fbpx
Acasa Horoscop Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie 2024

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie 2024

O perioadă densă în evenimente importante

0 comentariu 623 vizualizari 10 minute timp estimat

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie 2024. Totul începe în forță și va fi plină de evenimente importante. Avem strategia pentru 2024 făcută, așa că este momentul pentru a trece, punct cu punct, la îndeplinirea obiectivelor

Câteva aspecte pozitive/negative ale săptămânii 15-21 ianuarie 2024

  • Momentul remarcabil al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Vărsătorului în 20 ianuarie.
  • Al doilea moment major este intrarea planetei Pluto în Vărsător, unde va rămâne pentru următorii 20 de ani, aducând transformări radicale nativilor tuturor zodiilor. Vor fi transformări substanțiale pe toate planurile, de la cel sentimental, la relațiile interumane, de la aspectele financiare și modul în care ne gestionăm banii, până la cele legate de partea profesională. Se poate vorbi despre un veritabil efect Pluto, care ne va marca pe fiecare dintre noi, atât direct cât și indirect. 
  • Noaptea de 14 spre 15 ianuarie, Mercur părăsește Săgetătorul pentru a se alătura altor trei planete aflate deja în Capricorn.
  • Cea mai bine poziționată zodie este Capricornul cu Mercur, Marte, Pluto și Soarele pe casa sa. nativii zodiei au una dintre perioadele lor speciale în această săptămână și pot pune bazele unor proiecte foarte ambițioase. 
  • Beneficiile săptămânii sunt legate de bani, pe care îi putem avea, ca răsplată pentru muncă, dar și de perspective pozitive în viață și speranța că SE POATE și că PUTEM!  

Detalii pentru toate zodiile 

Berbec – Fă ceea ce simți că este necesar pentru cei dragi ție și nu te pierde în lamentări sau angoase. Sunt inutile! Evenimentele care te uimesc își vor urma cursul indiferent cât de tare te vor speria. În consecință panica nu te ajută cu nimic. Nu ai posibilitatea să faci nimic pentru a le schimba, așa că o atitudine constructivă sunt singurele alternative corecte. În plus, ai toate datele ca să le poți depăși. Până la urmă este doar o chestiune de voință și ambiție, iar ăsta este punctul tău forte. 

👉 Horoscop Berbec. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Taur – Muncești foarte mult. Pui carieră înaintea familiei, ceea ce până la un punct nu este deloc bine. Ai nevoie de bani și te gândești să te împrumuți. Numai dacă îți trebuie urgent și pentru lucruri importante, cum ar fi sănătatea, altfel încearcă să te descurci cu ce ai. Poartă-te frumos cu partenerul, fă-i o surpriză, spune-i că îl iubești. Gesturile mici sunt, unedori, cele mai importante. Fii atentă joi la propunerile pe care primești. Analizează cu atenție și treci la treabă. O să fie bine! 

👉 Horoscop Taur. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Gemeni – Deși în aer este energie și voie bună, tu nu ești în formă maximă. Ești obosită și o problemă pe care nu o spui nimănui nu-ți dă pace. Cel mai bine ar fi să stai de vorbă cu jumătatea ta și să găsiți o cale de mijloc. Oricum nu-i chiar așa de grav cum pare! Ai mai trecut prin experiențe asemănătoare și le-ai depășit. Gândește-te la asta. Foarte multe momente bune și cu beneficii pe termen lung, marți și vineri, iar sâmbătă o să fie distracție!

👉 Horoscop Gemeni. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Rac – Luni este zi cu schimbări de stare și dispoziție. Stai liniștită, pentru că așa se vor simți toți. De vină e Pluto. Poți avea idei fantastice care să te ducă mult înainte, dar trebuie să ai liniștea interioară necesară ca să înțelegi ce-ți oferă cu generozitate astrele. Acasă poate fi ceva agitație, jobul a fost și este o rutină pentru tine. Joi nu te enerva, iar vineri ar fi bine să-ți faci planuri pentru un weekend calm și relaxant. 

👉 Horoscop Rac. Caracteristicile zodiei și predicții astrale

Leu – O să găsești echilibrul de care ai nevoie, marți sau miercuri. Lucrurile vor intra în normal mult mai repede decât crezi, dar vor lăsa schimbări al căror rost îl vei înțelege mai târziu. În linii mari săptămâna ta este una bună, chiar dacă vineri seara nu o să ai aceeași părere cu mine. Ai să vezi! Să-mi spui dacă am avut dreptate, peste vreo două-trei săptămâni. Aștept!  

Fecioară – Ai nevoie de un suport moral. O să-l găsești poate marți, poate joi… Culmea este că toți care pot să te ajute te folosesc pe tine ca sprijin pentru moralul lor. Te simți abandonată și copleșită. Nu dispera! În final te vei număra printre învingători, ca de fiecare dată. Vineri este o zi foarte bună. 

Balanță – Ai răbdare. Lucrurile se vor așeza pe făgașul cel bun în câteva zile. Luni o zi bună, dar foarte plină. Marii pare banală, dar nu e, joi și vineri va fi haos, iar sâmbătă toate vor fi așezate la locul lor. Nimic din ceea ce ți-ai propus și pare că nu este realizabil acum, se poate. Mai ai puțină răbdare. O să-ți facă foarte bine!

Scorpion – Nu te scandaliza pentru lucrurile pe care le auzi, miercuri. Lasă evenimentele să-și urmeze cursul și ignoră ceea ce te deranjează. Ai tendința de a fi impulsivă și de a tranșa lucrurile care trebuie tratate cu delicatețe, în forță. Înainte de a acționa efectiv vezi dacă este cazul să faci asta și dacă îți aduce vreun câștig. Săptămâna ta este bună și productivă. Este în mod real rost de bani. 

Săgetător – Ești în grațiile astrelor și se aștern la picioarele tale o grămadă de oportunități. Este păcat să le ratezi din cauza indeciziei care te caracterizează. Ai doar oportunități zilele astea. Depinde însă d etine dacă le vei fructifica sau nu. Fii energică și nu da curs fleacurilor. Acasa este bine, îți faci griji inutile.  Încearcă să vezi lucrurile în ansamblul lor, nu doar pe bucățele. Progresezi și uneori asta nu este mereu confortabil. 

Capricorn – Ai muncit și muncești foarte mult pentru că ești foarte serioasă și nu suporți jumătățile de măsură, dar îți pui din ce în ce mai serios întrebarea dacă primești recompensele pe care le meriți. Poți cere ce este cuvenit pentru tine. Joi este momentul optim. Ai o săptămână foarte bune. Ești puternică, tenace, frumoasă și inteligentă. Nu-ți lipsește decât să crezi și tu asta, din tot sufletul. 

Vărsător – Ai o săptămână foarte interesantă. Foarte multe provocări, dar toate sunt excepționale lecții de viață care au ca unic scop să te propulseze pe locul pe care-l meriți  Fii mai decisă în deciziile pe care le iei și spune clar ce dorești. Este o perioadă în care vei avea capacitatea de a te reevalua și de a găsi cea mai bună abordare pentru situațiile speciale prin care treci. Citește mesajul acesta și printre rânduri și fii veselă. 

Pești – Viața ta socială este dată peste cap din cauza unor factori pe care nu tu l-ai provocat dar ale căror consecințe trebuie să le suporți, probabil joi sau vineri. Luni ai ceva provocări de înfruntat, marți ești în formă, iar sâmbătă poți face, în fine, un bilanț al anului care a trecut. Abia acum toate sunt lămurite. Fă-ți planuri pentru toate cele care urmează. Inclusiv pentru călătorii. 

👉 Horoscopul 2024. Predicții astrale complete

sursa foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies