fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Începem să simțim schimbarea

0 comentariu 205 vizualizari 10 minute timp estimat

Săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie are forța de a ne determina, pe toți să facem un mare pas înainte. Este timpul să stăm la cârma unui nou început, să devenim prezenți și activi în viața noastră, mai mult ca niciodată până acum. Vărsătorul, în casa căruia strălucește Soarele ne reformează și ne aduce perspective de reîmprospătate. Și, să nu-l uităm pe Pluto și efectele lui dure, dar pozitive.  

Câteva aspecte pozitive/negative ale săptămânii 29 ianuarie – 4 februarie

  • Sunt doar două aspecte astrale importante în această săptămână, dar cu toate acestea va fi o perioadă foarte diferită. 
  • Uranus, artistul schimbărilor rapide și al deciziilor luate într-o clipă poate oferi perspective imprevizibile. Vărsătorii simt asta din plin, sub efectul lui Pluto, care îi face să schimbe radical direcția pe care au mers până acum. 
  • Marte, planeta acțiunii intră în jos și ne va impulsiona cu un flux de energie. Un trigon Marte/Uranus este scânteia care planifică călătorii (scopul lor este unul de a rezolva, aplana sau începe un demers de durată).
  • Mercur, conducătorul proceselor noastre de gândire, al comunicării noastre, al modului în care ne deplasăm este într-un aspect sextil sau de oportunitate cu Neptun. Efectul este de disoluție cu scopul de a lăsa energia bună să ne mobilizeze. 
  • Soarele în Vărsător stimulează creativitatea, avem randament bun, rezolvăm sau facem planuri pe care le urmăm. 

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec – Ești pozitivă și, mai mult ca niciodată, ai în fine, încredere în viitor. Te-ai convins că uneori a avea răbdare este cel mai bun lucuri pe care îl poți face, pentru că de cele mai multe ori lucrurile foarte complicate, dar anormale se rezolvă cu bine, de la sine. Ai foarte multe de finalizat în această săptămână, dar le vei duce pe toate la bun sfârșit. Joi va fi mai dificil, dar vineri vei putea respira ușurată. 

👉 Horoscop Berbec. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Taur – Ai putea începe ceva nou, luni, de exemplu, fie un proiect, fie un job, fie ceva în casă sau în curte. Ideea este că orice ai face îți va aduce satisfacții și stare bună. Ai câteva zile în care vei fi dificilă și indecisă. Ai însă o energie debordantă care îi va molipsi și pe cei din jurul tău. Ai putea avea ceva discuții în contradictoriu, marți și vineri, dar rezultatele vor fi pozitive și pentru tine și pentru interlocutori.

👉 Horoscop Taur. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Gemeni – Ești plină de idei fantastice, unele dintre ele cu adevărat geniale, dar cu toate acestea nu le poți folosi pentru că ești condamnată să asculții indicațiile pe care le primești de la superiori. Este marea ta nemulțumire și acesta este săptămâna în care poți face ceva în acest sens. Caută alte soluții de comunicare și implică-te, pentru că este la mijloc job-ul tău și cariera pentru care ai muncit atât de mult. Fii prudentă cu sănătatea miercuri, nu face niciun fel de excese, care s-ar putea întoarce împotriva ta. Joi și vineri sunt excelente. 

👉 Horoscop Gemeni. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Rac – Ai o tendință clară de a exagera și de a face lucruri mult peste nivelul necesar. Și faci asta de la începutul anului. Este momentul să te oprești și să schimbi ceva. Exuberanța poate fi utilă, dar numai până la un punct. Ești veselă și energică, luni și marți, iar joi, ai dispoziția necesară pentru o strategie de viitor. Vineri vei gusta bucuria muncii împlinite. Fii mai organizată și-ți va fi mai ușor. 

👉 Horoscop Rac. Caracteristicile zodiei și predicții astrale 

Leu – Găsește mai mult timp pe care să-l dedici celor dragi. Au nevoie de prezența ta, într-o măsură mai mare decât pare. În plus, cei mici mai ales sunt o sursă excelentă de energie și tonus, și asta este exact ceea ce ai nevoie în acest moment. La job lucrurile nu sunt foarte clare, dar curând se vor limpezi și totul va fi bine. Nu este cea mai teribilă perioadă a ta, Soarele este în opoziție. Nu te stresa, nu te speria, trece! 

👉 Horoscop Leu. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Fecioară – Săptămâna aceasta, comunicarea devine esențială. Fii clară în exprimarea ideilor și evită neînțelegerile. În relațiile personale, manifestă empatie și ascultă cu atenție. Finanțele necesită o atenție sporită, joi și vineri, probabil ceva documente birocratice. Ocupă-ti timpul cu ceva util, care să-ți aducă beneficii pe termen lung. Nu pierde vreme și nu-ți forța destinul!

Balanță – Ascultă sfaturile celor dragi și pune preț pe ceea ce ai, nu pe ceea ce visezi că ai putea avea și te vei simți mult mai bine. Concentrează-te pe ceea ce nu ai putut face ieri și ți-ai dorit să faci! Relațiile personale se îmbunătățesc, iar creativitatea ta strălucește. Fii deschis la noi perspective. Riști să faci o inutilă risipă de bani miercuri, cheltuind aiurea pe tot felul de mofturi care se vor dovedi inutile. Analizează totul cu maximă atenție și caută să analizezi atent deciziile pe care le iei. 

Scorpion – Ce-ar fi dacă ți-ai schimbă programul obișnuit și ai face ceva ieșit din comun? Te vei simți excelent după aceea. Fă ceea ce nu ai face în mod obișnuit și ai să vezi ce stare bună vei avea. Nu este momentul să te gândești la o relație mai serioasă, pentru că nu este nici contextul nici omul potrivit. Ai încredere în tine și acționează în direcția în care vrei să mergi. Ai mari șanse de reușită. Fii calmă și pragmatică, în fiecare clipă a acestei săptămâni. 

Săgetător – Cineva cu autoritate asupra ta nu te lasă să faci ceva ce-ți doreai și te simți frustrată și neîmplinită. Se întâmplă luni sau marți. Când te enervezi, îți pierzi capul și nu mai gândești limpede. Încearcă să revii cu picioarele pe pământ. Dacă acum nu dai importantă carierei, peste câțiva ani îți va părea rău că nu ai făcut-o. În plus, este foarte util să-ți păstrezi calmul și să-ți conservi energia. În săptămâna asta, acordă mai multă atenție stării tale de sănătate.

Capricorn – Îți revin în minte amintiri din trecut și nu este deloc momentul potrivit pentru reverii sentimentale. Amintește-ți numai de cele mai frumoase momente și nu-ți strica singură ziua. Poartă-te frumos cu persoană iubită, altfel o să-ți facă reproșuri care te vor scoate din sărite și nu asta îți trebuie. Mergi înainte, chiar dacă treaba nu merge așa cum ți-ai propus. Cu fiecare zi care trece va fi din ce în ce mai bine. 

Vărsător – Ești norocoasă, ești în centrul atenției, exact așa cum îți place și cum ai nevoie în aceste zile. Nu ai niciun motiv să-ți dorești mai mult. Ți-ai schimbat atitudinea în relație, drept urmare nu va mai certați așa des. A venit vremea să te apuci serios de treabă, pentru că știi foarte bine că timpul nu mai are răbdare. Depinde numai de ține cât de sus poți ajunge. Este o săptămână foarte importantă pentru tine. 

Pești – Nu te simți prea bine știind că ai dezamăgit pe cineva. Mergi mai departe și încearcă să nu mai repeți greșeală. Eventual explică ce anume s-a întâmplat. Nu îți convine să faci compromisuri, dar dacă vrei că relația de acum să continue, nu ai de ales. Trebuie să-ți sacrifici timpul liber pentru a munci din greu, dar vei avea multe satisfacții. În fond este un efort care va dura doar o săptămână. Cât de greu poate să fie?

Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

 Sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies