fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie 2024

Horoscopul săptămânii 8-14 ianuarie 2024

Fixează-ți obiectivele importante

0 comentariu 583 vizualizari 8 minute timp estimat

Este prima săptămână, în mod concret, activă a Noului An și este momentul perfect să-ți setezi obiective importante. Ai grijă să nu iei decizii impulsive, ci doar pe cele pe care le-ai analizat și cântărit bine înainte. Concentrează-te pe ceea ce poți face și fii curajoasă în deciziile pe care le iei. 

Câteva aspecte pozitive/negative ale săptămânii 8-14 ianuarie 2024

  • Trigonul Soare-Uranus de marți generează oportunități în carieră și viață, în general. Sunt favorizați cei dispuși să facă sacrificii și cei care gândesc liber. 
  • Soarele în Capricorn sporește încrederea în propria persoană și în echipă, fie că este cea de la job ori familia restrânsă. 
  • Uranus, planeta comunității, stimulează colaborarea.
  • Stabilește-ți clar intențiile pentru 2024, joi pentru că Luna Nouă în Capricorn este un aliat puternic. Această lună nouă te va energiza și te va ajuta să găsești soluții pe care nu le-ai descoperit până acum, deși le-ai căutat. 
  • Marte și Jupiter se unesc într-un trigon armonios și te îndeamnă să nu-ți fie teamă de necunoscut și să-ți urmărești instinctele. De fapt, tot anul 2024 este unul în care instinctele și intuiția trebuie ascultate. 
  • Maestrul strateg Mercur navighează în casa Capricornului și susține cariera. Un motiv în plus pentru a-ți urmări planurile legate de carieră.

👉 Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec – Discuțiile cu cei apropiați ar putea duce la stabilirea unor planuri excelente pentru viitor. Vei dori să afli mai multe despre unele proiecte ale celor apropiați, dar este posibil să fii respinsă. Nu te agita! Orice călătorie planificată astăzi va merge lin și va aduce satisfacții. Nu ezita să faci ceea ce ți-ai propus.

Taur – Ai multe nelămuriri, dar dacă vei avea răbdare o să vină și explicațiile. Relațiile de tot felul ar putea fi, de asemenea, deosebit de promițătoare, iar prieteniile ar putea deveni mai strânse, mai ales dacă sunt bazate pe interese reciproce. Fericirea și satisfacția ar trebui să domnească săptămâna aceasta în casa ta. O relație romantică se poate termina, dar nu este cazul să ai regrete. 

Gemeni – Relațiile cu vecinii, frații sau alte rude ar putea trece printr-o sincopă. Vei avea sentimentul că nu te înțelege nimeni. Este posibil să enervezi cu pragmatismul tău, care îți aduce succese. Pentru alții, evoluția ta este un motiv de frustrare. Nu fi timidă. Lasă-te dus de val, în relațiile personale și în cele intime.

Rac –  Succesul este rezultatul muncii nu al norocului și tu știi cel mai bine asta. Probabil că vei trece printr-o perioadă de nesiguranță financiară pentru un timp de acum înainte (poate 4-6 săptămâni). Nu este cazul să intri în panică, lucrurile se vor așeza, dar depinde de tine cum. Poți să faci față oricărei provocări. Mergi înainte, dar cu precauție.

Leu – Pe măsură ce te bucuri de succes și noroc, crește și încrederea în propria persoană. Este foarte bine, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți pierzi uzul rațiunii. Există oameni fascinanți în jurul tău de la care ai foarte multe de învățat, dar, ca de fiecare dată, depinde doar de tine cum te vei descurca concret în fața provocărilor pe care le oferă viața. Relaxează-te și fii tu însuți. Nu trebuie să impresionezi pe nimeni, tot ceea ce ai nevoie este să fii bine.

Fecioară – Sensibilitatea ta se unește cu spiritul practic. Înțelegerea intuitivă ar putea să-ți fie de mare ajutor și să te ajute să găsești soluții alternative foarte ingenioase. Vei fi apreciată pentru asta. Mintea ta este extrem de practică și ai descoperit că această abilitate este foarte utilă. Te poți lăsa dusă de val.

Balanță – Ideile pe care le susții pot pune bețe în roate multor persoane. Combină intuiția, cu inteligența pentru a ajunge acolo unde vrei. Ești deosebit de comunicativă și te pricepi să activezi relațiile cu ceilalți. Prioritizează casa și familia săptămâna aceasta, pentru că ai nevoie de echilibrul pe care ți-l aduc lucrurile puse în ordine. 

Scorpion – Nu este exclus să faci un salt major înainte, în această săptămână. S-ar putea să fie o idee bună să economisești sau să investești bani, doar pentru a te putea simți mai sigură în viitor. S-ar putea să te bucuri de o dezbatere plină de viață săptămâna aceasta. Nu confunda sentimentele cu faptele. Deși ai dreptul să ai convingeri puternice, ascultă și ceea ce spun, cred, gândesc alții. Nimeni nu este deținătorul adevărului absolut. 

Săgetător – Ești plină de energie azi, luni, și vei fi așa toată săptămâna. Poți să-ți atingi obiectivele. S-ar putea să planifici o vacanță sau o reuniune cu mulți invitați (o nuntă?). Extinderea orizonturilor tale trebuie să fie una dintre principalele tale preocupări. Și nu uita: socializarea cu oamenii potriviți ar putea duce la colaborări profitabile.

Capricorn – Trebuie să ai un plan pentru următorii ani. Și asta pentru că acum, această săptămână, este momentul în care trebuie să începi îndeplinirea obiectivelor tale. Acestea s-ar putea îndeplini folosind conexiunile vechi. Nu ezita să dai curs ofertelor pe care le primești, chiar dacă asta aduce mai multă muncă, pentru că stabilitatea este cel mai important aspect pentru tine. 

Vărsător – Toate relațiile tale cu cei dragi, dar și cu amicii și prietenii sunt foarte calde. Este o săptămână minunată pentru a forma un parteneriat de afaceri, personal sau romantic. Parteneriatele de afaceri încheiate acum ar trebui să aibă succes, să dureze și să aducă mari beneficii. Fii deschisă, sinceră și spune-ți părerea fără teamă.

Pești – Totul ar trebui să meargă bine pentru cariera ta. Poate că totul pare prea bun pentru a fi adevărat, dar fii sigură că este real. Evenimentele implică o posibilă schimbare a locului de muncă, o promovare, o creștere sau posibilitatea de evolua. Nu ignora aceste șanse. Mai multe provocări se așteaptă săptămâna viitoare. Începe încet!

👉 Rezoluții de început de an. Cum să le împlinești

sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies