fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 4-10 martie 2024

Horoscopul săptămânii 4-10 martie 2024

Suntem în puterea lui Mercur!

0 comentariu 390 vizualizari 11 minute timp estimat

Săptămâna 4-10 martie 2024 este dominată de Mercur. Este momentul să spunem că Mercur este conducătorul sistemelor noastre informaționale, a gândurile noastre, a tot ce ne intră și iese din minte. În consecință, săptămâna va fi dirijată integral de fluxul de energie ale acestei planete.  În plan secund va fi o Lună Nouă în Pești la sfârșitul săptămânii. 

Contextul astral aduce o deschidere a minții, informații, gânduri, mesaje noi și inovatoare, dar și potențial perturbatoare care ne vor scutura puțin și ne vor arăta calea spre eliberare. Comunicăm bine, util, culegem informații și, foarte important, știm să le folosim. Este pasul necesar înainte de a trece la acțiune, iar acțiunea vine și ea. Curând!

Aspecte pozitive/negative ale săptămânii 4-10 martie 2024

  • Mercur începe săptămâna într-un sextil benefic cu Uranus. Împreună oferă oportunități, ocazii, șanse. Putem valorifica ceea ce am învățat, am primit și ceea ce avem. Este un moment de limpezire a minții. 
  • Ceea ce se petrece în această săptămână va prevesti ceea ce urmează, stimulat și susținut și de o frumoasă și bună Lună Nouă în semnul Peștilor la sfârșitul săptămânii.
  • Mercur și Venus fac un aspect care seamănă cu ghiontul care te trade în afara unui pericola iminet, dar va genera schimbări de atitudine.  
  • Intuiția este la nivel maxim, pentru toți nativii. Am putea încerca să comunicăm telepatic și,unii ar avea chiar surpriza să descopere că pot. 
  • Venus și Neptun, conducătorii iubirii și ai inspirației vor alimenta cele mai profunde trăiri, analize, introspecții și evaluări. Indiferent de context și rezultate, toate ne vor aduce ceva bun și ceva mai puțin bun. Dar, uneori să te înțelegi, să știi este cel mai important lucru. 
  • Este un context astral favorabil pentru evenimente importante, mari, cu bătaie lungă. 
  • Marte, Jupiter sunt în poziții care îndeamnă la acțiune, scopul urmărit fiind mereu nobil, important și necesar. 
  • La finalul săptămânii Mercur trece în casa Berbecului și comunicarea poate deveni impulsivă, agresivă. Poate fi efectul unor evenimente sau doar mai multă agitație. 

👉 Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec – Nu este exclus să fii nevoită să alegi între mai multe oportunități. Chibzuiește corect și alege ceea ce este cu adevărat important, nu doar ceea ce pare facil și lejer. Ai o senzație acută de deprimare. În principiu este justificată, dar poate că ar fi bine să acorzi mai multă atenție stilului tău de viață. Săptămâna este plină, densă în evenimente mici și mai mari, multe importante. Se face liniște abia vineri. Ai resurse pentru ce urmează, chiar dacă te simți deseori epuizată. 

Taur – Îți ajung la urechi unele secrete. Folosește-le dacă par a fi utile pentru tine, dar nu spune nimănui ceea ce ai aflat. Fii atentă la toate cele ce se petrece în jurul tău și iartă dacă cineva a greșit față de tine. Nu este deloc momentul pentru crize de gelozie sau supărări. Fii foarte atentă la aspectele care țin de profesie și de sursele tale de bani. De luni până miercuri este perioadă de analiză. Vei intra cu forțe proaspete în arenă de joi încolo. Îți face multe probleme inutile și griji degeaba. 

Gemeni – Este cu adevărat foarte greu să-ți faci, acum, planuri de viitor, dar este util să privești în perspectivă. Asta îți conferă echilibrul psihic de care ai atât de multă nevoie și o șansă în plus, când este vorba despre relațiile de cuplu și cele profesionale. Săptămâna ta este foarte aglomerată, dar mai ales în prima parte a zilei. Recuperează-te după-amiaza, ca să fii gata pentru o nouă bătălie. Zile foarte bune joi și vineri. 

Rac – Nu refuza sarcinile suplimentare pe care le primești, fie că sunt legate de casă sau de serviciu. Dacă ești solicitată înseamnă că te achiți corect de obligațiile tale și oferi încredere. O să vina vreme când capitalul de încredere pe care-l ai îți va fi de foarte mare ajutor. Fii mai răbdătoare și mai înțelegătoare cu cei din jurul tău. Toată lumea este mult mai stresată și mult mai agitată în această perioadă. Luni o zi excelentă, la fel și miercuri. Marți și joi motoarele tale sunt pe economic. 

Leu – Par a fi aproape inevitabile niște discuții aprinse în cuplu. Dacă vei înțelege că discuțiile în contradictoriu sunt utile o să găsești cele mai bune soluții. Ești agitată și simți că ai nevoie de o plasă de siguranță. Uneori cea mai bună este cea pe care ne-o facem singuri. Ai nevoie de liniște și de o atmosferă fără stres, dar asta depinde doar de deciziile tale. Da! Știu, poate fi dificil să alegi, dar este necesar. Vineri ai o zi bună, dar până atunci apele tale sunt destul de învolburate și nu tocmai limpezi. Poți să le faci față.

Fecioară – Ai preocupări foarte variate, ești plină de idei și de soluții pentru probleme care apar din senin. Cei din jurul tău îți urmează exemplul și se simt și ei mai bine, datorită ție. Totul este în regulă atâta vreme cât eviți orice speculații financiare și nu faci nici un fel de investiții inutile. Partenerul tău te apreciază foarte mult pentru efortul tău zilnic. Săptămâna este calmă, aproape monotonă, dacă este să luăm în calcul agitația celorlalți. Uneori e foarte bine să fii spectator sau să fii trasă pe tușă. 

Balanță – Reacțiile unor colegi te vor enerva foarte tare, mai ales pentru că te pun în dificultate și nu ai argumente să explici care este problema. Lasă lucrurile așa cum sunt, pentru că se vor clarifica de la sine, zilele următoare. asta , probabil că se consumă marți. Acasă găsești toată înțelegerea și toată susținerea de care ai nevoie și asta te face să te simți bine. Săptămâna curge relativ liniștit. Luni p zi foarte bună, miercuri iese soarele, vineri sunt posibile ceva turbulențe trecătoare. 

Scorpion – Există o predispoziție astrală pentru accidente și soluția este să accepți acest fapt și să iei măsurile corecte. Prudență și atenție. Ține minte că astrele propun, iar omul are posibilitatea de a alege ceea ce face. Acordă atenție intuiției și nu face nimic din ceea ce simți că nu trebuie să faci. Fii calmă, calculată, nu face nimic inutil și totul va fi bine. Luni o zi bună, joi la fel, iar săptămâna se termină foarte bine. 

Săgetător – Ai putea lua azi unele decizii importante ale căror efecte să le resimți timp îndelungat. Cântărește bine tot ceea ce vei hotărî și ține cont de cei din jurul tău. Unele beneficii financiare pot să apară din speculații, dar dacă te încumeți să le faci fii cu foarte mare băgare de seamă pentru că te poți păcăli. Cere sfatul cuiva care se pricepe cu adevărat. Marți ai o zi excelentă, va compensa frustrările de luni și nemulțumirile de joi. Vineri e din nou bine. 

Capricorn – Ești tentată să faci reproșuri și să dai vina pentru unele eșecuri, pe cei din jur, chiar dacă ei nu au nici o vină. Ești iritată și starea ta îi afectează și pe cei din jur. Fii mai calculată și încearcă să analizezi lucrurile cu mai mult calm. Nu este niciodată chiar atât de complicat pe cât pare. Săptămâna ta este foarte plină, muncești mult, dar le dovedești, chiar dacă este nevoie de mult efort. Zile foarte bune joi și vineri. Emoții pentru cineva drag luni, marți și miercuri. 

Vărsător – Ai tendința de a lăsa lucrurile de azi pe mâine. Nu este deloc bine pentru că deși amâni treburile acestea tot trebuie duse la capăt. În plus, delăsarea nu este o trăsătură care să te caracterizeze și dacă nu-ți revi vei primi evaluări proaste care nu-ți sunt caracteristice. Ești foarte activă și depui mult suflet în relațiile cu cei dragi. Totuși, ești foarte inspirată luni, mulțumită de ceea ce faci marți, veselă miercuri. Finalul de săptămână începe devreme și este plăcut. 

Pești – Ai noroc, intuiție și spor, dar este bine să nu-ți forțezi șansele. Prudența și cumpătarea fac casă bună cu succesul mai ales în cazul nativilor din această zodie. Privește lucrurile în perspectivă și nu abandona un proiect doar pentru că pare dificil și nepotrivit în acest moment. Fii mai afectivă cu cei dragi! Au nevoie de tine, tot așa cum tu ai nevoie de ei! Săptămâna este destul de agitată, dar nu vei avea niciun fel de dificultăți să le depășești. Primești suport exact atunci când ai nevoie, de unde ai nevoie și exact cât îți trebuie.

👉 Horoscopul dragostei în 2024

Sursa foto: unsplash.com/

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies