fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 22-28 aprilie 2024

Horoscopul săptămânii 22-28 aprilie 2024

Nici greu, nici ușor

0 comentariu 137 vizualizari 14 minute timp estimat

În general, previziunile astrale și horoscopul săptămânii 22-28 aprilie 2024 arată că urmează o perioadă satisfăcătoare. Nu va fi greu, dar nici ușor. Vom avea de-a face cu asimilarea evenimentelor pe care le-am trăit, cu valorificarea și implementarea tuturor schimbărilor care ne marchează pe fiecare dintre noi.

Conjuncția Jupiter-Uranus este încă în reverberare și rămâne un factor major la care ne raportăm pe parcursul săptămânii 22-28 aprilie 2024 și care, de fapt, trasează direcția pentru toată luna mai. 

Există două teme majore. Prima este frecarea neîntreruptă pe care o provoacă lucrurile pe care trebuie să le finalizăm. O sa auzi un continuu: „Haide, rezolvă!”. Este efectul semisextilelor,  când două corpuri sunt la doar 30 de grade unul de celălalt, iar în aprile au fost șaisprezece în total, dintre care șase doar în săptămâna 22-28 aprilie 2024. A doua este, evident, Mercur! Tot retrograd, dar la final. În plus, este așezat incomod, pentru el (pentru noi!) față de Saturn, ca să ne încurce cât poate el de mult. 

👉 Anul Dragonului de Lemn, ce aduce pentru fiecare nativ

Aspecte pozitive/negative în horoscopul săptămânii 22-28 aprilie 2024

Există lucruri în viața ta, situații, aspecte care necesită ajustări, care necesită reparații și primul domeniu în care se întâmplă acest lucru sunt relațiile. De fiecare dată când o parte a unui sistem se schimbă, restul sistemului trebuie să se rearanjeze, fie că este vorba de lucruri într-o familie, într-o căsătorie sau într-un cerc de prieteni. Acest aspect este intens in horoscopul săptămânii 22-28 aprilie.

Luna Plină în semnul Scorpionului – este Luna Pascală – pe data de 23, este marele eveniment al săptămânii. Efectul va fi de alunecare, combinat cu o dorință intensă de a ne elibera de orice activități, de a pune totul pe pauză.  Luna Plină are efecte detoxifiant, ne înnoim, de transformăm, ne curățăm. Este o curățare fizică, dar mai ales psihică. 

Ne macină resturile, cioburile, lucrurile neterminate, toate cele care au rămas nici finalizate, nici oprite din evoluție. Ne stau pe cap, pe suflet, pe umeri. Combinat cu dorința teribilă de eliberarea, presiunea va fi, pentru unii zdrobitoare. 

Foarte multă presiune pe Scorpioni. Conform previsiunilor din horoscopul săptămânii 22-28 aprilie, Pluto,guvernatorul se află chiar în gradele de început ale Vărsătorului și există lucruri care urmează să fie curățate și eliberate pentru a ne lansa într-un viitor destul de cenușiu, dar pe care inevitabil trebuie să-l parcurgem.  

Mercur își încheie retrogradul, dar nu și efectele. Va mai dura ceva timp înainte ca Mercur să-și finalizeze schimbarea. Așa că avem senzația că suntem suspendați în timp, în timp ce lucrurile merg încet, ceea ce va prelungi, efectele toxice pe care le are Luna Plină din Scorpion.

👉 Horoscopul dragostei în 2024

Detalii pentru toate zodiile – horoscopul săptămânii 

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Proiectele referitoare la locul de muncă, sau personale care au legătură cu asta, sunt în măsură să vă dea viața peste cap. Pe de altă parte ai o șansă importantă la succes și la o creștere semnificativă a veniturilor, dar depinde exclusiv de tine, de felul în care controlezi și gestionezi situația. Rămâi concentrată. Nu vrei să ratezi nimic. 

Cu Soarele în tranzit prin casa comunicării, săptămâna aceasta te găsește extrem de comunicativ și plin de inițiativă. Este momentul perfect pentru a-ți exprima ideile și a lua decizii importante în ceea ce privește cariera sau proiectele personale. Totuși, fii atent la impulsivitatea ta naturală, pentru a evita conflictele nedorite în relațiile interpersonale.

Taur (20 aprilie – 20 mai): Cu Luna plină în casa ta a relațiilor, săptămâna aceasta aduce aspecte importante legate de parteneriate și colaborări. Este posibil să apară o situație care necesită compromis și echilibrul între nevoile tale și ale celorlalți. Fii deschis la dialog și caută soluții creative pentru a menține armonia în relațiile tale.

Dacă ești implicat în decizii majore ia în calcul că este posibil să o apuci pe o cale greșită. Orientează-te către activități creative sau studii. Un nou prieten ar putea fi, de departe, una dintre marile surse de inspirație, pentru tine. Nu ignora propunerile pe care le primești.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): Mercur este retrograd în casa finanțelor, săptămâna aceasta ar putea aduce unele provocări legate de gestionarea banilor și resurselor. Este important să fii atentă la cheltuieli și să fii prudentă în deciziile financiare. Folosește această perioadă pentru a revizui planurile și strategiile financiare, astfel încât să poți face ajustări necesare pentru a-ți atinge obiectivele.

Beneficiul este că ești extrem de intuitivă, dar asta nu te poate ajuta prea mult, atâta vreme cât nu acționezi și nu faci ceea ce simți că trebuie să faci. Viziunile, visele profetice și premonițiile ți-ar putea arăta calea, dar pentru asta trebuie să filterezi cu atenție emoțiile și să alegi o cale de mijloc, fară atitudini radicale.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Nu refuza invitațiile pe care le primești azi. O întâlnire sau un eveniment social ar putea fi sursa unor relații viitoare care te vor influența în mod esențial, dar care, în egală măsură, pot să-ți provoace schimbări bruște în plan sentimental și profesional. S-ar putea să te îndrăgostești, iar până spre seară să fii uimită de schimbările prin care vei trece. 

Marte în tranzit prin casa identității iar asta îți dă energie și determinare în atingerea obiectivelor tale personale. Ai încredere în tine și urmărește-ți pasiunile cu hotărâre. Este momentul potrivit pentru a lua inițiativa în direcția dorită și pentru a-ți exprima creativitatea în moduri noi și inspirate.

Leu (23 iulie – 22 august): Venus activează comunicarea, ceea ce aduce aspecte plăcute în sfera socială și a relațiilor interpersonale. Este posibil să faci conexiuni importante sau să ai discuții valoroase care să îți aducă bucurie și satisfacție. Fii deschisă la întâlniri noi și la a explora noi idei și perspective.

O chestiune financiară delicată se va rezolva. Nu în forma ideală pentru tine, dar mult mai eficient decât te-ai așteptat inițial. Este probabil ca toată lumea să fie foarte mândră de tine. Este momentul să fii și tu mulțumită de tine. Te poți lăuda. Acesta este doar începutul unei perioade norocoase pentru tine, inclusiv în ceea ce privește banii.

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Saturn îți impulsionează resursele, săptămâna aceasta ar putea fi o perioadă potrivită pentru a-ți revizui prioritățile financiare și pentru a face ajustări în planurile tale de gestionare a banilor. Fii disciplinată și responsabilă în administrarea resurselor tale și caută modalități de a-ți consolida stabilitatea financiară pe termen lung.

Vin vești bune pentru tine, vești care implică ceva realizat de tine, scris, desenat sau făcut. Creativitatea se combină cu o capacitate intelectuală sporită ceea ce accelerează succesul și aduc norocul la ușa ta. S-ar putea să fii foarte uimită, dar te vei obișnui cu astfel de momente pentru că această tendință va continua. Profita de perioada bună prin care treci.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Un demers la care ai renunțat, revine în actualitate, de data aceasta ca o adevărată oportunitate. Este o soluție care poate aduce beneficii pe termen lung, dar depinde doar de tine cât de mari vor fi avantajele. Prietenii și un interes sentimental, nerecunoscut, încă priorități.

Jupiter în tranzit prin casa sinelui, te găsește într-o perioadă favorabilă pentru creșterea personală și dezvoltarea spirituală. Este momentul potrivit pentru a-ți explora interesele și pasiunile, și pentru a căuta înțelepciune și înțelegere în domenii care te fascinează. Fii deschis la noi experiențe și la a-ți extinde orizonturile mentale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Mercur nu-ți este prieten, este retrograd în casa carierei, săptămâna aceasta ar putea aduce unele dificultăți în comunicarea cu colegii sau în gestionarea proiectelor la locul de muncă. Fii atentă la detalii și fii pregătită să faci față provocărilor cu răbdare și înțelepciune. Folosește această perioadă pentru a-ți clarifica obiectivele profesionale și pentru a face ajustări în strategiile tale.

Activitățile de grup sau evenimentele sociale te pot pune în contact cu o persoană nouă, foarte interesantă. Ai putea simți o puternică atracție fizică față de aceasta. Dacă nu ești implicată într-o relație – și chiar dacă ești – vei da curs impulsurilor. Nu se știe unde duce povestea asta, dar ar fi indicat să o gestionezi cu atenție ca să nu-i rănești pe cei din jurul tău.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Orice ai încerca să realizezi în ultimele luni, și nu a reușit, s-ar putea dezlega. Ar putea fi o surpriză majoră. Cu toate acestea, nu spera luna de pe cer și ține cont că orice realizare ar veni trebuie susținută de efortul tău zilnic, de aici înainte. 

Venus în tranzit prin casa prieteniilor, aduce aspecte plăcute în sfera socială și a relațiilor interpersonale. Este momentul potrivit pentru a petrece timp de calitate cu prietenii și pentru a te bucura de interacțiunea lor. Fii deschisă la noi conexiuni și aventuri sociale care tind să îți aducă bucurie și satisfacție.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Marte activează cariera și tot ceea ce ține de profesie, astfel că vei fi plină de energie și determinare în atingerea obiectivelor profesionale. Ai încredere în abilitățile tale și fii dispusă să iei inițiativa în direcția dorită. Este momentul potrivit pentru a-ți demonstra competențele și pentru a obține recunoașterea pe care o meriți în domeniul tău de activitate.

Perioada ar putea fi una dintre cele mai norocoase zile din viața ta. Toate cele pentru care te străduiești – romantism, bani, împlinire creativă – ar putea avea susținerea astrelor. Sunt posibile apeluri interesate, care să aducă vești foarte bune. Singurul dezavantaj este că toate cele care se întâmplă te-ar putea epuiza.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Soarele te luminează indirect, dar suficient pentru a visa cu ochii deschiși. Săptămâna aceasta te găsește în plin de entuziasm și dorință de explorare. Este momentul potrivit pentru a călători sau pentru a te implica în activități care să-ți aducă noi experiențe și perspective. Fii deschisă la aventuri și fii pregătită să îți extinzi orizonturile mentale și emoționale.

Informațiile pe care le primești prin vise și mesaje instinctive ar putea declanșa adevărate revelații și soluții la unele din problemele cu care te confrunți și să deschidă calea spre succes. Eliberarea emoțională te poate face să simțiți că o mare greutate a fost ridicată de pe umerii tăi. Ascultă-ți impulsurile!

Pești (19 februarie – 20 martie): Luna Plină stă puțin – dar stă  pe resursele tale, ceea ce aduce aspecte importante legate de gestionarea banilor. Este posibil să apară oportunități sau provocări legate de veniturile tale sau de modul în care îți administrezi resursele. Fii atent la aspectele practice și caută soluții creative pentru a-ți consolida stabilitatea financiară și pentru a-ți atinge obiectivele materiale.

Unele apeluri neașteptate de la prieteni sau colegi ar putea aduce vești minunate. Iubirea, banii, succesul în carieră și dezvoltarea personală – toate par să fie la locul lor. Profită de perioada benefică pentru că lucrurile s-ar putea schimba radical, ceva mai târziu. Fă-ți rezerve! 

Acestea este horoscopul săptămânii 22-28 aprilie. Sper că îți vor fi de folos și că vei avea o săptămână minunată!

sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies