce disconfort, dar sunt inevitabile, iar singura cale pe care o avem este să le rezolvăm. Pe undeva este chiar foarte bine, pentru că o să plecăm, mai departe, în această primăvară specială, mai limpezi și mai curați. 
  • Mercur se asociază cu Jupiter pe 18 martie și ne împinge cu violență de la spate. Este piciorul în dos care ne lansează înainte. 
  • Mercur mai face o asociere specială, de data aceasta cu Uranus în 22 martie și implică acele situații de care nu putem scăpa și care trebuie lămurite. Această situație generează anxietate, nervozitate. Momentele prin care vei trece pe 18 și pe 22 au legătură între ele, sunt generate unele din altele și sunt imposibil de ocolit. Dar, este bine de știut că fiecare nativ va experimenta diferit acest moment astral. 
  • Și, pentru ca totul să fie și mai palpitant, Marte are o relație (oarecum nepotrivită) cu Neptun pe 19 martie. Efectul, un ghiont suplimentar care îndeamnă la acțiune.
  • Pe 19 martie Soarele se mută în Berbec. Este începutul primăverii (al toamnei în emisfera sudică). Se va reaprinde dorința de bine și frumos, o să prețuim viața, în toate formele ei, o să fim mai îndrăzneți și, cu une limite, poate fi bine, o să ne asumăm riscuri, dar tocmai asta poate să sporească șansele reușitelor. Cine nu riscă, nu câștigă! 
  • Soarele face un sextil cu Pluto în Vărsător și ne invită să ne schimbăm viețile, ne atenuează simțul măsurii și ne face spectaculoși. Avem reacții atipice, ne comportăm peste limitele firești, peste ceea ce facem în general. 
  • Marte, planeta acțiunii, se mută în Pești, dar efecte sale sunt diminuate pentru că … se mișcă în apă. Așa că există o anume blândețe, care ne va marca pe toți, în atitudine, reacții, decizii, ceea ce este foarte bine. 
  • Sunt avantajate zodiile Berbec, Vărsător și Pești, dar nu există zodii defavorizate de astre. Fiecare  va avea ceva de câștigat!

Nu rata! 👉 Anul Dragonului de Lemn, ce aduce pentru fiecare nativ

Detalii pentru toate zodiile în săptămâna 18-24 martie 

Berbec – Vei putea îndeplini sarcinile rămase cu încredere în sine și vei merge mai departe în realizarea obiectivelor tale. Respectă rutina și vei putea evolua. Săptămâna aceasta eforturile pe care depui sunt cărămizile succeselor viitoare. Carisma ta este cuceritoare și va atrage atenția. Folosește-ți abilitățile și încearcă să construiești un plan nou pentru acțiunile care, până acum, nu au avut rezultatele pe care le doreai. Plimbările regulate de dimineață și o dietă controlată vă vor ajuta să-ți recapeți energia pierdută. 

Taur – Săptămâna aceasta este deosebit de bună, deoarece ceea ce gândești și ai pus în practică, până acum, ar putea fi piatra de temelie a schimbărilor viitoare. Este de sperat ca acestea să fie în bine, deși pot să apară și pași înapoi. Planurile profesionale pot fi perturbate, deoarece greșelile din trecut creează o oarecare confuzie. Gândește-te de două ori înainte de a lua orice decizie majoră. Vei depune eforturi pentru a readuce o atmosferă cordială acasă. Ai nevoie de asta, ca să te poți concentra la evenimentele de marți și joi. Nu te grăbi și fii atentă. 

Gemeni – Săptămâna asta primești multe lecții și poți traversa situații atipice. Ai parte de sprijinul consistent al prietenilor și al celor pe care-i iubești. Îți aduce energie participarea la evenimente sociale. Este posibil să reușești să stabilești parteneriate noi, care vor aduce beneficii pe termen lung de aici înainte, chiar dacă acestea înseamnă un efort suplimentar și unele renunțări. Zile foarte bune luni și miercuri, puțin haos joi. Sunt foarte posibile contacte noi sau revigorarea unor relații mai vechi. 

Rac –  Nu lăsa gândurile negative să te domnie, pentru că ai putea rata unele dintre oportunitățile strălucitoare care apar pe neașteptate. Crede în tine și depune tot efortul necesar pentru depășirea provocărilor pe care le primești. Ar fi bine să știi că niciodată lucrurile grele nu sunt pe cât de dificile crezi că sunt. O să înțelegi că ce contează cel mai mult este timpul și efortul pe care-l depui. Dragostea ta pentru lucrurile frumoase deschide oportunități, dar depinde doar de tine să le valorifici. Luni este o zi complicată, dar ulterior se limpezesc multe dintre problemele tale. 

Leu – Lucrurile bune se vor întâmpla săptămâna aceasta, dar pentru ca ele să se materializeze trebuie să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat. Tu ești singura persoană care știe ce este cu adevărat important. Judecă realitatea prin prisma dorințelor și nevoilor tale. Sfatul tău poate fi benefic pentru alții. Nu există nicio amenințare pentru finanțe. Există semne care indică faptul că un impuls profund de a explora noi orizonturi te va propulsa profesională, dar numai dacă chiar vrei asta. Profită de ideile creative de afaceri și fii foarte perseverentă. Joi și vineri sunt zile excelente. 

Fecioară – În săptămâna 18-24 martie, abilitățile tale analitice te vor ajuta să faci totul la timp și, în cele din urmă, efortul va deveni un succes. Vei primi recunoaștere și apreciere, dar încă este nevoie să fii prudentă pe plan financiar. Evită orice discuție în contradictoriu și fii atentă cui îi faci confidențe. Este o săptămână foarte echilibrată pentru tine, deși nu merge totul ca pe roate, nu vei experimenta complicații. Joi este o zi mai intensă, dar în rest planurile tale nu sunt afectate de nimic neprevăzut. 

Balanță – În săptămâna 18-24 martie 2024 vei putea beneficia de îmbunătățirea abilităților tale de comunicare. Trebuie să folosești aceste oportunități, pentru că sunt binevenite și necesare. Te vor ajuta să progresezi pe toate planurile. A spune ce gândești, ce vrei și ce nevoi ai, în cuvinte și la momentul potrivit este o artă. Ar trebui să fii mai precaută atunci când iei decizii majore. Ai parte de multe momente romantice și te simți bine tu, cu tine, ceea ce este un bonus pe care-l primești. Pot să apară ușoare probleme de sănătate care se pot rezolva cu odihnă. Prima jumătate din săptămână este agitată, apoi totul devine calm și lin. 

Scorpion – Va trebui să faci față criticilor chiar și după ce ai dat tot ce ai mai bun pentru a duce la îndeplinire un proiect. Nu-ți face prea multe griji. Ceea ce ai făcut este bun făcut și va aduce beneficii, chiar dacă nu imediat. Prima jumătate din săptămâna 18-24 martie 2024, poate fi mai monotonă, dar lucrurile se vor precipita de miercuri seara încolo. Este un context potrivit pentru planuri pe termen lung și foarte lung. Poate un mariaj, poate un copil sau planuri de schimbare radicală. Analizează cu atenție și gândește în perspectivă, dar fără panică.  

Săgetător – Probabil că vei avea o mare oportunitate de progres. Munca ta îți oferă satisfacție. Vești fericite vine din toate părțile, deși unele dintre ele te-ar putea agasa. Se întâmplă asta pentru că te compari cu situațiile altora ceea ce este o foarte mare greșeală care îți sabotează încrederea în tine. În fapt, te demoralizezi singură. Dacă te consolează, află că ești sursă de invidie pentru mulți alții. Fii atentă la adversarii tăi. Folosește-ți în mod corespunzător timpul. Inițiativele în dragoste aduc rezultate pozitive, dar poate că ar fi bine să fii mai îndrăzneață. Ai o săptămână bună, mai ales miercuri și vineri. 

Capricorn – Nu împărtăși problemele tale cu persoane în care nu ai încredere sau celor care nu te respectă și pot folosi secretele tale. Încearcă să rămâi calmă și calculată în decizii și abordări. Nu călătorii săptămâna aceasta mai mult decât o impune rutina. Munca în echipă, mai degrabă decât încercarea de a merge pe cont propriu, poate aduce rezultate. Știu, este atipic pentru tine, dar ai putea încerca, deoarece are potențial să aducă beneficii pe termen lung. Săptămâna  18-24 martie 2024 iese din tipare, dar te vei descurca în ciuda faptului că sunt multe provocări. 

Vărsător – Noile conexiuni pe care le stabilești săptămâna aceasta, vor fi legături foarte utile în viitor atât din punct de vedere profesional, cât și pentru viața personală. Atitudinea ta determinată față de muncă, aduce rezultatele pe care le dorești. Săptămâna 18-24 martie 2024 este una care nu iese foarte mult din tipare, dar există câteva momente excelente care trasează direcția pe care vei merge în viitor. Nu este totul roz, dar trebuie să recunoști că ar fi plictisitor dacă nu ar exista provocările. 

Pești – Inspirația este cuvântul săptămânii pentru tine. Talentul tău creativ ar trebui să înflorească și să te motiveze să pui în practică ideile minunate pe care le ai. Aceasta ar putea implica muzică, pictură, redactarea unor texte. Feedback-ul de la alții ar trebui să fie încurajator. Mergi pe drumul tău și fă ceea ce simți că ai nevoie să faci și refuză ceea ce este impus din afară. Unele lucruri esențiale depind exclusiv de tine. Ai posibilitatea de a pune în practică planuri mai vechi și vei fi apreciată pentru aceasta. Nu te mira dacă vei lăsa senzația că le știi pe toate și toți vor veni să-ți ceară sfaturi.

Nu rata! 👉 Horoscopul dragostei în 2024

Sursa foto: 123rf.com AI

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies